ANNONSE

Hvem fortjener hedersprisen for 2015?

Hvem fortjener hedersprisen for 2015?

 

Send inn ditt forslag på kandidat til hedersprisen for 2015. Fristen er 10. februar.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.06.2016 kl 10:19

Groruddalen Miljøforums hederspris er innstiftet med det formål å inspirere til innsats for bedring av miljøet i Groruddalen, og belønne innsats som har hatt avgjørende betydning for å virkeliggjøre Groruddalen Miljøforums idégrunnlag og målsetting.

Vurdering av kandidater skjer av en oppnevnt hederspriskomité på bakgrunn av innsendte forslag fra organisasjoner, foreninger og enkeltpersoner. Kvalifiserte kandidater er bedrifter, foretak, enkeltpersoner, grupper, foreninger og institusjoner.

Under forutsetning av at det for 2015 kan utvelges verdig(e) prisvinner(e), skal utdelingen skje på årsmøtet torsdag 10. mars i Groruddalen Miljøforum.

Begrunnet forslag merket «GMs HEDERSPRIS 2015» bes sendt:
Groruddalen Miljøforum, miljoforum@groruddalen.no
eller pr. post til Postboks 40 Veitvet,
0518 Oslo innen 10. februar.

Nøkkelord

Siste nytt i Groruddalen Miljøforum

Byutviklings-status i Groruddalen

Tirsdag 28. mars skal Groruddalen Miljøforum ha sitt årsmøte. Det blir utdeling av hederspris, samt et blikk på byutviklingen i Groruddalen fremover.

ANNONSE
Batterijakt på Veitvet

Miljøagentene stilte sist onsdag opp på Veitvet skole for å sette i gang batterijakten. Fjerdeklassinger fra hele landet skal i tre uker konkurrere om å samle inn mest brukte batterier.

 
Bredt klimaengasjement

Furuset bibliotek og aktivitetshus ble fylt til randen av «grønne» groruddøler tirsdag 7. mars, da den store dagen for klimatoppmøtet endelig hadde kommet. Et bredt klimaengasjement ble spredt ut fra stands rundt i lokalet, og ikke minst fra det tettpakkede og varierte sceneprogrammet.

Åpner for å bygge boliger i røde støysoner

I Groruddalen finnes det mange avvikssoner som har rød støysone. Nå har regjeringen godkjent støyreglene i kommuneplanen som åpner for å bygge boliger i disse områdene. Bydelsutvalgsleder Knut Røli (Ap) i Alna er skeptisk.

Vil verne om Fossumbekken<BR> – og Groruddalen

Stovner-ungdom tar til orde for å verne om friluftslivet i Groruddalen. Under klimakonferansen til Groruddalen Miljøforum skal de snakke om vannprøver tatt fra Fossumbekken.

 
ANNONSE