Hjalp Norge til VM-gull

Gaute fikk guttedrømmen oppfylt:

Hjalp Norge til VM-gull

Han reiste ned til orienterings-VM i Latvia for å løpe langdistansen, men sykdom i den norske stallen gjorde at han ble kastet inn som reserve på stafettlaget. Der hjalp Gaute Hallan Steiwer til å sikre Norges tredje VM-gull på rappen.

Full uttelling på Sommerskolen

Full uttelling på Sommerskolen

20.000 gutter og jenter har i år brukt sommeren til å både gjøre matte, engelsk og norsk. Med 72 forskjellige kurs, og et morsomt og lærerikt miljø, har Sommerskolen Oslo blitt et populært tilbud for barn og unge. Sommerskolen på Rommen er intet unntak.

Stolte over NM på hjemmebane

Stolte over NM på hjemmebane

I begynnelsen av august ble NM i discgolf arrangert i Oslo. Bestemann fra Stovner Frisbeeklubb ble Espen Møkkelgjerd med 12. plass, men Stovner-gjengen kan likevel slippe jubelen løs etter å ha arrangert det som blir regnet som historiens beste NM.

Det endelige resultatet

Steinhoggerfestivalen 2018, søndag:

Det endelige resultatet

Nå er den tredje utgaven av Steinhoggerfestivalen over. Skulpturene som deltakerne har arbeidet med i tre dager, ble i går, søndag, auksjonert bort til publikum.

På jobb med et smil

Sterk nedgang i arbeidsledigheten i Groruddalen:

På jobb med et smil

Arbeidsledigheten fortsetter å synke i Oslo, og aller mest i Groruddalen. Én av de som har ventet lengst er Khalid Hussein Abdullah, som endelig har en arbeidsplass å gå til.

Siste lyd-/videoklipp

Åpning av steinhoggerfestivalen

Åpning av steinhoggerfestivalen

Fra Stein til skulptur

Fra Stein til skulptur

Basehopp fra kran

Basehopp fra kran

Bare glem det - Jan Bøhler

Bare glem det - Jan Bøhler

Siste bildegalleri

Fra stein til skulptur, dag 3

Fra stein til skulptur, dag 2

Steinhoggerne er i full gang

Hindufestival på Rødtvet 2018

Smånytt Vis alle

Ny søknadsfrist for barnehagene

Publisert: 14.08.2018 kl 09:50

I år er første gang Oslo kommune har to opptak med en egen frist for barn født i oktober eller november. Disse barna har lovfestet rett på barnehagepl ...

Les hele

Skoletilbud til alle

Publisert: 14.08.2018 kl 09:48

Alle søkere med lovfestet opplæringsrett for ungdom har fått tilbud om skoleplass etter andreinntaket til videregående skoler i Oslo, skoleåret 2018/2 ...

Les hele

Trailer skapte lange køer

Publisert: 09.08.2018 kl 17:51

Torsdag ettermiddag sto det nesten stille ved Ulvensplitten, påkjøring til ring 3 østgående retning, allerede før den verste «rush-trafikken» hadde be ...

Les hele

Lær deg parkour

Publisert: 09.08.2018 kl 16:04

Har du lyst til å lære grunnleggende teknikker i parkour? For 50 kroner har du sjansen om du melder deg på ferieklubben til Aktiv i Grorud. Parkour er ...

Les hele

Med hjerte for fellesskapet

- 36 år som styreleder får holde, mener Tor-Erik Røberg-Larsen

Med hjerte for fellesskapet

Gjennom 36 år var Tor-Erik Røberg-Larsen styreleder i Svarttjern borettslag på Romsås, fram til generalforsamlingen tidlig i juni i år. Da syntes han det holdt, for å bruke hans egne ord, vel vitende om at han forlot en ryddig organisasjon.

Magi i fjellheimen

Sommerbildet 2018:

Magi i fjellheimen

Steinar Saghaug tok seg en kveldstur for å se hva som skjulte seg bak skyene. Det er et valg han ikke angrer på, og som sendte ham rett til topps i ukas fotokonkurranse.

Åpnet årets festival

Steinhoggerfestivalen 2018, lørdag:

Åpnet årets festival

Ordfører Marianne Borgen fikk æren av å åpne den tredje utgaven av Steinhoggerfestivalen på Grorud.

Steinhoggerne er i full gang

Steinhoggerfestivalen 2018, fredag:

Steinhoggerne er i full gang

Lyden av hammer og meisel mot stein runger over Grorud.

- Flere jenter skal bli problemløsere

Vil ha jevnere fordeling i teknologiselskapene:

- Flere jenter skal bli problemløsere

I disse dager samles over 200 jenter og 50 veiledere på «Tenk Tech Camp» på Teknisk Museum i Nydalen. Målet er å få enda flere jenter interessert i teknologi.

Klare for høstjakta

Tre poeng opp til serielederen:

Klare for høstjakta

Grorud ILs fotballherrer går en spennende høst i møte. Før mandagens første kamp etter ferien ligger gultrøyene tre poeng unna serieleder Raufoss. Kan de være med når de gjeveste plassene skal fordeles i oktober?

Emneord

Mest lest

Mest komm

Siste nytt

Samlet seg til gudefest

Hindufestivalen 2018:

Samlet seg til gudefest

For 20. året på råd ble de hinduistiske gudene Murugan, Ganesha og Durga trillet i tre store vogner rundt templet på Rødtvet.

Toppleiligheter på stasjonen

Toppleiligheter på stasjonen

Sporveien planlegger nå et omfattende torgprosjekt på Brynseng stasjon, som toppes med 30 «penthouses».

Jentene tok over Greibanen

Jentene tok over Greibanen

50 store og små jenter har denne uka deltatt på Greis jentefotballskole. Guttene er sendt på dør for nå er det jentenes tur til å være stjerner.

Et spørsmål om trivsel

Småhusplanen:

Et spørsmål om trivsel

Småhusplanen i Oslo har gjennom årene vært gjenstand for mye kritikk, men Plan- og bygningsetaten holder fast ved at intensjonen har vært den samme hele tiden: Å ivareta områdenes særpreg og spesielle kvaliteter.

Innsigelse mot byggeprosjekt

Fylkesmannen setter ned foten på Årvoll:

Innsigelse mot byggeprosjekt

Fylkesmannen i Oslo og Akershus har sendt inn en innsigelse om planene for utvidelse i Årvollveien 15.

Kroa mot nye høyder

Kroa mot nye høyder

Gjennom mer enn 50 år har groruddøler og folk fra «halve Norge» latt seg servere velsmakende mat av hyggelig personale i naturskjønne omgivelser oppe i skogkledde omgivelser hos Morten's Kro på Gjelleråsen.

Steinhoggerne kommer tilbake

Steinhoggerne kommer tilbake

Til helgen venter en ny kunstnerisk folkefest i og ved Steinhoggermuseet. Det er nemlig klart for tredje utgave av den internasjonale steinhoggerfestivalen på Grorud.

Gang- og sykkelveien er stengt ved Flaen

Gang- og sykkelveien er stengt ved Flaen

Syklende og gående langs Trondheimsveien har opplevd den siste tiden at deres tildelte asfaltstrekning er stengt på sørsida av veien, mellom Ammerud og Kalbakken.

Har avhørt mistenkt

Utslippet i Veitvetbekken:

Har avhørt mistenkt

Politiadvokat og påtaleansvarlig, Eric Lindset, vil ikke røpe for mye av hensyn til etterforskningen, men sier at de har funnet kilden til utslippet.

Broa repareres nå

Broa repareres nå

Etter at betongbiter falt ned fra broa i Fossumveien har Bymiljøetaten sett på saken, og skadene repareres i disse dager.

Dyrebeskyttelsen krever merking av dyr

Dyrebeskyttelsen krever merking av dyr

Etter et rekordår med antall dyr som Dyrebeskyttelsen Norge har måttet ta seg av, krever de nå at det blir obligatorisk ID-merking.

Leselekse til stortingsrepresentantene

Leselekse til stortingsrepresentantene

Karen Oldervik Golmen og Margrethe Gustavsen var lei av en ensidig debatt om livet på Stovner. Løsningen? Sende en kopi av romansuksessen «Tante Ulrikkes vei» til landets 169 stortingsrepresentanter.

Sahra fra Furuset i integreringspanel

Sahra fra Furuset i integreringspanel

Hun er kjent for mange i Groruddalen, 25 år gamle Sahra Jaber fra Furuset, både som delprosjektleder ved Alnaskolen, lokalpolitiker og leder på ungdomsklubben på Furuset bibliotek og aktivitetssenter (Fubiak).

Ingen svar ennå

Brannen i Gangstuveien:

Ingen svar ennå

Den voldsomme brannen i Gangstuveien på Kalbakken i starten av juli er fremdeles under etterforskning av politiet. Dermed må man vente enda litt lenger før man kan få noen svar.

Møtte sin overmann i ghanesisk motstander

Norway Cup over for Årvoll

Avisas forhåndsfavoritter har imponert på Norway Cup, men i kvartfinalen sa det stopp.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...