ANNONSE
Partitoppene kommer til Grorud

Publisert: - Oppdatert: 25.08.2015 kl 19:37

Er du usikker på hva du skal stemme under høstens kommunevalg? Da bør du holde av tirsdag 1. september, for da kommer partitoppene til Grorud samfunnshus for å overbevise deg.

 
– Oslo tåler ikke veksten

Publisert: - Oppdatert: 04.05.2015 kl 22:26

Fremskrittspartiet mener at nabokommunene må hjelpe Oslo med å ta unna befolkningsveksten på 200.000 mennesker de neste 15 årene.

 
Rødt sier nei

Publisert: - Oppdatert: 04.05.2015 kl 22:26

Venstre og De Grønne vil fjerne Alnabruterminalen. Rødts Bjørnar Moxnes er stor motstander av forslaget.

 
– Vi skal fjerne Alnabruterminalen

Publisert: - Oppdatert: 04.05.2015 kl 22:26

Venstre og Miljøpartiet De Grønne er klare og tydelige: De vil fjerne Alnabruterminalen fordi de mener at den ikke hører hjemme midt i en storby, og fordi den forpester luftkvaliteten i Groruddalen.

 
Politikerne på benken

Publisert: - Oppdatert: 30.04.2015 kl 10:43

Tirsdag 28. april møtes toppene i Oslo-politikken for å diskutere dalens utfordringer, og for å overbevise velgerne om at de har de beste løsningene. Her er spørsmålene de må svare på.

 
Nå skal politikerne grilles

Publisert:

Den politiske eliten i Oslo skal grilles når Groruddalen Miljøforum holder sitt første folkemøte før kommunevalget.

 
Groruddals-lista skrinlegges

Publisert: - Oppdatert: 07.04.2015 kl 17:39

Det blir ingen Groruddals-liste under kommunevalget til høsten.

 
Tar to nye år som leder

Publisert: - Oppdatert: 07.04.2015 kl 11:28

Ragnar Torgersen fra Høybråten fortsetter som leder av Groruddalen Miljøforum i minst to år til. Nå han og resten av styret klare for å ta de viktige miljødebattene før kommunevalget.

 
 
– Vi har vært veldig engasjerte

Publisert: - Oppdatert: 22.03.2015 kl 18:27

Groruddalen Miljøforum var særdeles aktive i løpet av 2014. Til uka har de årsmøte hvor fjorårets arbeid ramses opp og ny dagsorden settes.

 
Rita er årets hverdagshelt

Publisert: - Oppdatert: 06.02.2015 kl 15:49

Rita Andersen – født, oppvokst og fortsatt boende på Stovner – ble onsdag æret for sin miljøinnsats i Groruddalen.

 

Publisert: - Oppdatert: 06.02.2015 kl 15:54

Som leder av Groruddalen Miljøforum (GM) vil jeg benytte denne anledningen til å reflektere rundt GMs situasjon og utfordringer fremover og å si noe om medvirkning i planprosesser.

 
Krever utvidet vei

Publisert: - Oppdatert: 29.08.2014 kl 09:18

Lørenskog kommune planlegger å bygge en ny ishall på Ødegården. Groruddalen Miljøforum er redd for at den rivende utviklingen i nabokommunen vil gi trafikkaos.

 
–  Frykter negativ utvikling

Publisert: - Oppdatert: 15.08.2014 kl 11:14

Groruddalen Miljøforum frykter at den massive utbyggingen rundt Økern og Hovinbyen i takt med flere transport-bedrifter i dalbunnen vil medføre en uheldig utvikling av de øvre delene av Groruddalen.

 
Klare til kamp med ny leder

Publisert: - Oppdatert: 14.04.2014 kl 10:17

Ragnar Torgersen er nyvalgt leder i Groruddalen Miljøforum. Han får med seg Eva Rueslåtten som nestleder. Sammen med det nye styret gleder de seg til å gå løs på tøffe kamper for å ivareta dalens vé og vel.

 
Groruddalens prosjekter ikke med i Nasjonal Transportplan

Publisert:

Fredag la regjeringen fram Nasjonal Transportplan. Groruddalen får kun penger til å ruste opp den omstridte Alnabruterminalen. Det får opposisjonen til å rase.

 
Kjemper for Ahus-skinner

Publisert:

I morgen inviterer Groruddalen Miljøforum til årsmøte. De er innstilt på å fortsette kampen for å forlenge Furusetbanen til Ahus.

 
OL i Groruddalen, til hvilken pris?

Publisert:

Allerede få dager etter lanseringen av de aktuelle arenasteder for et kommende OL i Oslo, kom det reaksjoner på valget av skiskytterarena.

 
- Det nytter å engasjere seg

Publisert:

Etter å ha vunnet fram i prestisjesaker som Huken og Brubakkveien 16 er ledelsen i Groruddalen Miljøforum fornøyd. De håper at flere velger å engasjere seg for et bedre nærmiljø.

 
Brubakkveien-saken behandles på nytt

Publisert:

Fordi naboer og interesseorganisasjoner ikke har fått sagt sin mening velger Plan- og bygningsetaten å ta opp igjen saken om hvorvidt Unibus skal få etablere bussdepot i Brubakkveien 16.

 
Lastebilsjåføren fikk nok og dundret forbi

Publisert:

Foresatte og elever ved Veitvet skole demonstrerte onsdag morgen mot trafikken i Veitvetveien ved å skape køer. En lastebilsjåfør fikk nok av køen og brukte fortauet til å komme seg forbi. Til alt hell ble ingen skadet.

 
Klart for SuperRusken

Publisert:

Kommunen, næringsliv, bydeler, lokale foreninger og Groruddalens befolkning skal om tre uker rydde dalens kriker og kroker.

 
Miljøforumet må styrke økonomien

Publisert:

Styret i Groruddalen Miljøforum er større enn på lenge. I løpet av det neste året må de jobbe med å styrke økonomien.

 

Publisert:

I morgen, torsdag. skjer det altså. Da er dagen kommet hvor de ferske bydelsutvalgene i Groruddalen skal gjøre sine første upopulære kutt.

 

Publisert:

Årsmøte 2014Til medlemmer av Groruddalen Miljøforum Årsmøte Sted: Grorud samfunnshus Gårdsveien 6 (v/Nordtvet skole) Tid: torsdag 27. mars kl. 18....

 

Publisert:

Valgmøtet til Groruddalen Miljøforum og Akers Avis Groruddalen kom til å handle om de samme, gamle sakene. Det er nesten som grevinnen og hovmesteren på lille julaften, man vet hva man får når klok-kene ringer inn for valgmøte i Grorud samfunnshus.

 
ANNONSE