ANNONSE

Allsang for 20. gang

Allsang for 20. gang

FIN SANG: Romsås Janitsjar feiret sin 20. gang med allsang på toppen.

Det var god stemning og fullsatt sal i Romsås kirke da det tradisjonen tro ble arrangert «Allsang på toppen».

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.12.2016 kl 09:13

Kirken var fylt opp med både store og små sangglade mennesker, da Romsås Janitsjar inviterte til konsert den andre søndagen i advent.

Vi startet i 1997, så dette blir da altså vår tyvende konsert i kirken. Det startet med en sang da, og har nå blitt til mange flere, sier Aksel Torsnes Mehlum, i Romsås Janitsjar.

Siden den gang har de også fått med seg flere på laget, og flere av beboerne på Romsås har gjort det til en tradisjon å forberede seg på julen med litt allsang.

– Vi har med oss Rikshospitalets kor for niende gang, og barnekoret Romsing synger også. Men allsang betyr at alle skal synge, så da er alle nødt til å være med, sier Mehlum.

Fin tradisjon

En av de som har gjort det til tradisjon å ta turen innom allsangen, er Thea Christine Bull, som synes kvelden er en fin dag å tilbringe sammen med hverandre.

– Jeg har vært på konserten en gang før, og synes det er hyggelig at man kan møte gamle kjente. Og ikke minst dele kvelden med god musikk og gode mennesker, sier Bull.

For anledningen hadde hun også tatt med seg venninnen Martine Frang, som var på sin første Allsang på toppen-konsert.

– Det er nesten litt skammelig at jeg ikke har vært med på denne kvelden før, siden det er det tjuende året de har konserten. Og jeg har bodd på Romsås i 22 år, men dette blir absolutt ikke siste gang jeg tar turen, sier Frang.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Tyvstartet med kunstutstilling

Elias (12), Selma (11) og Mathumintha (11) tegnet seg til seier da senterleder ga 6. trinn på Linderud skole i oppgave å tegne sentret om 50 år.

ANNONSE
Misbah går ut med 20 seksere

Furuset-jenta Misbah Kiran Mahmood (18) kan ta en velfortjent sommerferie. Hun avslutter tre år på Fyrstikkalleen skole med et mildt sagt solid vitnemål.

 
Saueslipp på sykehjemmet

For tredje året på rad fylles nå innhegningen på Rødtvet sykehjem opp med sauer og høner, til stor begeistring for både beboere og ansatte.

Skamløs motivasjon

Stemningen var god i hallen ved Apalløkka skole da tidligere elev og Skam-skuespiller Ina Svenningdal hadde tatt turen.

Bydelen hyllet de ansatte

Bydel Alna gjorde stas på sine ansatte som har jobbet i Oslo kommune i 25 og 40 år med en jubileumsmarkering.

 
ANNONSE