Knut J. Nicolaissen valgt til ny skipper

Knut J. Nicolaissen valgt til ny skipper

 

Knut J. Nicolaissen ble valgt til ny leder av Groruddalen Miljøforum på miljøforumets årsmøte.

Tekst:

Publisert:

Nicolaissen var den eneste kandidaten til ledervervet, og ble enstemmig valgt. Han har vært fungerende leder siden tidligere leder Magnar Halse døde i juni i fjor, og var nestleder før det.

- Derfor var det naturlig å takke ja da jeg ble spurt om å stille til valg som leder. Jeg liker å drive med dette, selv om det medfører en hel del arbeid, sier Nicolaissen, som også er nestleder i Stovner Vel.

Dag Tveit Bråthen, som hittil har vært sekretær, tar nå over vervet som nestleder i tillegg til å fortsette som sekretær. Anne-Grete A. Smelhus fortsetter som kasserer og Eva Rueslåtten som styremedlem.

Nils Peter Solli er valgt til nytt varamedlem, mens Rita Andersen, Irene Lindstrøm og Frode O. Hansen er gjenvalgt som varamedlemmer. Jørn Lemvik tok ikke gjenvalg som varamedlem.

 

Siste nytt i Groruddalen Miljøforum

Byutviklings-status i Groruddalen

Tirsdag 28. mars skal Groruddalen Miljøforum ha sitt årsmøte. Det blir utdeling av hederspris, samt et blikk på byutviklingen i Groruddalen fremover.

Batterijakt på Veitvet

Miljøagentene stilte sist onsdag opp på Veitvet skole for å sette i gang batterijakten. Fjerdeklassinger fra hele landet skal i tre uker konkurrere om å samle inn mest brukte batterier.

 
Bredt klimaengasjement

Furuset bibliotek og aktivitetshus ble fylt til randen av «grønne» groruddøler tirsdag 7. mars, da den store dagen for klimatoppmøtet endelig hadde kommet. Et bredt klimaengasjement ble spredt ut fra stands rundt i lokalet, og ikke minst fra det tettpakkede og varierte sceneprogrammet.

Åpner for å bygge boliger i røde støysoner

I Groruddalen finnes det mange avvikssoner som har rød støysone. Nå har regjeringen godkjent støyreglene i kommuneplanen som åpner for å bygge boliger i disse områdene. Bydelsutvalgsleder Knut Røli (Ap) i Alna er skeptisk.

Vil verne om Fossumbekken<BR> – og Groruddalen

Stovner-ungdom tar til orde for å verne om friluftslivet i Groruddalen. Under klimakonferansen til Groruddalen Miljøforum skal de snakke om vannprøver tatt fra Fossumbekken.