23 år og starter egen bedrift

23 år og starter egen bedrift

 

Stine Hellstrøm (23) har det travelt med forberedelser i påsken. Påskedagene brukes nemlig til siste finpuss av hennes nye skjønnhetssalong på Høybråten.

Akers Avis Groruddalen besøker den 23-årige gründeren i Høybråtenveien 79. Den unge jenta er i full gang med siste innspurt før salongen åpner sine dører for Groruddalens befolkning.

– Påsken blir brukt på å gjøre lokalet og salongen klar for åpning. Jeg må få ting på plass, så det blir ikke mye tid til tradisjonell påskekos, sier Stine.

Skjønnhetssalongen åpner 22. april, lørdagen etter påsken. Da er det åpent hele dagen fra klokka ett. Derfra har salongen åpent mandag til lørdag. Tross at Stine gleder seg, er nervene i fullgir.

– Jeg er veldig nervøs og spent. Men jeg har fått så mange positve tilbakemeldinger, at jeg tror det vil gå fint. Det er mange som har tittet inn vinduene, og jeg har allerede fått mange forespørsler. Det virker som om at det er mange som gleder seg til åpningen, og som har lyst til å komme hit, sier hun.

Nådd langt på kort tid

I starten blir det bare Stine som jobber i salongen, men hun satser etter hvert på å ansette en negledesigner, og på sikt få seg en stor klinikk. Stine er selv utdannet innen negler, vipper og bryn - i påskehelga skal salongdriveren kurses innen microblading, den nyeste formen å tattovere bryn på.

– Jeg har lyst til å lære meg alt innen skjønnhet og velpleie, og tilbyr foreløpig behandlinger som vippeextention, vippeløft, negledesign og lakkering, spraytan, forming og tattovering av bryn, opplyser Stine.

Hun har nådd langt på veldig kort tid. Det er bare ett år siden hun startet med å utdanne seg innen faget.

– Det har vært en veldig intens reise. Jeg startet utdanne meg innen negler for ett år siden, før det hadde jeg utdannet meg som flyvertinne. Da jeg fant ut at flyvertinneyrket ikke var for meg, stor jeg igjen med min lidenskap for skjønnhet og velpleie. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg satset på min hobby. Nå vet jeg hva jeg vil jobbe med resten av mitt liv, sier Stine.

Stine har tatt kurs og utdannelser hos både Tone Lise Academy, Lash bar, og nå til helga, kurs fra Wow Brow.

Les mer i papiravisen og i vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Åpner sommerkafé <BR>på Stovner

Gjengen fra Haugenstua skal sammen med diakonene i Høybråten, Fossum og Stovner menighet drive kafé utenfor Frivillighetssentralen i hele juli måned.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

 
Kamzy vendte hjem

Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam har selv gått på Rødtvet skole, og skolen var stolte av å kunne ønske henne «velkommen tilbake» på Norges nasjonaldag.

– Flott at så mange stiller opp

Rektor Katrine Sølvberg på Nordtvet skole startet feiringen med noen velvalgte ord før hun tok med seg resten av gjengen ned til sentrum.

17. mai 2017 i Oslo sentrum 

Ammerud skole fikk gå som nummer fire i barnetoget i sentrum i år fordi skolen fyller 50 år. Bydelsdirektør Øystein Eriksen Søreide ble med på den regnfulle turen forbi slottet.