Føflekkreft 

Publisert:

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

 
Kamzy vendte hjem

Publisert:

Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam har selv gått på Rødtvet skole, og skolen var stolte av å kunne ønske henne «velkommen tilbake» på Norges nasjonaldag.

 
– Flott at så mange stiller opp

Publisert: - Oppdatert: 19.05.2017 kl 14:36

Rektor Katrine Sølvberg på Nordtvet skole startet feiringen med noen velvalgte ord før hun tok med seg resten av gjengen ned til sentrum.

 
17. mai 2017 i Oslo sentrum 

Publisert: - Oppdatert: 19.05.2017 kl 14:00

Ammerud skole fikk gå som nummer fire i barnetoget i sentrum i år fordi skolen fyller 50 år. Bydelsdirektør Øystein Eriksen Søreide ble med på den regnfulle turen forbi slottet.

 
Holdt tale sammen

Publisert: - Oppdatert: 19.05.2017 kl 14:01

Elevrådsleder Maria Halmø Jahr (15) på Veitvet skole tok med seg venninnen Karen Kate Tejano (16) opp på scenen for å holde tale.

 
Tradisjonsrik feiring på Grorud

Publisert: - Oppdatert: 19.05.2017 kl 14:01

Grorud skole kan se tilbake på en lang og tradisjonsrik feiring av nasjonaldagen. Musikk, lokalt barnetog og masse aktiviteter - men også en dag for å hedre de som gjorde at vi fortsatt kan feire dagen.

 
Natteravn på gamle tomter

Publisert: - Oppdatert: 18.05.2017 kl 12:59

Da FAU på Veitvet skole spurte ordfører Marianne Borgen om hun ville gå natteravn med dem, fikk de umiddelbart ja i svar. Det endte med en tre timers vandring med en ordfører på hjemmebane.

 
Kollektivtrafikken på 17. mai

Publisert:

Ruter anbefaler alle om å beregne god tid på nasjonaldagen.

 
 
Klare for hjemmefeiring

Publisert:

Siden Grorud skole går annet hvert år i sentrum, er det i år tid for å feire Norges nasjonaldag i nærområdet. Bortsett fra god stemning, lover skolen tog og taler i dag.

 
Ammerud først ut av <BR>Groruddalens skoler

Publisert: - Oppdatert: 18.05.2017 kl 14:05

Nye Ammerud skole er 12 år i år, men selve skolen er halvveis til 100. Og med 50 år bak seg skal de gå opp Karl Johan som nummer fire i toget på 17. mai.

 
Her er skolenes festprogram

Publisert:

Alle skolene i Groruddalen er klare for dagens store fest. Under kan du se de ulike skolenes 17. mai-program.

 
Ny fane på Stovner

Publisert:

For andre år på rad går Stovner videregående skole i 17.mai-toget i byen. Og i år er målet å bli sett.

 
Tor Arne vant påskekrimmen

Publisert:

Tor Arne Pedersen fra Hellerud stakk av med seieren i årets påskekrim. Han fikk et gavekort på 5000 kroner av Grønvold Maskinservice utdelt av bryterkongen Stig-André «Stigga» Berge.

 
- Sammen for Skjønnhaug

Publisert:

Området fra Skjønnhaug skole til Lindeberg var fylt opp med flagg, sang og korpsmusikk mandag morgen. Da var det nemlig den tradisjonsrike generalprøven før 17. mai.

 
Blir borgertog <BR>på Veitvet – igjen

Publisert: - Oppdatert: 16.05.2017 kl 10:44

Ildsjelene Steffen Andersen og Kjersti Misje Østbakken ønsker å samle beboerne på Veitvet til et felles 17. mai-tog igjen.

 
Feiret 1. mai i fengselet

Publisert:

Som en del av den kulturelle morgenstunden i Bredtveit fengsel ble Jan Bøhler og studenter ved Norges musikkhøyskole invitert til å være en del av 1. mai-markeringen.

 
Blir tur til Tusenfryd <BR>– uansett utfall

Publisert:

Hvis danserne fra Vestli IL drar i land førstepremien, er det Tusenfryd som er det største ønsket. Skulle det ikke gå veien, stiller Vestli Vel opp.

 
– Mer viktig enn noen gang

Publisert: - Oppdatert: 12.05.2017 kl 10:05

Bjørnar Moxnes har fått det ærefulle oppdraget med å lede arbeidet i årets 17.mai-komité. Og Rødt-lederen mener at det er ekstra viktig å rope «hurra» i årets tog.

 
– Allerede fått inn mange søknader

Publisert:

Faiza Naeema synes det er fint å se at bydelens ungdommer ønsker å jobbe i sommerferien.

 
Superhelten har <BR>inntatt Groruddalen

Publisert: - Oppdatert: 11.05.2017 kl 18:24

Josef Yohannes er blitt en kjent tegneserieskaper på verdensbasis. Nå er han ute med sin andre bok av «The Urban Legend».

 
– Involver deg i <BR>ungdommenes liv

Publisert: - Oppdatert: 11.05.2017 kl 11:01

Som inspirasjon til tenåringsforeldre delte psykologspesialist Didrik Hægeland sin kunnskap om tenåringshjernen og foreldrenes mulighet til å påvirke på Årvoll gård.

 
Kronprinsparets <BR>gave fra Groruddalen

Publisert:

Alle som møtte opp på Slottsplassen på tirsdag kunne se at Nysirkus Bjerke var en del av underholdningen utenfor, men det som var en hemmelighet er at de var selveste gaven fra kronprinsparet til jubilantene.

 
Komedie-klassiker i ny vri

Publisert: - Oppdatert: 11.05.2017 kl 11:10

Rødtvet musikkteater er klar for sitt tredje år i Black Box Teater.

 
Stolpejakten er i gang

Publisert:

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.

 
Hukens skjulte skatter

Publisert:

Formann Johannes Hanto i Oslo og omegn geologiforening ga medlemmene i Grorud Rotary et innblikk i hva slags skjulte skatter som finnes i Huken pukkverk.