ANNONSE

300 barn sang for sommeren

300 barn sang for sommeren

UTEKONSERT: 300 barn fra barnehagene i Bydel Bjerke sang for både store og små.

Før barna i barnehagekoret i Bydel Bjerke tar sommerferie og etter hvert begynner på skolen, var det tid for en siste felles konsert i Bjerkedalen park.

Tekst:

Publisert:

Se bildet større

SYNGER SAMMEN: Blerim (6), Anne Louise (5), Ellinor (5), dirigent Lena Nettum, Vida (6), Louise (5), Axel (6), Jacob (6), Simon (5), Erika (6), Edvard (6) og Emilie (5) synes alle det er stas å synge foran publikum i Bjerkedalen park.

Se bildet større

LEDET AN: Dirigent Lena Nettum i Bydel Bjerkes barnehagekor.

Alle barna i barnehagekoret skal begynne på skolen etter sommerferien. Det var derfor ekstra stas for barna i Årvollveien barnehage å stå på scenen sammen med de andre barna i Bjerkedalen park.

– Jeg synes det er veldig kult å være med i barnehagekoret. Jeg kommer til å huske dette lenge, sier Vida (6).

– Dette er tredje gang jeg står foran et publikum, og det er veldig gøy, legger Anne Louise (5) til.

For barna i Årvollveien barnehage var det ikke bare konserten som var med på å gjøre dagen til en fin dag. De hadde nemlig sommerfest like etterpå.

Klare for skolen

– Det er mye å glede seg til i dag. Det jeg liker best med barnehagekoret er at vi danser en del, for det er jeg veldig glad i, smiler Louise (6).

Ellinor (5) er helt enig, men for femåringen er det flere ting som gjør koret til en fin ting å være en del av.

– Jeg liker at av vi jobber sammen og samarbeider, sier hun.

Gjengen fra Årvollveien barnehage var på skolebesøk før de møttes til korsang.

– Jeg gleder meg og gruer meg på samme gang til å begynne på skolen, men det var fint å se skolen jeg skal gå på, sier Simon (5).

Fin opplevelse

Årets barnehagekor begynte å øve rett etter påsken, og det er denne konserten de har jobbet mot.

Vi har øvd inne på Kulturhuset på Veitvet, og siden vi er så mange måtte barna deles inn i tre grupper. Selv om vi bare har hatt én fellesøving, har barna øvd masse i barnehagene sine, sier dirigent Lena Nettum i Bydel Bjerkes barnehagekor.

Hun ser på konserten som en fin og viktig opplevelse for de største barna å være med på.

– Når de begynner på skolen ligger denne konserten fortsatt friskt i minne og det er noe de har felles. De har da noe å snakke om når de møtes på skolen, sier hun.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Bare ett år igjen

Anna Maria Sørensen (17), Marcus Bratholm Sjølie (17) og Vilde Christine Tunheim (17) kan nå legge to fantastiske år på Natur videregående skole bak seg. Nå er det sommerferie, før de begir seg ut på siste året.

ANNONSE
Vant pris for faglig og <BR>sosialt engasjement

Nikolas Emil Martinsen (19) går ut av Hellerud videregående skole og inn i sommerferien med Rotaryprisen.

 
Tyvstartet med kunstutstilling

Elias (12), Selma (11) og Mathumintha (11) tegnet seg til seier da senterleder ga 6. trinn på Linderud skole i oppgave å tegne sentret om 50 år.

Misbah går ut med 20 seksere

Furuset-jenta Misbah Kiran Mahmood (18) kan ta en velfortjent sommerferie. Hun avslutter tre år på Fyrstikkalleen skole med et mildt sagt solid vitnemål.

Saueslipp på sykehjemmet

For tredje året på rad fylles nå innhegningen på Rødtvet sykehjem opp med sauer og høner, til stor begeistring for både beboere og ansatte.

 
ANNONSE