ANNONSE
- OL har gjort folk sporty

Publisert: - Oppdatert: 23.02.2018 kl 17:02

Perfekte skiforhold i Groruddalen har ført til kaos hos Utlånssentralen på Romsås. Der har folk i alle aldre strømmet til for å låne ski under OL.

 
Vinterferie i dalen

Publisert:

Mye snøfall den siste tiden har ført til perfekte forhold for vinteraktiviteter nå som vinterferien er i gang.

 
Vinterglede på Flaen

Publisert:

Borettslagene på Flaen sørget for at barn og unge fikk sine egne OL- medaljer da den årlige vinteraktivitetsdagen gikk av stabelen forrige lørdag.

 
En kjærlighetshistorie

Publisert:

Det var nærmest fullsatt på Rommen scene da stykket «Oslo - en kjærlighetshistorie» ble spilt forrige uke.

 
Unni Wilhelmsen til Ammerud

Publisert:

Den populære artisten reiser stadig på oppdagelsesferd i Norge. Førstkommende tirsdag bringer ferden henne til Ammerudhjemmet.

 
Østre Aker versus Groruddalen

Publisert: - Oppdatert: 17.02.2018 kl 20:30

Siden 1972 har Østre Aker vært det gjeldende prosti-navnet for menighetene i Groruddalen. Nå har bispedømmerådet anbefalt et navnebytte, og alle berørte parter har til 1. mars med å komme med sine høringsuttalelser.

 
12-åring fra Groruddalen debuterer som forfatter

Publisert:

Med boka «En norsk muslims historie» blir Arina Aamir Sheikh den yngste forfatteren fra Groruddalen.

 
Annonse: Akers Avis Groruddalen
Avisen og dalen

Publisert: - Oppdatert: 27.12.2017 kl 11:42

Det begynner å bli lenge siden. Etpar generasjoner siden, ja, mer enn det. Store deler av landet lå med brukket rygg etter harde krigsår. Nå slikket man sår for å finne en vei videre. Produksjonsutstyr var nedbombet og gått ut på dato, ikke minst i kystområder. Folk så seg om etter arbeid.

 
 
Nå skal Bånkall gård ses fra veien

Publisert:

På oppdrag fra Oslo kommune tok elever fra Natur videregående skole med motorsaga til Bånkall gård, noe som har resultert i at området nå har 400 trær færre enn tidligere.

 
Polsk mesterpianist til Stovner

Publisert:

Den polske mesterpianisten Grzegorz Niemczuk holdt en fantastisk Chopin- og Grieg-konsert i Stovner kirke i februar i fjor. Nå er han tilbake, med kanskje enda mer utfordrende, og spektakulære, stykker.

 
Barnas lørdag

Publisert:

Forrige lørdag var barn, foreldre, besteforeldre og bekjente samlet for å være med på årets barneskirenn, arrangert av Høybråten Lions.

 
Blåswix mellom blokkene

Publisert: - Oppdatert: 09.02.2018 kl 10:56

Brobekk er kanskje ikke det første stedet man forventer å finne skiløpere. Men nå har det plutselig dukket opp preparerte løyper i parsellhagen, og da tok det ikke mange dagene før barnehagebarna suser rundt på kryss og tvers mellom epletrærne.

 
Vinterstemning <BR>på Isdammen

Publisert: - Oppdatert: 07.02.2018 kl 10:51

At Isdammen ble søndagens turmål for både store og små er kanskje ikke så rart med strålende sol, mengder med snø og et smekkfullt aktivitetsprogram.

 
Langt ifra «gørrkjedelig»

Publisert: - Oppdatert: 07.02.2018 kl 10:15

Norlandia Vallhall barnehage har hatt «quest-uke» med tema vitenskap, og til store glede for både store og små har dagene gått til å utforske ulike eksperimenter.

 
Samler Groruds mødre

Publisert: - Oppdatert: 05.02.2018 kl 15:21

Bydelsmødre har endelig kommet til Grorud også. Nå skal de hjelpe andre kvinner med å styrke seg selv, deres barn og familier. 

 
Kjempestart på Vardeheim!

Publisert:

Fredagens åpning av jazzåret på Vardeheim ble en munter og minnerik affære. Med godt humør, glade toner og solfylt musikk fra «Green Peppers» var publikums tilbakemelding klar - en strålende start  på det som vil bli et begivenhetsrikt år på Jazz på Vardeheim.

 
Kulturkveld i Trosterudvillaen

Publisert:

Det var duket for kulturkveld i Trosterudvillaen på tirsdag, og Håvard Gimse rørte publikum til latter og tårer med kjente verk av Franz Schubert.

 
– Får litt avveksling i skolehverdagen

Publisert: - Oppdatert: 31.01.2018 kl 14:00

I tillegg til å få studiekompetanse får Marie Mørch Meyer (17), Mathea Gren (17), Ingunn Myhre Pedersen (17) og Julie Østgaard (17) mulighet til å dyrke sin store interesse for hest.

 
Silvana Jugo - barna på Løren ble min redning!

Publisert: - Oppdatert: 31.01.2018 kl 20:57

Hun har aldri likt å være i søkelyset. Hun holder seg helst i bakgrunnen og trekker heller fram de hun har ansvaret for og jobber for og med. Men nå har Silvana Jugo valgt å fortelle sin historie til Akers Avis Groruddalen.

 
– Her er det mange fordeler

Publisert:

Ifølge elevene som allerede går på Kuben videregående skole, er det alle tilbudene, valgmulighetene og antall elever som er med på å skape en positiv skolehverdag.

 
På jakt etter kandidater

Publisert:

I 1990 ble prisen etablert for å hedre personer som har gjort en innsats. I dag blir prisen fortsatt delt ut og formålet er det samme. I den forbindelse lurer Groruddalen Miljøforum på hvem som har gjort seg fortjent til hedersprisen 2017.

 
- Mange barn tar sine første stavtak her

Publisert: - Oppdatert: 23.01.2018 kl 16:41

Med tilbud om aktiviteter som skihopp, aking og hesteslede, kunne barna glede seg til Kom deg ut-dagen på Furuset.

 
Verdens største utebursdag

Publisert:

Den norske turistforening hadde bursdag i helga og det markerte de blant annet på Sarabråten, hvor foreningen ble startet for 150 år siden.

 
Nye toner fra Pegah

Publisert: - Oppdatert: 20.01.2018 kl 13:30

Det har i lengre tid vært stille fra Pegah Afifi (20) som sikret seg en platekontrakt med MTG i fjor. Nå er hun endelig tilbake med ny musikk.

 
Skogens vokter ble årets hverdagshelt

Publisert:

Skogoppsynsmann Håvard Pedersen (Årvoll) er kåret til «Årets hverdagshelt 2017». Dette ble markert ved en liten, men høytidelig sammenkomst i avishuset på Grorud.

 
ANNONSE