Allsang for 20. gang

Allsang for 20. gang

FIN SANG: Romsås Janitsjar feiret sin 20. gang med allsang på toppen.

Det var god stemning og fullsatt sal i Romsås kirke da det tradisjonen tro ble arrangert «Allsang på toppen».

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.12.2016 kl 09:13

Kirken var fylt opp med både store og små sangglade mennesker, da Romsås Janitsjar inviterte til konsert den andre søndagen i advent.

Vi startet i 1997, så dette blir da altså vår tyvende konsert i kirken. Det startet med en sang da, og har nå blitt til mange flere, sier Aksel Torsnes Mehlum, i Romsås Janitsjar.

Siden den gang har de også fått med seg flere på laget, og flere av beboerne på Romsås har gjort det til en tradisjon å forberede seg på julen med litt allsang.

– Vi har med oss Rikshospitalets kor for niende gang, og barnekoret Romsing synger også. Men allsang betyr at alle skal synge, så da er alle nødt til å være med, sier Mehlum.

Fin tradisjon

En av de som har gjort det til tradisjon å ta turen innom allsangen, er Thea Christine Bull, som synes kvelden er en fin dag å tilbringe sammen med hverandre.

– Jeg har vært på konserten en gang før, og synes det er hyggelig at man kan møte gamle kjente. Og ikke minst dele kvelden med god musikk og gode mennesker, sier Bull.

For anledningen hadde hun også tatt med seg venninnen Martine Frang, som var på sin første Allsang på toppen-konsert.

– Det er nesten litt skammelig at jeg ikke har vært med på denne kvelden før, siden det er det tjuende året de har konserten. Og jeg har bodd på Romsås i 22 år, men dette blir absolutt ikke siste gang jeg tar turen, sier Frang.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Vinteren slo tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.