Annonse: Grorud senter

Bedre p-system

Bedre p-system

NYTT SYSTEM: Senterleder på Grorud senter, Jorunn Røed, ønsker det beste for kundene, samtidig som sentret får mer kontroll over parkeringsplassen.

Grorud senter har gjort endringer på kundeparkeringen. Senterleder Jorunn Røed sier at dette vil gjøre det lettere for kundene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.11.2016 kl 09:50

Se bildet større

FOR EL-BILER: Plassene til venstre med en gang man kommer opp bakken til parkeringstaket er for biler som trenger å lades.

Se bildet større

EKSPRESS-PARKERING: Langs Bergensveien er parkeringsplassene nå gjort om til én time gratis parkering for dem som bare har et raskt ærend på sentret.

Se bildet større

TYDELIG MERKET: Plassen langs Bergensveien er skiltet godt med ny informasjon.

Målinger har vist at en del av de besøkende parkerer i strid med reglene de har hatt inntil nylig, noe som har gått utover sentrets kunder. Derfor ønsker senterleder Jorunn Røed å legge til rette for bedre kundeparkering.

- Alt skal bli bedre for kundene våre. Endringene er allerede tatt i bruk og skilt er satt opp. Ved at noen står lenger enn de skal på parkeringsplassen, fører til at det blir færre plasser til kundene våre, og det ønsker vi å gjøre noe med.

Liten forskjell

Endringene er ikke store, og det meste er som før. Tre timers gratis parkering uten lapp opprettholdes. Mens langs Bergensveien tilrettelegges det nå for ekspressparkering, hvor man kan stå parkert én time gratis.

- Dette området vil dermed avgrenses til de av kundene våre som bare har et raskt ærend. Hele området på parkeringstaket og i parkeringsgarasjen har tre timers gratis parkering, sier Røed.

Legger til rette

Det vil være elektronisk kontroll. Hvis det er noe man lurer på oppfordrer senterlederen til å ta kontakt med en vakt.

- Det er et lite område på parkeringstaket som er avsatt til «leie». Dette er ikke for kunder, opplyser hun.

- Tilsvarende er det avsatt noen få parkeringsplasser til ansatte i området ved vareleveringen langs Trondheimsveien. Dette er heller ikke for kunder.

Nytt i hele landet

Sentret gjør disse grepene for at parkeringen skal bli enda bedre for kundene. Fra og med nyttår blir det innført nye parkeringsregler i hele landet.

Regjeringen har ryddet i parkeringsbransjen og tar et nytt skritt i retning av å gjøre regelverket enklere, mer brukervennlig og styrke forbrukerens stilling. Det nye regelverket ble framlagt i mars i år og trer i kraft 1. januar 2017. Etter hvert vil retningslinjer som skal gjøre det lettere å forstå de ny reglene bli publisert.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Lysere tider for loppemarkedet

For noen år siden endret Lindebergskolenes musikkorps strategi på loppemarkedene sine. Det har vist å lønne seg.

Lader opp med arbeidersanger

For 22. gang inviteres det til allsangkveld kvelden før dagen. I år er det leder Frode Jacobsen i Oslo Arbeiderparti som skal holde kveldens appell.

 
Dobbelt jubileum <BR>og nytt soloalbum

Finn Kalvik runder 70 og feirer sitt 50-årsjubileum som artist med albumet «Ingen vei hjem» – en vei som startet i Stjerneblokkene på Grorud!

Vinteren kom tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.