ANNONSE

Nå skal politikerne grilles

Nå skal politikerne grilles

Furusetheimen

Den politiske eliten i Oslo skal grilles når Groruddalen Miljøforum holder sitt første folkemøte før kommunevalget.

Tekst:

Publisert:

Lurer du på hva politikerne mener om Groruddalens fremtid? Da bør du finne veien til Furusetheimen på tirsdag 28. april klokka 18.30. Dit kommer mektige Oslo-politikere for å bli grillet av NRK-profil Geir Helljesen. Hovedtemaene for møtet er knutepunktutvikling i dalen, næringsstrukturen i dalen, trafikk, transport og Oslopakke 3, Ahusbanen og kollektivtrafikk, byutvikling og Groruddals-satsing.

- Målet er å finne ut hva partiene ønsker å gjøre for Groruddalen. Velgerne kan danne seg et bilde av hvem som mener alvor med sine planer, sier Eva Rueslåtten i Groruddalen Miljøforum.

Andre aktuelle saker som trolig blir debattert er kommuneplanen, utbygging av Hovinbyen og makeskifter i marka. Dette er årets første valgmøte som arrangeres av Groruddalen Miljøforum. Alle er velkommen til å delta på møtet.

Les mer i papirutgaven av Akers Avis Groruddalen fredag 24. april, og i vår eAvis.

Siste nytt i Groruddalen Miljøforum

Byutviklings-status i Groruddalen

Tirsdag 28. mars skal Groruddalen Miljøforum ha sitt årsmøte. Det blir utdeling av hederspris, samt et blikk på byutviklingen i Groruddalen fremover.

ANNONSE
Batterijakt på Veitvet

Miljøagentene stilte sist onsdag opp på Veitvet skole for å sette i gang batterijakten. Fjerdeklassinger fra hele landet skal i tre uker konkurrere om å samle inn mest brukte batterier.

 
Bredt klimaengasjement

Furuset bibliotek og aktivitetshus ble fylt til randen av «grønne» groruddøler tirsdag 7. mars, da den store dagen for klimatoppmøtet endelig hadde kommet. Et bredt klimaengasjement ble spredt ut fra stands rundt i lokalet, og ikke minst fra det tettpakkede og varierte sceneprogrammet.

Åpner for å bygge boliger i røde støysoner

I Groruddalen finnes det mange avvikssoner som har rød støysone. Nå har regjeringen godkjent støyreglene i kommuneplanen som åpner for å bygge boliger i disse områdene. Bydelsutvalgsleder Knut Røli (Ap) i Alna er skeptisk.

Vil verne om Fossumbekken<BR> – og Groruddalen

Stovner-ungdom tar til orde for å verne om friluftslivet i Groruddalen. Under klimakonferansen til Groruddalen Miljøforum skal de snakke om vannprøver tatt fra Fossumbekken.

 
ANNONSE