ANNONSE
Ute med ny singel

Publisert:

Groruddals-bandet er på vei med sitt andre album - nå er ny singel ute.

 
Akrobatisk juleshow <BR>på Romsås

Publisert:

Turngruppa til Romsås idrettslag viste stolt fram sitt årlige juleshow i Romsås idrettshall.

 
Nå lyser det på Vestli

Publisert:

Lysene i julegrana til Vestliåsen boligsameie er nå tent. Og som tidligere år møtte både store og små opp til sang og dans.

 
85 år og julas høydepunkt

Publisert:

Lørdag 2. desember fylte Finn Arnesen 85 år. Rødtvet-mannen har mye å se tilbake på, men en ting han kan se fram mot hvert år, er julegrantenningen av treet som står godt plassert i hans egen hage – i hvert fall halve treet.

 
Fryktelig bra forestilling

Publisert: - Oppdatert: 08.12.2017 kl 12:56

Stovner Entertainment fornekter seg ikke. Årets forestilling på Rommen Scene ble nok en gang et fyrverkeri av sang og dans - denne gangen med frykt som tema.

 
OBOS skapte julestemning

Publisert: - Oppdatert: 08.12.2017 kl 13:03

På Ulven skal OBOS bygge 3000 nye boliger. Det er lenge til de første beboerne skal flytte inn - men allerede nå bestemte OBOS seg for å skape julestemning med julegrantenning og masse aktiviteter på området.

 
Julekonsert i trappa

Publisert:

Da damekoret Koriander holdt julekonsert i Trosterudvillaen brukte de trappa som scene.

 
Velger nye veinavn på Vollebekk

Publisert:

Nye veier kommer til i forbindelse med OBOS sin boligutbygging på Vollebekk. Men hva skal de hete? En jury har nå kommet fram til forslag som skal behandles av Bydel Bjerke.

 
 
– Man må tørre å si ifra

Publisert:

Med bakgrunn i økende overvekt blant barn og unge i Bydel Bjerke inviterte bydelen til seminar om hvordan ansatte kan være støttespillere og hvordan man kan jobbe med disse utfordringene.

 
Grorudgutt er blitt kjendis på nett

Publisert: - Oppdatert: 06.12.2017 kl 22:41

25-åringen Claude Bonde fra Grorud reiste tidligere i år til Japan og er nå blitt en stor hit på sosiale medier med sine humoristiske videoer.

 
Unik bok om Johan Falkberget

Publisert:

Tidligere sogneprest i Kampen kirke, Kirsti Aasen, vendte tilbake til Kampen da hun presenterte sin siste bok, som handler om hennes favorittforfatter - Johan Falkberget.

 
Da lysene ble tent over dalen

Publisert: - Oppdatert: 03.12.2017 kl 18:59

Søndag var den store julegrantenningsdagen over hele Groruddalen.

 
- Viktig å være opptatt av egen helse

Publisert:

Selv om Bydel Bjerkes helsestasjon for ungdom er godt besøkt, har de kapasitet til flere. Nå ønsker de at flere av bydelens ungdommer skal få øynene opp for tilbudet.

 
Ser mot Groruddalen

Publisert:

Ragnhild Olaussen fra Bydel Bjerke tok turen til Grorud Rotary Club for å snakke om områdepolitikk og områdeutvikling, noe som skapte stort engasjement.

 
Hjemmeseier for Benedicte Adrian i Stovner kirke

Publisert: - Oppdatert: 01.12.2017 kl 13:01

Det var god stemning og vakre toner i Stovner kirke da Høybråten damekor hadde sin adventskonsert. I år hadde de også fått med seg Benedicte Adrian.

 
Kultur på Lindeberg

Publisert:

Nok en gang ble det arrangert kulturkveld på Lindeberg med underholdning for publikum i alle aldre.

 
Marian skapte julestemning

Publisert:

I år legger Marian Aas Hansen ut på sin egen julekonsertturné. Og det ble publikum på Årvoll gård som først fikk oppleve hennes julekonsert.

 
Ezinne plukket pris

Publisert:

Ezinne Athletics er en av årets mottakere av OXLO-prisen 2017, og i den anledning møtte friidrettsstjernen bak idéen smilende opp i Rådhuset.

 
Musikalsk aften

Publisert: - Oppdatert: 28.11.2017 kl 20:53

Det er ikke uvanlig at et korps inviterer en solist til å synge under en konsert. Litt mer uvanlig er det at den syngende solisten kommer fra egne rekker.

 
Eksotisk koreografi

Publisert:

Groruddalens største koreografikonkurranse har gått av stabelen - og det var eksotisk tamilsk dansekoreografi som dommerne til slutt stemte fram som vinner.

 
Lanserte strikkebok

Publisert:

Under det tradisjonelle høstmarkedet til Østre Aker husflidslag i låven på Øvre Fossum gård var det denne gangen mer enn de mange medlemmenes produkter som var til salgs.

 
Bøker og musikk

Publisert: - Oppdatert: 25.11.2017 kl 17:35

Da Rødtvet skoles musikkorps/storband arrangerte bokmarked, fikk bokjegerne med seg masse flott musikk på kjøpet.

 
Sunnere matservering <BR>på Aktivitetsskolen

Publisert: - Oppdatert: 24.11.2017 kl 16:39

Geitmyra matkultursenter for barn startet opp et pilotprosjekt på Tveita skole i høst, og nå er det tre uker siden skolens elever overtok kjøkkenet på aktivitetsskolen.

 
- Jeg eier ikke tålmodighet. Jeg bare «gunner» på!

Publisert: - Oppdatert: 24.11.2017 kl 16:28

Artisten fra Stovner har drevet med musikk i drøyt to år, og har allerede blitt en norsk sensasjon. Nå håper Hkeem at han og hans venn Temur (19) vinner to P3 Gull-priser.

 
Julemarked med underholdning

Publisert: - Oppdatert: 23.11.2017 kl 14:00

Selvfølgelig blir det julemarked i Rødtvet kirke også i år. På lørdag og søndag ønsker Grorud menighet velkommen til sitt tradisjonsrike marked med et velfylt program.

 
ANNONSE