ANNONSE

Sommerjobb for ungdom i Bydel Grorud:

– Allerede fått inn mange søknader

– Allerede fått inn mange søknader

MANGE SØKERE: Prosjektassistent Faiza Naeema i Sommerjobb for ungdom setter pris på alle søknadene som har kommet fra ungdommen i Bydel Grorud.

Faiza Naeema synes det er fint å se at bydelens ungdommer ønsker å jobbe i sommerferien.

Tekst:

Publisert:

Prosjektassistent Faiza Naeema i Sommerjobb for ungdom er nå i gang med å se på søknadene som har kommet inn, men det er fortsatt mulig å søke.

– Foreløpig er det rundt 332 søknader og vi regner med å få inn flere. Vi har alt fra 30 til 50 plasser. Hvis vi får støtte av Bufdir (Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet), som vi venter på svar fra, kan vi ta imot 50 ungdommer i sommer, smiler hun.

– Selv om vi har begynt å gå gjennom søknadene, er ikke alle plassene fylt opp ennå. Vi har satt fristen til å søke fram til 31. mai, sier Naeema.

Populært tilbud

Siden de har fått inn såpass mange søkere i år, kommer de til å prioritere de som har søkt tidligere, men ikke fått jobb.

Det er de som har søkt flest ganger som blir prioritert. Det er mange som ikke skal gjøre noe i sommerferien og som ønsker å jobbe, og søker derfor flere ganger, sier hun.

I 2014 startet de opp sommerjobb for ungdom i alderen 14 til 19 år som bor i Bydel Grorud. Ifølge Naeema er det et populært tilbud.

– Ungdommene er veldig fornøyde med å ha tilbudet. Det gjelder også arbeidstakerne. Mange av butikkene og andre steder vi har samarbeidet med i noen år nå, er like mottagelige hvert år.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Tyvstartet med kunstutstilling

Elias (12), Selma (11) og Mathumintha (11) tegnet seg til seier da senterleder ga 6. trinn på Linderud skole i oppgave å tegne sentret om 50 år.

ANNONSE
Misbah går ut med 20 seksere

Furuset-jenta Misbah Kiran Mahmood (18) kan ta en velfortjent sommerferie. Hun avslutter tre år på Fyrstikkalleen skole med et mildt sagt solid vitnemål.

 
Saueslipp på sykehjemmet

For tredje året på rad fylles nå innhegningen på Rødtvet sykehjem opp med sauer og høner, til stor begeistring for både beboere og ansatte.

Skamløs motivasjon

Stemningen var god i hallen ved Apalløkka skole da tidligere elev og Skam-skuespiller Ina Svenningdal hadde tatt turen.

Bydelen hyllet de ansatte

Bydel Alna gjorde stas på sine ansatte som har jobbet i Oslo kommune i 25 og 40 år med en jubileumsmarkering.

 
ANNONSE