ANNONSE
- Tror mange vil se til det arbeidet dere gjør

Barne- og likestillingsminister Linda Hofstad Helleland (H) tok nylig turen innom Bydel Grorud for å ta en titt på arbeidet som gjøres med å skape et springbrett for unge ut i arbeidslivet.

Nytt fritidstilbud på Stovner

Nok et tibud for barn og ungdom i bydel Stovner har sett dagens lys - denne gangen i de gamle lokalene til Stovner bibliotek.

Hvem skal få seniorprisene?

Eldrebyråd Tone Tellevik Dahl (Ap) oppfordrer alle enkeltpersoner, organisasjoner, institusjoner og ansatte innen eldreomsorgen om å foreslå kandidater til Oslo kommunes seniorpriser for 2018.

Frykter en delt bydel

Det er store sosio-økonomiske forskjeller innad i Bydel Bjerke. Nå frykter foreldre og lokalpolitikere at disse forskjellene bare vil øke, og at man ender med første- og annenrangs skoler.

«Opp-av-skuffen» på Steinbra

Jan Lange inviterer på nytt til en egen poesi- og forfatterkveld på Kafé Steinbra, der målet er å få groruddølenes gjemte tekster frem i lyset.

 
Annonse

Emneord for alle nyheter

 
ANNONSE
 
Ehi... Nok et stortalent fra Stovner

Stian Ehiabhi Omole Jensen, eller enklere sagt Ehi, er en ny artist i musikkmarkedet. Han er født og oppvokst på Stovner, noe som har gjort at artisten har følt seg stengt ute mange ganger. Men ingen kan stenge Ehi ute lenger. Plateselskapet Universal har gitt ut hans debutsingel, «Tanker», og beskriver ham som et stortalent.

 
 
ANNONSE
ANNONSE
 
Unge og eldre under samme tak

Byrådet vil legge til rette for at unge og eldre kan bo under samme tak. Allerede neste år kan tilbudet komme til Groruddalen.

Folkefesten i sentrum

Strålende vær, forventningsfullt publikum, og rundt regna 25.000 barn og unge satt standarden da nasjonaldagen ble feiret i sentrum.

Snapshots fra 17. mai

Noen blinkskudd fra 17. mai-feiringen Grorud, Romsås, Høybråten og i sentrum.

Norges tiende beste J16-lag

Ellingsrud J16 kjempet seg til en tiendeplass da det nasjonale sluttspillet i Bringserien ble spilt på Stange i Hedmark i helgen.

Siste finpuss unnagjort

Haugen skolekorps er klar for 17. mai. Akers Avis Groruddalen stakk innom i forbindelse med den siste øvelsen - og fikk konstatert at alt var under kontroll.

 
ANNONSE
 
 
ANNONSE
ANNONSE
 
Taleklare elever

Nasjonaldagen er også dagen for taler. Ved de fleste skoler er det elevrådslederen som blir gitt oppgaven. På Refstad er det fire elever fra fjerde trinn som skal fremme sine tanker rundt 17. mai.

Stort barnetog på Ammerud

Barnehagetoget fylte i dag hele Ammerud med glede, hurrarop og korpsmusikk.

Forventningsfulle duskebærere

Det var stor entusiasme i skolegården da vi loddet stemningen før 17. mai på Trosterud skole, og flagg og fane ble fort hentet ut. Det var greit å feire litt på forhånd!

Klare for isspising-rekord

Stemningen er stor blant elevene på Veitvet skole før nasjonaldagen - og flere av dem har store forhåpninger om å sette personlig rekord i isspising.

Kapteinen avgjorde

Grei-veteranen Marlene Young ble matchvinner da blåtrøyene klatret til 2. plass på tabellen.

 
ANNONSE
ANNONSE
 
Ikke i nærheten

Groruds fotballherrer med stortap borte for Elverum.

Satte på plass HSIL

Den gode sesongstarten til Høybråten og Stovners fotballdamer fikk en seg en trøkk da Greis andrelag kom på besøk til Høybråten.

Hvem tar lett på ansvaret?

Bydelsutvalget i Alna er skjønt enige om at bydelens persontransport må få et løft. De er definitivt ikke enige om hvordan det skal gjennomføres.

Gleder seg til årets store festdag

Årets 17. mai-komité i hovedstaden har først og fremst fokusert på å opprettholde alle de gode tradisjonene, og legge til rette for at nasjonaldagen kan gjennomføres mest mulig knirkefritt i sentrum. Samt innført en ny og viktig regel.

Første gang i tog sammen

Både sangene og jubelen er godt innøvd hos elevene i førsteklasse på Vollebekk skole. Nå venter de bare på at den store dagen skal komme.

 
ANNONSE
 
ANNONSE
 
Flagg-gjengen er klar!

Flaggborgen på Grorud skole har brukt den siste tiden på detaljer og repetisjoner, og nå skal det meste sitte før de marsjerer opp Karl Johan i morgen.

Nye fag kan sette kurs <BR>mot Stovner

Med flere nye skoler i bydelen og store planer for Stovner videregående, kunne bydelsutvalget gå gjennom skolebehovsplanen uten å rive hverandre i håret.

– Se mot Grorud og Alna

Da arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie besøkte Groruddalen var målet å få innspill om hvordan man kan hindre at ungdom havner utenfor.

Løp Norge inn til medalje

Lillomarka-løperen Andrine Benjaminsen ga alt og sikret Norge bronsemedaljen på sprintstafetten i EM i orientering.

Konfetti-regn for <BR>«nytt» bibliotek

Endelig kunne et nyoppusset og nyinnredet Nordtvet bibliotek ønske velkommen til offisiell nyåpning!

 
ANNONSE