Golden Core ute med sitt første album:


– Det er helt rått!


– Det er helt rått!

 

Den unge duoen fra Ammerud har spilt sammen i omtrent tre år. Nå er de ute med sitt første album – «Norwegian stoner machine».

– Det er fett! sier Johannes Thor Sandal (14).

– Helt sykt! sier Simen Jakobsen Harstad (12).

Fredag 27. januar kommer Golden Core ut med sitt første album. Plata heter «Norwegian Stoner Machine». Det er åtte låter på albumet, som blet spilt inn på Blitz lydstudio i begynnelsen av desember i fjor.

– Låtene er fordelt over en lang epoke, fra da vi startet til der vi er nå. Det vil si vår første låt og vår siste låt er på skiva, sier Johannes Thor.

– Albumet er spilt inn live i studio. Vi har tatt opp flere ganger for å få den sounden vi ville ha. Det føler vi at vi har klart. Det er god akustikk, og vi synes plata har blitt kjempebra. Vi håper andre enige, smiler Simen.

Golden Core er et metal band fra Ammerud. Bandet spiller instrumentalt, og består av de to unge musikerne, Simen Jakobsen Harstad på gitar og Johannes Thor Sandal på trommer. De to unge metalrockerne begynte å spille sammen på Fyrhuset musikkversted i 2014, som bare ni og elleve år gamle. Samme år fikk duoen prøve seg på ungdomsscenen på GranittRock, og etter det ble musikken en storsatsing. I dag har bandet over 30 konserter bak seg.

Siste nytt i Kultur

Underholdt biblioteket <BR>med historie

Anne Fikkan fra Groruddalen historielag og forfatter Marianne Teie møtte opp på Bjerke bibliotek for å formidle to gamle historier. Den ene lokal og den andre familiær.

Klar for kulturfest

Lindeberg kulturens venner er klar for å arrangere årets kulturfestival i pinsehelgen.

 
Ellingsrudåsen imponerer med sirkus – igjen

Elevene på 6. trinn på Ellingsrudåsen skole har de siste to månedene vært i sirkus-verden. Sist tirsdag viste de fram alt fra tryllekunster til akrobatikk og klovneri i forestillingen «Cirkus El Perfecto».

Miljøgaten trenger en motorveitunnel!

Det var et interessant møte i Grorud samfunnshus den 4. mai.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.