ANNONSE

20 år med teater

20 år med teater

MIMRET TILBAKE: Hellerud teaterverksted tok noen av glansnumrene da de satte opp jubileumsforestilling.

Hellerud teaterverksted startet opp i 1996. Sist uke feiret de med noen av glansstykkene på Haugerud seniorsenter.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.12.2016 kl 21:38

Se bildet større

FYLLER 20 ÅR: Hellerud teaterverksted feiret sitt jubileum med forestilling på Haugerud seniorsenter.

Hellerud teaterverksted har 20-årsjubileum i år. Det har de valgt å feire med en jubileumsforestilling.

Vi feirer med en forestilling hvor vi mimrer tilbake til ting vi har gjort. Forestillingen handler om det å være der for hverandre og om livet, sier leder Gerd Rotmo i Hellerud teaterverksted.

– Det går en rød tråd gjennom hele forestillingen som tar for seg akkurat dette. Vi har med sanger som «Vi lever» og «Lys og varme».

Hun startet opp teaterverkstedet i 1996 sammen med to andre. Etter hvert kom det flere og mange har vært med hele veien.

– Vi startet opp fordi gruppa med funksjonsnedsettelse mistet musikktilbudet sitt på Haugerud. Derfor ønsket vi å starte opp et nytt tilbud i regi av frivillige, sier hun.

Stor seier

Den gangen startet de med øvelser i Trosterudvillaen. Nå øver de i kjelleren på seniorsentret på Haugerud. De fikk støtte av ansatte i bydelen.

– Selv hadde vi ingen økonomi og lite erfaring. Jeg ser på det som en stor seier at vi har klart å holde på i 20 år. Profesjonelle krefter har gitt oss lov til å vokse og det er mye kjærlighet i gruppa, sier Rotmo.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

St. Hans med Jenny Jenssen

Tradisjonen til Lindeberg omsorgssenter med å feire St. Hansaften med sommerkonsert, er en av de tingene som ble med over til Ellingsrudhjemmet.

ANNONSE
Feiret 25 år og sommerferie

Lillomarka barnehage fyller 25 år i år. Det valgte de å markere på sommeravslutningen i barnehagen.

 
Best på sentret

Årets butikk på Alna senter for 2016 er kåret. Det ble Oslo Dyrebutikk.

Siste skoleavslutning på Gran

I forbindelse med nedleggelsen av Gran skole holdt skolen en stor avslutningskonsert i skolegården nest siste skoledag. Etter sommerferien flytter elevene over til Haugen skole.

Bare ett år igjen

Anna Maria Sørensen (17), Marcus Bratholm Sjølie (17) og Vilde Christine Tunheim (17) kan nå legge to fantastiske år på Natur videregående skole bak seg. Nå er det sommerferie, før de begir seg ut på siste året.

 
ANNONSE