ANNONSE
– Fører til et dårligere tilbud

I sitt alternative budsjett for 2018 foreslår Oslo Høyre å kutte ordningen med gratis halvdagplass i aktivitetsskolen (AKS).

Tar ferie med god samvittighet

Høybråtens basketdamer imponerer videre. Da Gimle gjestet Furuset idrettshall i helgen ble groruddølene flere hakk for store. Nå kan Høybråten-damene ta juleferie med god samvittighet - som et topplag i Kvinneligaen.

- Vi trenger flere håndverkere

Byggfaglærer Gaute Fjeldstad på Hellerud videregående skole ønsker større rekruttering til yrkesfag, og da spesielt murerfaget.

Overveldet prisvinner

Anne Stene er årets mottaker av Høybråtenprisen. Men det tok en stund før hun skjønte at det var nettopp hun som hadde fått den.

- Mange gravide har spørsmål og opplever svangerskapsrelaterte plager

Med prosjektet SafeStart vil professor Hedvig Nordeng og masterstudenter bedre svangerskapsomsorgen i Norge.

 
ANNONSE
 
 
Pellegruppas leder fra Grorud

Denne høsten har det nok en gang vært et økt fokus på dem som satset liv og helse i kampen mot nazismen under andre verdenskrig, men som ble forbigått i all stillhet.

 
ANNONSE
ANNONSE
 

Emneord for alle nyheter

 
ANNONSE
 
Musikalsk start på juletiden

Også i år kommer Ole Edvard Antonsen & co tilbake til Grorud kirke for å spre julestemning.

Annonse: Bydel Bjerke
– Jeg har fått meg en personlig trener!

– Skal vi se hvem som kommer først opp, sier Karin Amundsen (85) og smiler til hjemmetrener Mona Nordstrand-Nøding.

Felles kamp for nye skoler og idrettsanlegg

Nærmiljøet på Haugerud og Trosterud er lei av å vente. Nå drar de i gang en politisk kampanje for å få fortgang i planene om nye skoler og idrettsanlegg.

Juleshow med ny vri

Tradisjonen med juleshow på Øvre Fossum gård går langt tilbake i tid, men det er første gang de kombinerer det hele med skuespill og et tema.

Besøk av guvernøren

Stig Asmussen, guvernør i distrikt 2310, tok turen til Steinhoggermuseet for å besøke Grorud Rotary Club – én av 52 klubber han tar turen innom i år.

 
 
ANNONSE
ANNONSE
 
Storløpsdag på Bjerke

Lørdag blir det storløpsdag med førjuls V75 på Bjerkebanen.

Ute med ny singel

Groruddals-bandet er på vei med sitt andre album - nå er ny singel ute.

Kranselag for nye hovedbiblioteket

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF inviterte i slutten av november til kranselag for alle som arbeider med å bygge nye Deichmanske hovedbibliotek i Bjørvika.

Tøyen torg oppgraderes

Oslo kommune ved Bymiljøetaten oppgraderer Tøyen torg og oppgraderingen skal være ferdig til sommeren 2018.

Akrobatisk juleshow <BR>på Romsås

Turngruppa til Romsås idrettslag viste stolt fram sitt årlige juleshow i Romsås idrettshall.

 
Nå lyser det på Vestli

Lysene i julegrana til Vestliåsen boligsameie er nå tent. Og som tidligere år møtte både store og små opp til sang og dans.

85 år og julas høydepunkt

Lørdag 2. desember fylte Finn Arnesen 85 år. Rødtvet-mannen har mye å se tilbake på, men en ting han kan se fram mot hvert år, er julegrantenningen av treet som står godt plassert i hans egen hage – i hvert fall halve treet.

Matproduksjon, flerbrukshall, <BR>takdyrking <BR>og nabolag

Ønsket er å skape mer liv i Kakkelovnskroken 3 på Rødtvet, men dialogen med plan- og bygningsetaten er fortsatt ikke ved veis ende.

Fryktelig bra forestilling

Stovner Entertainment fornekter seg ikke. Årets forestilling på Rommen Scene ble nok en gang et fyrverkeri av sang og dans - denne gangen med frykt som tema.

OBOS skapte julestemning

På Ulven skal OBOS bygge 3000 nye boliger. Det er lenge til de første beboerne skal flytte inn - men allerede nå bestemte OBOS seg for å skape julestemning med julegrantenning og masse aktiviteter på området.

 
ANNONSE
ANNONSE
 
ANNONSE
 
Julekonsert i trappa

Da damekoret Koriander holdt julekonsert i Trosterudvillaen brukte de trappa som scene.

- Løftebrudd!

Onsdag kveld satte Jan Bøhler (Ap) kaffen i halsen da Høyre og Frp overraskende kom med en innstilling om å flytte Politihøgskolen ut av hovedstaden.

Høybråtens basketdamer er tilbake!

Etter flere år i sumpa er Høybråten basket tilbake i toppsjiktet av norsk kvinnebasket. Det fikk regjerende serie- og norgesmester Ullern kjenne på søndag kveld.

Velger nye veinavn på Vollebekk

Nye veier kommer til i forbindelse med OBOS sin boligutbygging på Vollebekk. Men hva skal de hete? En jury har nå kommet fram til forslag som skal behandles av Bydel Bjerke.

– Man må tørre å si ifra

Med bakgrunn i økende overvekt blant barn og unge i Bydel Bjerke inviterte bydelen til seminar om hvordan ansatte kan være støttespillere og hvordan man kan jobbe med disse utfordringene.

 
ANNONSE
 
ANNONSE