ANNONSE

Adventsstemning i kirka

Adventsstemning i kirka

GOD ATMOSFÆRE: Sangkoret Vox skaper alltid en god adventsstemning i Rødtvet kirke - under inspirerende ledelse av dirigent Marianne Oulie Wiik.

Sangkoret Vox klarte nok en gang å bringe fram den helt spesielle adventsstemningen de er så kjent for, da de holdt sin faste i Rødtvet kirke bare noen uker før selve julen.

Tekst:

Publisert:

Se bildet større

FREMRAGENDE FIOLINSPILL: Victoria Johnsen briljerte nok en gang med sin fiolin, og ga den tradisjonsrike adventskonserten til sangkoret Vox en ekstra intensitet og glød.

Tonen var bokstavelig talt allerede satt for kvelden etter at de åpnet med den stemningsfulle og vakre «You Never Walk Alone».

Sangen som ikke minst har blitt knyttet til syngende fotballsupportere. Men også som dirigent Marianne Oulie Wiik slo fast; «Har du sangen og musikken i ditt hjerte, vandrer du heller aldri alene!».

Fantastisk fiolinspill

Også denne gangen hadde koret invitert den fremragende fiolinisten Victoria Johnson, som har opptrådt som solist med en rekke forskjellige orkestre og deltatt ved flere internasjonale kammermusikkfestivaler. Etter å ha hørt hennes fremførelse av Vittorio Montis «Czàrdàs» skjønner man hvorfor, og gjennom store deler av konserten bidro hun med sitt fantastiske fiolinspill.

Sangkoret Vox viet denne gangen deler av sin adventskonsert til å fremføre et utdrag fra Geir Lystrups juleplate «Stjerna fra øst». Mellom melodiene fortalte dirigent Oulie Wiik litt om de forskjelloge tekstene som er inspirert av juleevangeliet, gamle eventyr og Maria-legender.

Siden fulgte en flott fremførelse av «Lord to your children», før publikum ble invitert til kaffe og kaker i pausen. Det er alltid et tradisjonelt og hyggelig innslag ved konsertene som sangkoret Vox inviterer til.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Tyvstartet med kunstutstilling

Elias (12), Selma (11) og Mathumintha (11) tegnet seg til seier da senterleder ga 6. trinn på Linderud skole i oppgave å tegne sentret om 50 år.

ANNONSE
Misbah går ut med 20 seksere

Furuset-jenta Misbah Kiran Mahmood (18) kan ta en velfortjent sommerferie. Hun avslutter tre år på Fyrstikkalleen skole med et mildt sagt solid vitnemål.

 
Saueslipp på sykehjemmet

For tredje året på rad fylles nå innhegningen på Rødtvet sykehjem opp med sauer og høner, til stor begeistring for både beboere og ansatte.

Skamløs motivasjon

Stemningen var god i hallen ved Apalløkka skole da tidligere elev og Skam-skuespiller Ina Svenningdal hadde tatt turen.

Bydelen hyllet de ansatte

Bydel Alna gjorde stas på sine ansatte som har jobbet i Oslo kommune i 25 og 40 år med en jubileumsmarkering.

 
ANNONSE