ANNONSE
Grorud fikk Vålerenga

Groruds fotballherrer møter Vålerenga i 2. runde av cupen. Det ble klart etter at NFF i dag offentliggjorde kampoppsettet.

Et nytt kraftsenter for Groruddalen

OBOS og AF Gruppen skal begge flytte sine hovedkvarter opp til det nye Construction City på Ulven, og håper med det å bli lokomotivet for et skikkelig kraftsenter for byggenæringen.

Samler nærmiljøet til fest

Unges kulturarrangør jobber nå for fullt med å få alt på plass til kulturfestivalen de arrangerer for barn, unge og familier på Romsås.

Gjorde jobben

Groruds fotballherrer tok første skritt på veien til Ullevaal med å sende ut 3. divisjonslaget Tønsberg i cupens første runde. Nå håper de å vise Årvoll hvordan man skal slå ut Vålerenga i den neste...

Brygg ditt eget øl på Hasle

Lyst til å gjøre noe annerledes i helgen? Bryggselv på Hasle ønsker å gi alle et innblikk i hvordan man kan brygge sitt eget øl hjemme, og deler noen tips og triks på sitt arrangement «Bli med på ølbrygging».

 
Annonse

Emneord for alle nyheter

 
ANNONSE
 
Ehi... Nok et stortalent fra Stovner

Stian Ehiabhi Omole Jensen, eller enklere sagt Ehi, er en ny artist i musikkmarkedet. Han er født og oppvokst på Stovner, noe som har gjort at artisten har følt seg stengt ute mange ganger. Men ingen kan stenge Ehi ute lenger. Plateselskapet Universal har gitt ut hans debutsingel, «Tanker», og beskriver ham som et stortalent.

 
 
ANNONSE
ANNONSE
 
VIF holdt lekestue: Valset over Årvoll i cupen

Årvoll yppet seg den første halvtimen, men så slo Vålerenga på turboen og viste hvor stor forskjellen på eliteserien og 4. divisjon er.

Vil holde bydelen ren

Lyst til å gå tur med andre samtidig som du gjør en god gjerning? Bli med initiativtaker May Britt Tvenge langs turstiene i bydelen og plukk søppel.

Sommerjobb-søknadene strømmer inn

Leder for ungdomsarbeidet i Bydel Grorud, Habib Tahir, har allerede mottatt over 450 søknader fra ungdom som ønsker å jobbe i sommer.

Musikalsk reise med ungdomskorpset

Stående applaus og gode tilbakemeldinger møtte Grorud Ungdomskorps etter showkonserten «Route 66» på Rommen scene.

Stilfullt kadettball på Rødtvet sykehjem

Damene var nyfriserte og hadde kledd seg i sin fineste stas, noen med kjole innkjøpt for anledningen. Herrene var oppdressede. Da var det klart for kadettball på Rødtvet sykehjem med 20 kadetter fra «naboen» Krigsskolen som gjester!

 
ANNONSE
 
 
ANNONSE
ANNONSE
 
Nå kommer elbussene for alvor

I løpet av 2019 vil Ruter sette inn hele 70 nye elektriske busser i hovedstaden, og mange av disse vil man kunne se trille rundt i Groruddalen.

Et viktig steg mot lokk

Sagaen om lokk over E6 på Furuset fortsetter ufortrødent. Nå har prosjektet fått en viktig dytt i ryggen, ved at et enstemmig bystyre sendte en klar beskjed til byrådet.

Nattens øyne og ører

Det var god stemning da vi en fredagskveld tidlig i april møtte de første natteravnene som skal patruljere gater og veier på Refstad og Økern. Møtested var på Circle K bensin-stasjon på Økern.

Sikkert vårtegn

Flere og flere har lagt merke til den gule vårblomsten som har begynt å titte fram, og bilder av hestehoven som har blomstret til flere steder i Groruddalen har blitt sendt vår vei.

Tenåringer angrep politiet, Vestli samlet mot utfordringene

- Vi mener at en grense er nådd nå. Som foreldre og naboer må vi stå opp og si i fra at vi må, som lokalsamfunn, gjøre det vi kan for å ha et trygt nærmiljø på Vestli!

 
ANNONSE
ANNONSE
 
Krever handling

Leder for Grei Kvinner Elite, Jan Erling Nilsen, er oppgitt etter at seriestarten ble spolert av det som etter alt å dømme var en påsatt brann i Greis klubbhus. Nå krever han handling fra politiet og politikerne.

Brann i Greis klubbhus, første seriekamp utsatt

Har du tips til saken?  Send tips!22918820

I dag, lørdag 14. april klokka 15.00, skulle Greis fotballdamer tatt imot Urædd til første seriekamp i 1. divisjon, men lørdag morgen måtte Jan-Erling Nilsen i Grei konstatere at kampen ikke lar seg gjennomføre: - Vi vet ikke en gang om vi får slått på lyset i klubbhuset, og garderobene kan ikke bru...

Kompromiss eller kollaps?

Planleggingen av den massive utbyggingen i Karihaugveien 22, også kjent som «Granitten», ble problematisert da Plan- og bygningsetaten (PBE) lanserte sitt eget planforslag til høringsrunden. Denne uka inviterte utbyggeren JM til et informasjonsmøte om planene, der de to alternativene ble satt opp mo...

- Vi er opptatt av at alle skal se hverandre

Gjennom skoleutviklingsprosjektet «SKUP» har elevene på 6. og 7. trinn på Furuset skole satt sammen en forestilling som handler om respekt og godta andre for den de er.

- Flere setter igjen bilen hjemme

Sammenlignet med januar i fjor var det i januar i år mer enn 500.000 færre bilpasseringer gjennom bomringen. Det får byrådsleder Raymond Johansen (Ap) til å trekke på smilebåndet.

 
ANNONSE
 
ANNONSE
 
Nabolaget mobiliserer på Vestli fredag kveld

I kveld, fredag, klokka 20.00 inviterer FAU ved Vestli skole til en markering på Vestlitorget senter.

Årvoll møter VIF i cupen

Årvoll IL kjempet seg på imponerende vis gjennom kvalifiseringen til første runde i Norgesmesterskapet, og der trakk de drømmemotstanderen, Vålerenga.

Ny runde med Rotary-jazz

Groruddalen Rotary forbereder nok en jazz-kveld med god stemning i Stovner kirke.

SUV-en som skiller seg fra mengden

Italienske Alfa Romeo har servert oss biler med fokus på design og kjøreegenskaper i over 100 år. De prinsippene er i høyeste grad ivaretatt i deres aller første SUV - Stelvio. Fos oss ble det kjærlighet ved første blikk.

Groruddalen: Fra grått til grønt

Store deler av dalbunnen vår er dekket av industri, skrotarealer og annet grått, trist og forurenset areal. Nå ønsker samarbeidsgruppa for klimaspørsmål i Groruddalen å ta tak i problemet og få i gang en dialog om hva som kan gjøres.

 
ANNONSE