20 år med teater

20 år med teater

MIMRET TILBAKE: Hellerud teaterverksted tok noen av glansnumrene da de satte opp jubileumsforestilling.

Hellerud teaterverksted startet opp i 1996. Sist uke feiret de med noen av glansstykkene på Haugerud seniorsenter.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.12.2016 kl 21:38

Se bildet større

FYLLER 20 ÅR: Hellerud teaterverksted feiret sitt jubileum med forestilling på Haugerud seniorsenter.

Hellerud teaterverksted har 20-årsjubileum i år. Det har de valgt å feire med en jubileumsforestilling.

Vi feirer med en forestilling hvor vi mimrer tilbake til ting vi har gjort. Forestillingen handler om det å være der for hverandre og om livet, sier leder Gerd Rotmo i Hellerud teaterverksted.

– Det går en rød tråd gjennom hele forestillingen som tar for seg akkurat dette. Vi har med sanger som «Vi lever» og «Lys og varme».

Hun startet opp teaterverkstedet i 1996 sammen med to andre. Etter hvert kom det flere og mange har vært med hele veien.

– Vi startet opp fordi gruppa med funksjonsnedsettelse mistet musikktilbudet sitt på Haugerud. Derfor ønsket vi å starte opp et nytt tilbud i regi av frivillige, sier hun.

Stor seier

Den gangen startet de med øvelser i Trosterudvillaen. Nå øver de i kjelleren på seniorsentret på Haugerud. De fikk støtte av ansatte i bydelen.

– Selv hadde vi ingen økonomi og lite erfaring. Jeg ser på det som en stor seier at vi har klart å holde på i 20 år. Profesjonelle krefter har gitt oss lov til å vokse og det er mye kjærlighet i gruppa, sier Rotmo.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Hverdagshelten inviterte <BR>til fest på hjemmet

Sykehjemsprest Ellen Kolb-Schiager bruker pengene hun mottak sammen med prisen «Groruddalens hverdagshelt 2016» på fest for beboerne og ansatte på Furusethjemmet.

Bygg fordelingskryss <BR>mellom tre tunneler

Debatten rundt den planlagte Manglerudtunnelen med utløp i Breivollveien, som så skal gjøres om til en del av E6, pågår for fullt.

 
Lysere tider for loppemarkedet

For noen år siden endret Lindebergskolenes musikkorps strategi på loppemarkedene sine. Det har vist å lønne seg.

Lader opp med arbeidersanger

For 22. gang inviteres det til allsangkveld kvelden før dagen. I år er det leder Frode Jacobsen i Oslo Arbeiderparti som skal holde kveldens appell.

Dobbelt jubileum <BR>og nytt soloalbum

Finn Kalvik runder 70 og feirer sitt 50-årsjubileum som artist med albumet «Ingen vei hjem» – en vei som startet i Stjerneblokkene på Grorud!