Lysere tider for loppemarkedet

Publisert:

For noen år siden endret Lindebergskolenes musikkorps strategi på loppemarkedene sine. Det har vist å lønne seg.

 
Lader opp med arbeidersanger

Publisert:

For 22. gang inviteres det til allsangkveld kvelden før dagen. I år er det leder Frode Jacobsen i Oslo Arbeiderparti som skal holde kveldens appell.

 
Dobbelt jubileum <BR>og nytt soloalbum

Publisert: - Oppdatert: 28.04.2017 kl 11:07

Finn Kalvik runder 70 og feirer sitt 50-årsjubileum som artist med albumet «Ingen vei hjem» – en vei som startet i Stjerneblokkene på Grorud!

 
Vinteren kom tilbake

Publisert: - Oppdatert: 25.04.2017 kl 21:18

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

 
Klar for missefinale

Publisert:

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Publisert: - Oppdatert: 24.04.2017 kl 09:24

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
Har eldres <BR>helse i fokus

Publisert: - Oppdatert: 22.04.2017 kl 14:15

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

 
Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Publisert:

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.

 
«Løvenes Konge» <BR>på Granstangen

Publisert:

Elevene fra sal og scene på 9. trinn sørget for at «Simba» og «Mufasa» inntok Granstangen skole da de tok for seg «Løvenes Konge» på skolens egen teaterfestival.

 
 
Utviklet egen app - vil nå toppen

Publisert:

Ungdommene Thomas Aleksander, Luveen, Henrik og Toralf er klare for NM i Ungdomsbedriftstyring, som en del av Ungt Entreprenørskaps Oslolag. De skal stille med appen «Stovner Hub».

 
Barnas store sjakkturnering

Publisert:

For tredje år på rad arrangerte Rødtvet sjakk Barnas Grand Prix-turnering på Rødtvet skole.

 
Musikalske talenter <BR>i Grorud kirke

Publisert: - Oppdatert: 19.04.2017 kl 15:11

Da Smutten musikkstue arrangerte sin første vårkonsert i Grorud kirke, ble musikalske venner invitert.

 
 Til Oslo Open

Publisert: - Oppdatert: 17.04.2017 kl 17:03

Oslo Open kommer til østsiden av byen 23. april. Da skal Anny Langer fra Tonsenhagen være blant deltakerne.

 
Hvem har tatt Stiggas OL-medalje?

Publisert: - Oppdatert: 19.04.2017 kl 09:39

I flere år har Akers Avis Groruddalen presentert en påskekrim. Denne gangen er det OL-gutten Stig-André «Stigga» Berge som leter etter sin OL-medalje som har blitt stjålet. Han har fire mistenkte i kikkerten. Finner du ut hvem tyven er?

 
Med korset på ryggen

Publisert:

Langfredag i Groruddalen betyr korsvandring til Stovner kirke. I år var det derimot store forandringer i det tradisjonsrike opplegget, for denne gangen gikk turen fra Høybråten via Haugenstua.

 
– Bruk marka i påsken

Publisert:

Bjørn Larsson har vært med Lill-O-Dilten siden oppstarten, og selv i den voksne alder av 92 år har han hjulpet til med å sette ut poster også denne gangen. Nå oppfordrer han groruddølene til å ta turen opp i Lillomarka i påsken.

 
23 år og starter egen bedrift

Publisert:

Stine Hellstrøm (23) har det travelt med forberedelser i påsken. Påskedagene brukes nemlig til siste finpuss av hennes nye skjønnhetssalong på Høybråten.

 
Lærer bort selvforsvar - der folk er

Publisert:

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.

 
Bjerke biblioteks <BR>påske-favoritter

Publisert:

Selv om det går mye i krimbøker hele året, merker biblioteket ekstra pågang nå som det nærmer seg påske.

 
Palmesøndag - årets påskekrim?

Publisert:

Jeg kjenner at jeg irriterer meg grønn, når jeg ser at du går inn på Kiwi og kjøper påskeegg fra Freia til deg og familien din. Når du går inn på Kiwi og kjøper en kartong med Freia påskeegg, og tenker «herregud det går bra, det er bare fire egg, det kan da ikke ødelegge så mye».

 
Ta beina fatt i påsken

Publisert:

At tursøstrene Hege og Stine Schultz Heireng elsker turlivet er ingen hemmelighet. Lista over turene søstrene har vært på er lang, og påsketuren er allerede godt i gang.

 
Kakefest på Grorud

Publisert:

Etter en solid ansiktsløfting og innrykk av nye spennende butikker, var det endelig klart for åpningsfest av «nye» Grorud senter.

 
Oppfordrer til ryddesjau

Publisert:

Sven Collin rydder rundt blokkene på Ammerud hvert år. Sammen med Rusken-general Jan Hauger håper han groruddøler finner fram rake og kost for å gjøre det pent til våren.

 
– Auksjonen er høydepunktet

Publisert:

Å ha auksjon har alltid vært en del av loppemarkedet til Årvoll skoles musikkorps. Ifølge loppesjef Erik Bjørgum er det et viktig trekkplaster.

 
Surreal Crew i semifinalen

Publisert:

Danserne i Surreal Crew fra Vestli IL har danset seg helt til semifinalen i Norske Talenter. Sist runde fikk de gullknappen og gikk direkte videre.