ANNONSE
Dro rett hjem og <BR>strikket genser

Etter å ha hørt Daniel ElHomsi (28) fortelle sin historie på Furuset bibliotek og aktivitetshus, ønsket Anne Finsen å gi noe tilbake.

Annonse: Bydel Stovner
Utvidet fritidstilbud til barn og ungdom

Bydelsutvalget behandler sak om utvikling og utvidelse av ungdomstilbudet.

Nå har Groruddalen <BR>sin egen genser

Mellom all påskepynt, smykker og keramikk hadde Østre Aker Husflidslag ryddet plass til den splitter nye Groruddals-genseren på sitt vårmarked.

Fotballmatch inne på sentret

Idrettsjentene fra Bjerke videregående skole inviterte jenter i 4. klasse på Linderud skole til lek og moro med ball mellom sentrets butikker.

Øker grunnskolenes budsjetter

Etter ny ressursfordelingsmodell får flere av Groruddalens skoler mer penger å rutte med.

 
Annonse

Emneord for alle nyheter

 
ANNONSE
 
Ammerudskogen Vel i 100 år

Det begynte med noen få hytter. I dag er villastrøket som utgjør Ammerudskogen Vel et av de mest populære stedene å bo i Groruddalen. Landlig og idyllisk med Lillomarka omtrent inne på kjøkkenbenken!

 
 
ANNONSE
ANNONSE
 
Sosial kontroll, æresvold og tvangsekteskap

Furuset bibliotek og aktivitetshus var fylt til trengsel, og mange måtte stå da den ene sterke historien etter den andre knyttet til sosial kontroll, æresvold og tvangsekteskap ble satt under debatt i regi av Groruddalstinget.

Økernhjemmet har fått sin egen restaurant

Et tomt kjellerlokale har nå blitt omgjort til en permanent restaurant for beboere og pårørende på Økernhjemmet.

Annonse: Bydel Alna
Hurtigspor på IKEA

Kjærligheten førte Christian Matheus fra Peru til Norge. «Hurtigspor på IKEA» førte han med ekspressfart inn i norsk arbeidsliv.

- På med finstasen

I ettermiddag skal Grorud IL ned til rådhuset for å markere sine første 100 år, med alt det medfører av festtaler og mansjettknapper. Vi dro innom treningsfeltet for å sjekke at klubben hadde kontroll på Windsor-knutene og nervene.

Samarbeid skapte musikkvideo

Almedie, Drengestua Rockeverksted og Trosterudklubben har forent krefter, og resultatet er musikkvideoen «2 er 1 for mange».

 
ANNONSE
 
 
ANNONSE
ANNONSE
 
- Nå kan vi alt om Roald Dahl

Elevene på Grorud skole har nettopp lagt uka med fokus på leselyst og forfattere på hylla, men for elevene på 5. trinn vil kunnskapen om den kjente barnebokforfatteren sitte en god stund fremover.

- Her har de tenkt smart

Byråd for eldre, helse og arbeid, Tone Tellevik Dahl (Ap), er godt i gang med sin reise rundt til de ulike bydelene. På onsdag var det Bydel Grorud og beboer Lilleba Schulhus på Grorudhuset som fikk besøk.

Kvinnekveld med <BR>Kronprins Haakon

Kronprins Haakon tok turen innom Kultusalen på Nedre Fossum gård for å delta på arrangementet «Kvinner og utdanning» sammen med 100 Stovner-kvinner.

Groruddalen Miljøforums hederspris til sjakk-ildsjel

På Groruddalen Miljøforums årsmøte i går kveld ble sjakkens store ildsjel, Leif-Runar Forsth, tildelt hedersprisen for 2017.

Annonse: Bydel Bjerke
- Gode relasjoner <BR>hindrer bråk

- Det å snakke sammen i fredstid forhindrer mye støy og gjør at vi er bedre forberedt når det smeller.

 
ANNONSE
ANNONSE
 
- Viktig å samle kreftene om de store sakene

Groruddalen Miljøforum fortsetter ufortrødent arbeidet med klima- og miljøspørsmål i dalen, og griper fatt i de sakene de opplever har konsekvenser for dalen. Da er det viktig å stå samlet.

Nå blir det fortau i Hellerudveien

For ikke så lenge siden uttalte byrådspartiene at utredning av en bussbom kan bli aktuelt i Hellerudveien. Nå har både bussbom-utredning og bygging av fortau fått klarsignal.

– Dette er årets beste uke

Nå som årets bokuke på Rommen skole er over for denne gang, har elevene bare en ting å si. Og det er at de elsker bokuka!

Fornufts-SUVen

Bryr du deg mer om praktiske egenskaper istedenfor pynt og staffasje? Da kan Suzuki Vitara S med sin gode plass, mye utstyr og en solid framkommelighet på firehjulstrekk være et godt alternativ.

Sjanseløse i Leikvollhallen

Ammeruds basketherrer fikk så hatten passet i det første kvartfinaleoppgjøret borte mot Asker. Returkampen i Apalløkka torsdag kveld skal være en ren formalitet for seriemesterne, som med 92-58 i utgangspunkt allerede har ett ben i semifinalene.

 
ANNONSE
 
ANNONSE
 
8. mars - på Alna-måten

Man har de tradisjonelle måtene å markere 8. mars på. Og så har man Alna-måten...

Retten til å styre sitt eget liv

Sosial kontroll, tvangsekteskap og æresvold. Groruddalstinget er forberedt på at de kommer til å vekke sterke følelser når de nå inviterer til sitt neste møte.

Nabobygg evakueres

Den kraftige røyken fra brannen siver inn i nabobyggene til Norsk Gjenvinning. Politiet har derfor bestemt seg for evakuering.

Lagerbygning i flammer

Har du tips til saken?  Send tips!22918820

Akkurat nå brenner det hos Norsk Gjenvinning på Haraldrud.

Bjarte Myrhol og Gudbrand Bakke er årets idrettsnavn

Bjarte Myrhols monstersesong ble kronet med å vinne «Årets idrettsutøver» i Groruddalen, mens Lillomarka-sjef Gudbrand Bakke ble hedret som «Årets idrettsleder». Dette ble klart da Groruddalens store idrettsgalla ble arrangert mandag kveld.

 
ANNONSE