ANNONSE
På tå hev mot stjernene

Publisert: - Oppdatert: 20.10.2017 kl 10:11

Filippa Arntsen Vik (16) har jobbet hardt for å bli med i Den Norske Balletsskolens «Masterclass». Nå fokuserer hun på ballettkarrieren på fulltid og trener rundt 40 timer i uka.

 
Klipper hår i din egen stue

Publisert:

Tine Johansen (28) fra Årvoll startet sitt eget firma «Hjemmefrisør» for seks år siden. Hun ønsker å hjelpe folk der de bor - enten det er å stusse, klippe, farge eller lytte.

 
Tafara og Chiko går for første gang

Publisert: - Oppdatert: 20.10.2017 kl 10:14

I flere uker har Furuset IF vært i full fart med aktiviteter opptil TV-aksjonen. Kakesalg, stand, workshops og informasjonsarbeid er noe av det idrettsforeningen har gjort for å få området til å engasjere seg i TV-aksjonen. Utvekslingsstudentene Tafara Phiri og Chiko Lumbwe er blant Furusets nye bøs...

 
Stiller ut Oslo-originaler

Publisert: - Oppdatert: 18.10.2017 kl 16:09

Du har kanskje hørt om noen av Oslos byoriginaler? Kanskje du har hørt Luse-Frantz, advokat Hermansen eller Sving-deg? Kanskje du til og med har opplevd dem i levende live? Nå kan du i hvert fall få oppleve skulpturer av dem på Lions Tveita-Vålerengas kunstmesse til helga.

 
«Helsesnapper» til ungdom

Publisert: - Oppdatert: 17.10.2017 kl 17:37

Sunniva Solhaug Fjelldal jobber som helsesøster i Bydel Alna. Nå er hun også å finne på Snapchat med brukernavnet «Helsesnap». Målet er å nå ungdommen der de er.

 
Bani skal til NASA

Publisert: - Oppdatert: 17.10.2017 kl 00:19

Med en video om hvorfor jenter skal ta en teknologiutdanning ble Bani Singh (18) en av fire vinnere av en tur til NASA i USA.

 
- Jeg vant!

Publisert: - Oppdatert: 16.10.2017 kl 09:23

Jubelropet til Hans Kaei Yu Liaaen hørtes gjennom hele Nordtvet bibliotek da han kapret førsteplassen i årets sommerfoto-konkurranse. Han passet på å takke alle sine medkonkurrenter i talen sin.

 
Lysets aften langs Alnaelva

Publisert: - Oppdatert: 14.10.2017 kl 12:23

Torsdag kveld var det duket for den 14. utgaven av lysvandring langs Alnaelva, og nok en gang møtte groruddølene opp i hopetall for å få med seg den stemningsfulle turen nedover en fakkelopplyst elv. 

 
 
Europamestere og nybegynnere side om side

Publisert:

I regi av Norges Danseforbund og danseklubben Studio 1 ble Street challenge arrangert i Hammerhallen i helgen.

 
Første gang som én klubb

Publisert:

Selv om Lions-klubbene på Årvoll og Linderud har slått seg sammen til Lions Club Oslo/Bjerke, arrangeres fortsatt den årlige kunstutstillingen på Årvoll skole.

 
Fra østerdøl til groruddøl

Publisert:

90 år har gått og Leif Frantzen har mye å se tilbake på, og ikke minst være stolt over.

 
– For et utsiktspunkt!

Publisert: - Oppdatert: 13.10.2017 kl 12:50

I går, torsdag, ble det folkevandring til Stovnertårnet for å se hva bydelens nye møteplass har å by på.

 
- Finn noe å glede deg over

Publisert:

Tirsdag markerte man verdensdagen for psykisk helse på Grorudhuset. Årets tema dreide seg om å finne glede i hverdagen, og der hadde æresgjesten Jan Ove Brenden en solid verktøykasse med seg for å hjelpe.

 
– En ny opplevelse hvert år

Publisert: - Oppdatert: 12.10.2017 kl 17:25

I kveld, torsdag, gjentas den 14 år gamle tradisjonen med lysvandring langs Alnaelva. Det er bare å finne fram turskoene og gjøre seg klar for høstens vakreste gåtur med spektakulære lyssettinger og kulturinnslag.

 
– Sitter igjen med mye glede

Publisert:

Inger Bakke avslutter lang og tro tjeneste som Furuset seniorsenters sjef. Selv om hun nå gir stafettpinnen videre, er hun sikker på at sentret er i trygge hender.

 
Her er foto-finalistene

Publisert:

I løpet av sommeren har avisen fått inn flere hundre bidrag til årets sommerfotokonkurranse. Nå har juryen plukket ut ti finalister.

 
Selvforsvar på mosjonsmesse

Publisert:

Thomas W. Myhre fra Defence4All og Haugerud jiujitsu ble invitert til å delta på magasinets årlige, ShapeUp Convention 2017. Her spredte Myhre kunnskap om selvforsvar på tre fullbooket kurs - ved siden av sto skiløper Marit Bjørgen.

 
Satser som soloartist

Publisert: - Oppdatert: 09.10.2017 kl 15:01

Stine Cecilie Winther har brukt ti år på å komme seg hit hun er i dag. Nå er hun klar for å starte sin musikkarriere. 

 
Laget skolerapp

Publisert: - Oppdatert: 09.10.2017 kl 15:21

Elevene på Rommen skole har i kulturuka laget ulike tekster om skolen sin. Disse skal bli forskjellige sanger om skolen. Ary (11) har fått æren av å rappe den første teksten som elevene hadde laget musikkvideo til under uka.

 
Inn i nye lokaler

Publisert: - Oppdatert: 09.10.2017 kl 15:40

Jegard Handel AS og daglig leder Svein Jørgenrud hadde åpenbart toppet laget da de inviterte gamle og nye kunder til åpningen av sine nye lokaler i Tvetenveien, for anledningen med et utvidet assortiment med «nogo attåt».

 
Nye ledere på seniorsentrene

Publisert: - Oppdatert: 06.10.2017 kl 14:39

Seniorsentrene i Bydel Alna går en god høst i møte med to nye daglige ledere som ser frem til å fortsette med det gode tilbudet.

 
Kongelig epleslang med Líf laga

Publisert:

Kronprinsesse Mette Marit ble med barn fra HSIL og lokale ungdommer på lovlig epleslang med Líf laga på Høybråten. Hun ble helt rørt av ungdommens engasjement for mindreårige asylsøkere.

 
Lions Bjerke tar sats!

Publisert:

Nå forener Lions Club Årvoll og Linderud kreftene og lanserer Lions Bjerke. Og den nye klubben tar sats fra første stund.

 
Kaare Sandegren forteller

Publisert: - Oppdatert: 02.10.2017 kl 13:50

Forfatteren forteller i boka om sin barndom, bosteder, skolegang, livet under okkupasjonen, om livet i avholdsbevegelse, om tilknytningen til arbeiderbevegelsen, om sitt opphold ved Nansenskolen, sin tjenestegjøring i militærpolitiet i Tyskland, om universitetsstudier i statsvitenskap i Norge og i U...

 
Erling på ekspedisjon i Finnmark

Publisert: - Oppdatert: 30.09.2017 kl 15:45

Erling Due Bergseth (29) har sammen med fire andre deltakere vært med Himmeljegerne ut på ekspedisjon i Finnmark. Turen ble vist på TV2 Sumo.

 
ANNONSE