Shannen er «best i alt»

Vitnemål med bare seksere:

Shannen er «best i alt»

Shannen Sanchutha Jeiharan (18) nyter late sommerdager hjemme på Ammerud. Det har hun fortjent. Nylig avsluttet hun skolegangen ved Bjerke videregående skole med toppkarakter i alle fag. I tillegg spiller hun håndball på høyt nivå. Til høsten skal hun begynne på medisinstudier.

Nå kommer Posten med robot

Nå kommer Posten med robot

Posten Norge er i gang med å utvikle en selvkjørende brev- og pakkerobot. Avtalen med Buddy Mobility gjør at Posten får verdens første selvkjørende robot.

- OL-bronsen i Rio var spesiell, men VM i 2014 forandret alt

«Stigga» i VM-modus:

- OL-bronsen i Rio var spesiell, men VM i 2014 forandret alt

Stig-André Berge har gått fra babylykke til mesterskmedalje i EM, og ser nå fram til VM i Budapest. Selv om «Stigga» rangerer OL-bronsen i Rio høyest, så innrømmer han at VM-bronsen fra 2014 ble et stort vendepunkt i karrieren.

Ny bro på plass til skolestart

Gangbrua mellom Teisen og Ulven er endelig revet:

Ny bro på plass til skolestart

Fotgjengere som ønsker å krysse veien fra Teisen og over til Ulven har i mange år gruet seg til å spasere over gangbrua som forbinder disse stedene sammen. Men nå er en ny bro på vei.

Jakten på øyeblikket...

Sommerbildet 2018:

Jakten på øyeblikket...

Kristin Lenschow er blitt mer observant på å prøve å fange de litt spesielle situasjonene, noe hun klarte på Steinbruddet Fotoklubbs sommerfest.

Emneord

- Om å finne ro i kaoset

Ammerud-poetens bokdebut:

- Om å finne ro i kaoset

Larissa C. Rocha er nyutdannet sosionom, og har i disse dager sin første bok på vei til trykk.

- Skal representere Groruddalen

Samantha Gurah klar for Stjernekamp:

- Skal representere Groruddalen

Høybråtens musikaldronning blir å se på tv-skjermen fra høsten av. Der venter utfordringer som hard rock og opera.

Viktig jobb blant gravene

Viktig jobb blant gravene

Thomas Johansen er hans norske navn, denne nøyaktige og omsorgsfulle kirkegårdsarbeideren som i sommervarmens hete sørger for vann og stell av blomster og graver på Grorud kirkegård.

– Legger til rette for ny byutvikling her

Foreslår 2000 boliger på Hasle/Valle Hovin:

– Legger til rette for ny byutvikling her

Muligheten for 2000 nye boliger og utvikling av gater og plasser i området Hasle/Valle Hovin er nå satt i spill.

OBOS sender Ammerud i tet igjen

Nok et spektakulært boligprosjekt på Ammerud:

OBOS sender Ammerud i tet igjen

Neste år fyller OBOS 90 år, og i den anledning ønsker de å bygge Norges første plusshus i Martin Strandlis vei 10 - og det med unik arkitektur.

Årvoll skoles FAU jubler

Høyre vil ha strategi for gående:

Årvoll skoles FAU jubler

Privatforslaget til Høyre om å lage en gåstrategi, med fokus på områder med farlige skoleveier, får Årvoll skoles FAU-leder og nestleder til å spisse ørene.

Siste bildegalleri

17. mai i sentrum

17. mai 2018 - snapshots

Påskekrim 2018

Idrettsprisene 2017

Mest lest

Mest komm

Siste nytt

Fremtiden er elektrisk hos Pers elsykler

Fremtiden er elektrisk hos Pers elsykler

Per Rønning mener de bare er i startfasen når det gjelder elsykkelen. Pers elsykler har nylig vært i Alpene og testet ut nye sykler - og ser at sykkelsatsingen bærer frukter.

- men i Vannspeilet plaskes det

Sommertørke i Verdensparken

- men i Vannspeilet plaskes det

Som tidligere år har henvendelser om at det er mangel på vann i bekken i Verdensparken rent inn. Dan Paulsen fra Bymiljøetaten kan nå berolige med at det er helt naturlig.

Får ikke støtte fra friidrettsforbundet

Bor på et internat i Tyskland:

Får ikke støtte fra friidrettsforbundet

Kun uker før EM i Berlin trener Ezinne Okaparaebo alene for å realisere et potensial forbundet ikke har hatt tro på - til tross for at hun er Norges desidert raskeste kvinne.

Groruddøl til prestisjefull sirkusskole

Groruddøl til prestisjefull sirkusskole

Håkon Hemmer (21) fra Høybråten har gått fra parkour foran kronprinsparet til prestisjefull sirkusskole i Nederland. 

- Kjempestolt av Kroatia!

VM over for denne gang:

- Kjempestolt av Kroatia!

En måned med VM-moro i Russland gikk mot slutten på søndag da VM-finalen mellom Frankrike og Kroatia ble spillt på Luzhniki Stadium i Moskva. Selv om det ble tap i finalen mot Frankrike, så ser Romsås-mannen Bes tilbake på VM i Russland som et høydepunkt han vil huske i lang tid.

Malene Helgøs seiersrekke brutt

Malene Helgøs seiersrekke brutt

Furuset-spilleren Malene Helgø hadde en seiersrekke på sju seire, men på fredag sa det imidlertid stopp mot den svenske kvalifiseringspilleren Julia Rosenqvist.

Grorud avsluttet vårsesongen med stil

Grorud avsluttet vårsesongen med stil

De gulkledde storspilte nok en gang i egen storstue da Hønefoss kom på besøk. Nå kan Eirik Kjønøs «disipler» ta en etterlengtet og fortjent ferie, vel vitende om at de har like mange poeng som topplaget Fredrikstad.

God kontroll på en travel sommer

God kontroll på en travel sommer

Det tørre været har medført stor brannfare over hele Oslo. Til og med knust glass kan antenne gnister. Likevel har det vært en «vanlig» sommer for brannvesnet på Grorud, som understreker at groruddølinger er flinke til å følge forbudene.

Klare med tredje utgave av Steinhoggerfestivalen

Klare med tredje utgave av Steinhoggerfestivalen

Steinhoggerne på Grorud bruker feriedagene i høygir. I august er det duket for den årlige Steinhoggerfestivalen på Grorud, og deltakere fra hele verden skal sette sitt preg på festen.

Fra advokat til smykkedesigner

Fra advokat til smykkedesigner

Nylig ble Monica Bakka fra Linderud månedens designer i en anerkjent gullsmedforretning.

Nye koster på Veitvet

Nye koster på Veitvet

Veitvet Bowling har skiftet eiere. Nå er det bowlingkjeden Lucky Bowl som overtar det tradisjonsrike bowlingtilbudet på Veitvet. Det gjør de med splitter ny restaurant.

Linje 5 ble Norges beste lag

«Løvene fra Groruddalen» viste seg fram i verdens største håndballturnering:

Linje 5 ble Norges beste lag

Samarbeidslaget Linje 5 (G12) gikk hele veien til en imponerende kvartfinale, og ble for andre år på rad de beste norske guttene i det som blir regnet som verdens største håndballturnering - Partille Cup.

Eldre ikke på nett

400.000 lever på «gamlemåten»:

Eldre ikke på nett

Da «Seniorinfo på hjul» holdt stand ved Furuset senter, kom eldreminister Åse Michaelsen (Frp) på besøk og ble mektig imponert over tilbudet. Men hun slo også fast at det er et problem at ikke nok eldre er på Internett.

... men Karin-Edith (83) surfer inn i fremtiden

Eldre ikke på nett:

... men Karin-Edith (83) surfer inn i fremtiden

Eldreministeren og flere banker har begynt å reagere. Det er for få eldre som er på Internett, hvilket gjør hverdagen for de eldre vanskeligere etter som flere og flere tjenester blir digitalisert. Men det gjelder ikke Karin-Edith Haug fra Grorud...

Nå skal det jobbes for å få NRK til dalen

Nå skal det jobbes for å få NRK til dalen

Endelig kan Eirik Lae Solberg (H) og Grete Horntvedt (H) puste lettet ut i viten om at Oslo kommune nå har et synspunkt på hvor statskanalen skal ligge - nemlig i Groruddalen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...