ANNONSE

Groruddalen Miljøforums hederspris

Hedersprisen kan utdeles til enkeltpersoner, foreninger eller institusjoner som har gjort noe spesielt for lokalmiljøet sitt. Miljø betyr ikke nødvend...

Hedersprisen kan utdeles til enkeltpersoner, foreninger eller institusjoner som har gjort noe spesielt for lokalmiljøet sitt. Miljø betyr ikke nødvendigvis miljøvern, men kan også være sang og musikk, borettslagsinnsats eller andre spesielle tiltak som har positiv betydning for nærmiljøet. Innsatsen kan ha gått over flere år.

Prisen utdeles på GMs årsmøter. Mottakeren får en gravert krystallvase og diplom, i tillegg til heder og ære.

Tidligere prisvinnere er:

2011    Frode O. Hansen

2010    Hjalmar Kielland

2009    Thorleif Holth

2008    Magnar Halse

2007    Karsten Sølve Nilsen

2006    Håvard Pedersen

2005    Bjørn Lundberg

2004    Bodil Norvik

2003    Leif Sommer

2002    Arne Skarpsno

2001    Odd Øiseth

2000    Andreas Lomsdal

1999    Arne Haukvik

1998    Astrid Magnus

1997    Steinar Saghaug og Ben Borgen

1996    Olav Tønsberg

1995    Ruth Heggum

1994    Tom Olav Ruud

1993    (ikke utdelt)

1992    Olav Krogseth

1991    Boris Hansen

1990    Akers Avis Groruddalen

 

Siste nytt i Groruddalen Miljøforum

Byutviklings-status i Groruddalen

Tirsdag 28. mars skal Groruddalen Miljøforum ha sitt årsmøte. Det blir utdeling av hederspris, samt et blikk på byutviklingen i Groruddalen fremover.

ANNONSE
Batterijakt på Veitvet

Miljøagentene stilte sist onsdag opp på Veitvet skole for å sette i gang batterijakten. Fjerdeklassinger fra hele landet skal i tre uker konkurrere om å samle inn mest brukte batterier.

 
Bredt klimaengasjement

Furuset bibliotek og aktivitetshus ble fylt til randen av «grønne» groruddøler tirsdag 7. mars, da den store dagen for klimatoppmøtet endelig hadde kommet. Et bredt klimaengasjement ble spredt ut fra stands rundt i lokalet, og ikke minst fra det tettpakkede og varierte sceneprogrammet.

Åpner for å bygge boliger i røde støysoner

I Groruddalen finnes det mange avvikssoner som har rød støysone. Nå har regjeringen godkjent støyreglene i kommuneplanen som åpner for å bygge boliger i disse områdene. Bydelsutvalgsleder Knut Røli (Ap) i Alna er skeptisk.

Vil verne om Fossumbekken<BR> – og Groruddalen

Stovner-ungdom tar til orde for å verne om friluftslivet i Groruddalen. Under klimakonferansen til Groruddalen Miljøforum skal de snakke om vannprøver tatt fra Fossumbekken.

 
ANNONSE