Annonse: Grorud senter

Bedre p-system

Bedre p-system

NYTT SYSTEM: Senterleder på Grorud senter, Jorunn Røed, ønsker det beste for kundene, samtidig som sentret får mer kontroll over parkeringsplassen.

Grorud senter har gjort endringer på kundeparkeringen. Senterleder Jorunn Røed sier at dette vil gjøre det lettere for kundene.

Skrevet av:

Oppdatert:
29.11.2016 kl 09:50

Målinger har vist at en del av de besøkende parkerer i strid med reglene de har hatt inntil nylig, noe som har gått utover sentrets kunder. Derfor ønsker senterleder Jorunn Røed å legge til rette for bedre kundeparkering.

- Alt skal bli bedre for kundene våre. Endringene er allerede tatt i bruk og skilt er satt opp. Ved at noen står lenger enn de skal på parkeringsplassen, fører til at det blir færre plasser til kundene våre, og det ønsker vi å gjøre noe med.

Liten forskjell

Endringene er ikke store, og det meste er som før. Tre timers gratis parkering uten lapp opprettholdes. Mens langs Bergensveien tilrettelegges det nå for ekspressparkering, hvor man kan stå parkert én time gratis.

- Dette området vil dermed avgrenses til de av kundene våre som bare har et raskt ærend. Hele området på parkeringstaket og i parkeringsgarasjen har tre timers gratis parkering, sier Røed.

Legger til rette

Det vil være elektronisk kontroll. Hvis det er noe man lurer på oppfordrer senterlederen til å ta kontakt med en vakt.

- Det er et lite område på parkeringstaket som er avsatt til «leie». Dette er ikke for kunder, opplyser hun.

- Tilsvarende er det avsatt noen få parkeringsplasser til ansatte i området ved vareleveringen langs Trondheimsveien. Dette er heller ikke for kunder.

Nytt i hele landet

Sentret gjør disse grepene for at parkeringen skal bli enda bedre for kundene. Fra og med nyttår blir det innført nye parkeringsregler i hele landet.

Regjeringen har ryddet i parkeringsbransjen og tar et nytt skritt i retning av å gjøre regelverket enklere, mer brukervennlig og styrke forbrukerens stilling. Det nye regelverket ble framlagt i mars i år og trer i kraft 1. januar 2017. Etter hvert vil retningslinjer som skal gjøre det lettere å forstå de ny reglene bli publisert.

Siste nytt i Kultur

En logo for fremtiden

En logo for fremtiden

  • Bjerke vgs

Lars-André Barth fra medielinja på Bjerke videregående skole vant logokonkurransen til idrettsprosjektet «Den rosa sko» – et Bjerke-prosjekt for å rekruttere flere jenter til idrett i Groruddalen.

Valgets kval

Åpne dager på videregående skoler

Valgets kval

  • åpen dag

«Jeg er veldig redd for å ta feil valg. Tenk om jeg må gjøre alt på nytt igjen».

Pølsefest på Romsås

Pølsefest på Romsås

Mens de fleste roper på julenissen under juletrefester, er det noen andre de venter på i Romsås kirke. Der feirer de den hellige tre kongers dag. Og har selvfølgelig en pølsefest.

 
Første tur på langrenn!

Første tur på langrenn!

Den siste tiden har snøkanonene stått på for fullt ved Badedammen på Grorud. Og endelig kan man nå stå på ski, helt fra bommen.

Klær for alle kvinner

Klær for alle kvinner

Da Bella på Tonsenhagen har vært en populær butikk i mange år. Nå har de servicedyktige damene har fått inn enda flere nyheter.

Skiglede på Trollvann

Skiglede på Trollvann

  • ski

Det er mange som venter på at skibakkene i Grefsenkleiva skal åpne, men i mellomtiden er det mange som har tatt turen til Trollvann.

 
Dukketeater til Årvoll

Dukketeater til Årvoll

  • Barn

Dukketeateret Diddi inntar scenen på Årvoll gård. Da kommer blant annet bukkene Bruse og den vesle kalven på besøk.

Første juletrefest <BR>med nytt navn

Første juletrefest
med nytt navn

Høsten 2016 byttet Furuset sykehjem navn til Furusethjemmet, men navnendring og flere beboere stopper ikke sykehjemmet fra å holde på tradisjonene sine.

Heltene fra 2007

Heltene fra 2007

Alle må begynne et sted.

 
Juletrefest er en <BR>fast tradisjon

Juletrefest er en
fast tradisjon

Jentene som bor på Rødtvet og Kalbakken har vært på juletrefesten til Rødtvedt og Mellomgårdens borettslag i så å si alle år.

Dikteren Johannes er tilbake 


Dikteren Johannes er tilbake 


Johannes Eines starter året med å ha med seg en fersk, ny bok i ryggsekken. Fra SFO til europatoppen

Fra SFO til europatoppen

Da, den gang, skolefritidsordningen (SFO) på Nye Løren skole (i dag Refstad) fikk riverdans på programmet, ble Marthe (19) og Jenny (19) hekta. I dag er de i europatoppen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!