Knut J. Nicolaissen valgt til ny skipper

Knut J. Nicolaissen valgt til ny skipper

 

Knut J. Nicolaissen ble valgt til ny leder av Groruddalen Miljøforum på miljøforumets årsmøte.

Skrevet av:

Nicolaissen var den eneste kandidaten til ledervervet, og ble enstemmig valgt. Han har vært fungerende leder siden tidligere leder Magnar Halse døde i juni i fjor, og var nestleder før det.

- Derfor var det naturlig å takke ja da jeg ble spurt om å stille til valg som leder. Jeg liker å drive med dette, selv om det medfører en hel del arbeid, sier Nicolaissen, som også er nestleder i Stovner Vel.

Dag Tveit Bråthen, som hittil har vært sekretær, tar nå over vervet som nestleder i tillegg til å fortsette som sekretær. Anne-Grete A. Smelhus fortsetter som kasserer og Eva Rueslåtten som styremedlem.

Nils Peter Solli er valgt til nytt varamedlem, mens Rita Andersen, Irene Lindstrøm og Frode O. Hansen er gjenvalgt som varamedlemmer. Jørn Lemvik tok ikke gjenvalg som varamedlem.

 

Siste nytt i Groruddalen Miljøforum

– Groruddalen får <BR>bare avgiftsøkning

Oslopakke 3:

– Groruddalen får
bare avgiftsøkning

  • byrådet

Tommy Skjervold (Frp) i samferdsels- og miljøkomiteen ser ikke lyset i enden av tunnelen for Groruddalen i revidert Oslopakke 3. Han mener prosjekter på vestkanten prioriteres – og at groruddøler sitter igjen med regningen.

– Lokk er avgjørende <BR>for Grorud-utvikling

– Lokk er avgjørende
for Grorud-utvikling

  • Boligutvikling

Rambøll Norge utarbeider nytt planprogram for Grorud sentrum. Groruddalen Miljøforum understreker at et lokk over RV4 er viktigst for god utvikling.

Stor interesse <BR>for miljøarbeid

Stor interesse
for miljøarbeid

Mange lokale foreninger sliter med rekruttering, men i Groruddalen Miljøforum er det stor iver til å fortsette med styreverv – og å verve nykommere.

 
– En trussel for Marka

– En trussel for Marka

Selv om aktivitetssoner i Marka ikke lenger har et politisk flertall bak seg, frykter Håvard Pedersen at ballen ikke er lagt helt død.

Vidar ble hedret

Vidar ble hedret

Furuset-ildsjel Vidar Noreng er tildelt Groruddalen Miljøforums hederspris for 2015 – en mann med mange jern i ilden.

Kommunen må vise gjennomføringskraft

Groruddalen Miljøforum om Hovinbyen:

Kommunen må vise gjennomføringskraft

Diskusjonen blant lokale interessenter rundt Hovinbyen er generelt positiv, men det legges vekt på faktisk gjennomføring av tiltak. De ber kommunen ha både gulerot - og pisk.

 
Hvem fortjener hedersprisen for 2015?

Hvem fortjener hedersprisen for 2015?

  • miljø

Send inn ditt forslag på kandidat til hedersprisen for 2015. Fristen er 10. februar.

Starten på slutten?

Starten på slutten?

Groruddalen Miljøforum mener høringssvaret til byrådet om avlastning gir indikasjoner på løsninger over lang tid som til slutt vil ende med en nedleggelse av terminalen.

Vil fortsette med områdeløft

Vil fortsette med områdeløft

Hvordan en ny Groruddals-satsing vil bli seende ut er ikke avklart. Groruddalen Miljøforum vil videreføre områdeløftene – og ber om innspill.

 
Het debatt i samfunnshuset

Valgmøte med Groruddalen Miljøforum:

Het debatt i samfunnshuset

Politikerne samlet seg til åpent valgmøte om utvikling i Groruddalen. Panelet måtte svare på spørsmål direkte fra et ivrig publikum.

Partitoppene kommer til Grorud

Rigger til folkemøte

Partitoppene kommer til Grorud

Er du usikker på hva du skal stemme under høstens kommunevalg? Da bør du holde av tirsdag 1. september, for da kommer partitoppene til Grorud samfunnshus for å overbevise deg.

– Oslo tåler ikke veksten

Frp:

– Oslo tåler ikke veksten

Fremskrittspartiet mener at nabokommunene må hjelpe Oslo med å ta unna befolkningsveksten på 200.000 mennesker de neste 15 årene.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!