Golden Core ute med sitt første album:


– Det er helt rått!


– Det er helt rått!

 

Den unge duoen fra Ammerud har spilt sammen i omtrent tre år. Nå er de ute med sitt første album – «Norwegian stoner machine».

– Det er fett! sier Johannes Thor Sandal (14).

– Helt sykt! sier Simen Jakobsen Harstad (12).

Fredag 27. januar kommer Golden Core ut med sitt første album. Plata heter «Norwegian Stoner Machine». Det er åtte låter på albumet, som blet spilt inn på Blitz lydstudio i begynnelsen av desember i fjor.

– Låtene er fordelt over en lang epoke, fra da vi startet til der vi er nå. Det vil si vår første låt og vår siste låt er på skiva, sier Johannes Thor.

– Albumet er spilt inn live i studio. Vi har tatt opp flere ganger for å få den sounden vi ville ha. Det føler vi at vi har klart. Det er god akustikk, og vi synes plata har blitt kjempebra. Vi håper andre enige, smiler Simen.

Golden Core er et metal band fra Ammerud. Bandet spiller instrumentalt, og består av de to unge musikerne, Simen Jakobsen Harstad på gitar og Johannes Thor Sandal på trommer. De to unge metalrockerne begynte å spille sammen på Fyrhuset musikkversted i 2014, som bare ni og elleve år gamle. Samme år fikk duoen prøve seg på ungdomsscenen på GranittRock, og etter det ble musikken en storsatsing. I dag har bandet over 30 konserter bak seg.

Siste nytt i Kultur

Vinteren slo tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.