ANNONSE

Kaptein Jens gleder seg til byderby

Kaptein Jens gleder seg til byderby

KLAR FOR INNSATS: Grorud-kaptein Jens Andersen Grønhaug.

Grorud-kaptein Jens Andersen håper på mange seire og mye moro i årets sesong. Mest av alt håper han å klå Lyn i by­derbyet.

– Lyn har et bra lag og store ambisjoner, men de skal få slite med oss. Det nytter ikke å komme opp på Grorudbanen med Armani-dress og sleskesleik. Da reiser de hjem uten dress, fleiper Jens Andersen Grønhaug.

Grorud-kapteinen hadde håpet på flere Oslo-lag før avdelingene ble satt opp, men måtte innse at Lyn er det nærmeste Grorud kommer et derby i årets sesong.

Selv om den gamle storklubben igjen satser knallhardt, mener Andersen Grønhaug at Grorud er mer enn gode nok til å konkurrere om å være nest best i byen etter Vålerenga.

– Jeg tror vi går mot en morsom sesong. Vi har brukt vinteren godt, forsterket oss fra i fjor og har et meget slagkraftig lag, sier kapteinen.

– Hva er deres mål i år?

– Vi skal bli bedre enn fjorårets fjerdeplass. Topp-3 må være det naturlige målet, men ikke bli overrasket om vi kjemper helt i toppen, sier Andersen Grønhaug.

God tilvekst

– Hvordan har årets nye spillere gått inn i troppen?

– De har vært veldig bra. Martin Jørgensen er en riktig type med vinnerskalle og mye erfaring. Amir Sharif har vært mye skada, men i form er han en ledende midtbanespiller i 2. divisjon.

– Det samme gjelder Faysal Ahmed. Er han i humør, er han i stand til å gjøre det vanskelig for alle forsvar i 2. divisjon, sier Andersen Grønhaug.

Spilleren som har imponert ham mest er imidlertid midtbanespilleren Momodoe Darboe.

– Selv om «Momo» er ung, har han virkelig klasse. Han har et voldsomt register både offensivt og defensivt. Jeg tror han kommer til å overraske mange i år, sier Andersen Grønhaug.

– Følg oss

Kapteinen håper også at fotballinteresserte mennesker i Groruddalen vil ta seg turen til Grorudbanen denne sesongen.

– Vi håper at folk vil gi oss en sjanse. Vi spiller underholdende fotball med et lag spekkfullt av groruddøler. Det er verdt å ta seg turen og støtte opp om den lokale klubben, sier Jens Andersen Grønhaug.

ANNONSE