ANNONSE
– Dette ønsker jeg mer av

Med fokus på de gode relasjonene og den riktige måte å hjelpe på, tok byråd for oppvekst og kunnskap, Inga Marte Thorkildsen, turen til Grorud helsestasjon.

- Slå av en prat istedenfor

Jan Krosby har gått natteravn siden 90-tallet. Nå ber han folk huske på at natteravnene skal være utrykningstjenestenes øyne og ører, ikke deres forlengede arm.

- De tar over hele området

Beboere fra Vestbysletta på Grorud gikk samlet i tog ned til Tesla i Bekkenstenveien 15. Målet er å få bilene bort fra veien og ta tilbake «sletta» si.

Såkurs i drivhuset

Det er tid for såing og planting - og da er tiden også inne for å lære seg hvordan det kan gjøres!

Lærte hverandre om forskjeller

Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit besøkte Linderud skole for å se hva elevene på 7. trinn har jobbet med i løpet av prosjektet «Forskjeller».

 
Annonse

Emneord for alle nyheter

 
ANNONSE
 
Ehi... Nok et stortalent fra Stovner

Stian Ehiabhi Omole Jensen, eller enklere sagt Ehi, er en ny artist i musikkmarkedet. Han er født og oppvokst på Stovner, noe som har gjort at artisten har følt seg stengt ute mange ganger. Men ingen kan stenge Ehi ute lenger. Plateselskapet Universal har gitt ut hans debutsingel, «Tanker», og beskriver ham som et stortalent.

 
 
ANNONSE
ANNONSE
 
- Har gått med huet under armen

Da Groruddalstinget inviterte til sitt tredje folkemøte var det idretten som skulle under lupen. Nærmere bestemt de sosiale forskjellene man frykter er i ferd med å vokse seg altfor store.

Grorud slo tilbake

To mål i løpet av kampens fire siste minutter sikret Grorud ny seier etter tre tap på rappen.

Hentet landslagskeeper

Norges landslagskeeper, Andreas Falkeid, er klar for Sveiva Innebandy.

Om frustrasjon og utenforskap

Så har natteravnene på Vestli blitt angrepet igjen. Denne gangen med stein. Det er dypt forstemmende, og jeg blir veldig trist. For sånn kan vi bare ikke ha det! Men hva er det som fører til at unge mennesker blir så sinte at de gjør slike ting? Hva er drivkraften? Det er tid for refleksjon og for h...

Tigerteater på Romsås

Så kom Tigerstadsteateret og Tigerstadstraileren til Romsås. De holdt forestillinger for aktivitetsskolene (AKS) for Svarttjern og Tiurleiken skoler samt Barnas Røde Kors en ettermiddag i mai.

 
ANNONSE
 
 
ANNONSE
ANNONSE
 
«Opp-av-skuffen» på Steinbra

Jan Lange inviterer på nytt til en egen poesi- og forfatterkveld på Kafé Steinbra, der målet er å få groruddølenes gjemte tekster frem i lyset.

- Tror mange vil se til det arbeidet dere gjør

Barne- og likestillingsminister Linda Hofstad Helleland (H) tok nylig turen innom Bydel Grorud for å ta en titt på arbeidet som gjøres med å skape et springbrett for unge ut i arbeidslivet.

Nytt fritidstilbud på Stovner

Nok et tibud for barn og ungdom i bydel Stovner har sett dagens lys - denne gangen i de gamle lokalene til Stovner bibliotek.

Hvem skal få seniorprisene?

Eldrebyråd Tone Tellevik Dahl (Ap) oppfordrer alle enkeltpersoner, organisasjoner, institusjoner og ansatte innen eldreomsorgen om å foreslå kandidater til Oslo kommunes seniorpriser for 2018.

Frykter en delt bydel

Det er store sosio-økonomiske forskjeller innad i Bydel Bjerke. Nå frykter foreldre og lokalpolitikere at disse forskjellene bare vil øke, og at man ender med første- og annenrangs skoler.

 
ANNONSE
ANNONSE
 
Unge og eldre under samme tak

Byrådet vil legge til rette for at unge og eldre kan bo under samme tak. Allerede neste år kan tilbudet komme til Groruddalen.

Folkefesten i sentrum

Strålende vær, forventningsfullt publikum, og rundt regna 25.000 barn og unge satt standarden da nasjonaldagen ble feiret i sentrum.

Snapshots fra 17. mai

Noen blinkskudd fra 17. mai-feiringen Grorud, Romsås, Høybråten og i sentrum.

Norges tiende beste J16-lag

Ellingsrud J16 kjempet seg til en tiendeplass da det nasjonale sluttspillet i Bringserien ble spilt på Stange i Hedmark i helgen.

Siste finpuss unnagjort

Haugen skolekorps er klar for 17. mai. Akers Avis Groruddalen stakk innom i forbindelse med den siste øvelsen - og fikk konstatert at alt var under kontroll.

 
ANNONSE
 
ANNONSE
 
Taleklare elever

Nasjonaldagen er også dagen for taler. Ved de fleste skoler er det elevrådslederen som blir gitt oppgaven. På Refstad er det fire elever fra fjerde trinn som skal fremme sine tanker rundt 17. mai.

Stort barnetog på Ammerud

Barnehagetoget fylte i dag hele Ammerud med glede, hurrarop og korpsmusikk.

Forventningsfulle duskebærere

Det var stor entusiasme i skolegården da vi loddet stemningen før 17. mai på Trosterud skole, og flagg og fane ble fort hentet ut. Det var greit å feire litt på forhånd!

Klare for isspising-rekord

Stemningen er stor blant elevene på Veitvet skole før nasjonaldagen - og flere av dem har store forhåpninger om å sette personlig rekord i isspising.

Kapteinen avgjorde

Grei-veteranen Marlene Young ble matchvinner da blåtrøyene klatret til 2. plass på tabellen.

 
ANNONSE