Annonse: Grorud senter

Bedre p-system

Bedre p-system

NYTT SYSTEM: Senterleder på Grorud senter, Jorunn Røed, ønsker det beste for kundene, samtidig som sentret får mer kontroll over parkeringsplassen.

Grorud senter har gjort endringer på kundeparkeringen. Senterleder Jorunn Røed sier at dette vil gjøre det lettere for kundene.

Skrevet av:

Oppdatert:
29.11.2016 kl 09:50

Målinger har vist at en del av de besøkende parkerer i strid med reglene de har hatt inntil nylig, noe som har gått utover sentrets kunder. Derfor ønsker senterleder Jorunn Røed å legge til rette for bedre kundeparkering.

- Alt skal bli bedre for kundene våre. Endringene er allerede tatt i bruk og skilt er satt opp. Ved at noen står lenger enn de skal på parkeringsplassen, fører til at det blir færre plasser til kundene våre, og det ønsker vi å gjøre noe med.

Liten forskjell

Endringene er ikke store, og det meste er som før. Tre timers gratis parkering uten lapp opprettholdes. Mens langs Bergensveien tilrettelegges det nå for ekspressparkering, hvor man kan stå parkert én time gratis.

- Dette området vil dermed avgrenses til de av kundene våre som bare har et raskt ærend. Hele området på parkeringstaket og i parkeringsgarasjen har tre timers gratis parkering, sier Røed.

Legger til rette

Det vil være elektronisk kontroll. Hvis det er noe man lurer på oppfordrer senterlederen til å ta kontakt med en vakt.

- Det er et lite område på parkeringstaket som er avsatt til «leie». Dette er ikke for kunder, opplyser hun.

- Tilsvarende er det avsatt noen få parkeringsplasser til ansatte i området ved vareleveringen langs Trondheimsveien. Dette er heller ikke for kunder.

Nytt i hele landet

Sentret gjør disse grepene for at parkeringen skal bli enda bedre for kundene. Fra og med nyttår blir det innført nye parkeringsregler i hele landet.

Regjeringen har ryddet i parkeringsbransjen og tar et nytt skritt i retning av å gjøre regelverket enklere, mer brukervennlig og styrke forbrukerens stilling. Det nye regelverket ble framlagt i mars i år og trer i kraft 1. januar 2017. Etter hvert vil retningslinjer som skal gjøre det lettere å forstå de ny reglene bli publisert.

Siste nytt i Kultur

Ventet på nissen

Ventet på nissen

Alexandra Myhre Halama (5) og mormor Sølvi Myhre koste seg med julemusikk av Grorud Veterankorps mens de ventet spent på julenissen på Grorud senter.

Nøstegjengen på <BR>Steinbruddet

Nøstegjengen på
Steinbruddet

Sist søndag sto nøstegruppa for tredje året på rad som arrangører for julemessa i Steinbruddet på Kalbakken. Og med hyggelige damer i kafeen strømmet det jevnlig på med folk.

Jul på gården

Jul på gården

Elma (4), Endre (7) og Ella (5) lagde årets julepynt på stabburet på Nordtvet gård.

 
Punktum. Finale

Punktum. Finale

«Allsang i kjerka» er blitt et begrep som har vokst seg større og større år for år, men nå er det slutt. Rolf Nicolaisen satte punktum sist uke.

Fikk besøk av den <BR>første bestyrerinnen

Fikk besøk av den
første bestyrerinnen

En av historiene fra bursdagsfeiringen til Smalvollskogen barnehage var fra den gangen barnehagen var helt ny - om den første bestyrerinnen Bjørg Dahl. Hun fikk gleden av å sitte blant publikum.

I ring rundt treet

I ring rundt treet

  • jul

Borettslagene Flaen, Flaengrenda og Møllerstua danset og sang rundt juletreet, mens Grorud veterankorps sto for tradisjonelle julesanger.

 
Gikk i fakkeltog <BR>mellom trærne

Gikk i fakkeltog
mellom trærne

Borettslagene på Kalbakken – Akerli og Engsletta – danner i tradisjonens tro et fakkeltog og går innom borettslagenes juletrær.

Elevene heklet vennskapsbånd

Elevene heklet vennskapsbånd

Refstad skole markerer alltid BlimE-dagen med dans, men i år har de tatt det litt lenger og heklet en lenke som gikk rundt skolen to ganger.

Annonse: Akers Avis Groruddalen
Avisen og dalen

Avisen og dalen

  • Avis

Det begynner å bli lenge siden. Etpar generasjoner siden, ja, mer enn det. Store deler av landet lå med brukket rygg etter harde krigsår. Nå slikket man sår for å finne en vei videre. Produksjonsutstyr var nedbombet og gått ut på dato, ikke minst i kystområder. Folk så seg om etter arbeid.

 
Allsang-generalen tilbake

Allsang-generalen tilbake

Kreftsyke Rolf Nicolaisen tar alltid utgangspunkt i et tema når han arrangerer sine allsang-konserter. Når han nå omsider kommer tilbake til Grorud med «Allsang i kjerka» er temaet «livsglede».

Kåret til årets tegning

Kåret til årets tegning

Fra 7. klasse på Nordtvet skole ble tegningen til Tiaba Banaras Iqbal (12) kåret til årets vinner i Lions tegnekonkurranse. Det er noe som kom overraskende på.

Åpent hus på Shoddy'n

Åpent hus på Shoddy'n

Grafikerne og billedkunstnerne på Shoddyfabrikken flyttet inn for tre år siden. Utstilling før jul har de hatt alle tre årene, men det er først nå de virkelig kan kalle det en tradisjon.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!