Annonse: Grorud senter

Bedre p-system

Bedre p-system

NYTT SYSTEM: Senterleder på Grorud senter, Jorunn Røed, ønsker det beste for kundene, samtidig som sentret får mer kontroll over parkeringsplassen.

Grorud senter har gjort endringer på kundeparkeringen. Senterleder Jorunn Røed sier at dette vil gjøre det lettere for kundene.

Skrevet av:

Oppdatert:
29.11.2016 kl 09:50

Målinger har vist at en del av de besøkende parkerer i strid med reglene de har hatt inntil nylig, noe som har gått utover sentrets kunder. Derfor ønsker senterleder Jorunn Røed å legge til rette for bedre kundeparkering.

- Alt skal bli bedre for kundene våre. Endringene er allerede tatt i bruk og skilt er satt opp. Ved at noen står lenger enn de skal på parkeringsplassen, fører til at det blir færre plasser til kundene våre, og det ønsker vi å gjøre noe med.

Liten forskjell

Endringene er ikke store, og det meste er som før. Tre timers gratis parkering uten lapp opprettholdes. Mens langs Bergensveien tilrettelegges det nå for ekspressparkering, hvor man kan stå parkert én time gratis.

- Dette området vil dermed avgrenses til de av kundene våre som bare har et raskt ærend. Hele området på parkeringstaket og i parkeringsgarasjen har tre timers gratis parkering, sier Røed.

Legger til rette

Det vil være elektronisk kontroll. Hvis det er noe man lurer på oppfordrer senterlederen til å ta kontakt med en vakt.

- Det er et lite område på parkeringstaket som er avsatt til «leie». Dette er ikke for kunder, opplyser hun.

- Tilsvarende er det avsatt noen få parkeringsplasser til ansatte i området ved vareleveringen langs Trondheimsveien. Dette er heller ikke for kunder.

Nytt i hele landet

Sentret gjør disse grepene for at parkeringen skal bli enda bedre for kundene. Fra og med nyttår blir det innført nye parkeringsregler i hele landet.

Regjeringen har ryddet i parkeringsbransjen og tar et nytt skritt i retning av å gjøre regelverket enklere, mer brukervennlig og styrke forbrukerens stilling. Det nye regelverket ble framlagt i mars i år og trer i kraft 1. januar 2017. Etter hvert vil retningslinjer som skal gjøre det lettere å forstå de ny reglene bli publisert.

Siste nytt i Kultur

Vil forebygge voldtekter

Vil forebygge voldtekter

Det var mange følelser og mye lærdom på Vestli skole da FAU hadde invitert Annett Berntsberg Eck. Hun fortalte sin historie og ga flere gode tips.

Styrker skolemiljøet <BR>gjennom kunst

Styrker skolemiljøet
gjennom kunst

Gjennom prosjektet «Skup« har elevene på Furuset skole laget en forestilling om vennskap og kontraster.

Fremhever skolen <BR>med festival

Fremhever skolen
med festival

  • Festival

Kuben videregående skole gjentok fjorårets «Kubenfestival» med lokale artister og dansere. Festivalsjefen ser på det som en fin mulighet til å vise fram skolen.

 
Stovnerkameratene

Stovnerkameratene

Jon Henry Martinsen fra Stovner Frisbeeklubb og Espen Myrbakken fra Rommen SK roser den positive utviklingen i Bydel Stovner. De har begge lang farstid i området, og er nå nominert til idrettsprisen.

Festivalprogrammet tar form

Lindebergfestivalen planlegges

Flere stjerner er
allerede på plakaten

  • Festival

Den folkekjære artisten Benedicte Adrian er blant dem.

Vinterlek for bedre språk

Vinteraktiviteter
for bedre språk

  • Barn

Vinteraktiviteter som skilek og aking hjelper elevene på Vestli skole med å få større språkforståelse og fremme den sosiale kommunikasjonsferdigheten.

 
Lærevillige Ellingsrud-elever <BR>besøkte begravelsesbyrået

Lærte om døden

  • Skole

Å snakke om døden er for mange et tabuemne, men ikke for elevene ved Ellingsrudåsen skole.

Pegah har fått platekontrakt

Pegah har fått platekontrakt

Forrige uke stod hun på scenen i Kulturhuset Veitvet, men fremover blir det nok mange fler sceneopptredener. Pegah Afifi (19) har nemlig sikret seg platekontrakt. Og første singel slippes 26 mai.

Stiller opp for Libanon igjen

Stiller opp for Libanon igjen

Innsamlingsaksjonen til Right To Play er like rundt hjørnet. Som de to tidligere årene stiller elevene på Bjerke videregående skole opp. I år gjør de som i fjor og samler inn penger til barn i Libanon.

 
De unge stemmers kraft

De unge stemmers kraft

  • Årets unge ildsjel

Bydel Stovner velger for første gang å hylle de unge stemmene fra Stovner med en egen pris. Og de kommer med en oppfordring til alle dalens ungdommer; at man ikke skal undervurdere seg selv.

De erfarne kandidatene

De erfarne kandidatene

  • Stovner bydel

Ivan Heggelund, Randi Flaten og Mohammed Hagi Khayre er alle tre nominert til årets ildsjel-pris. Kandidatene har blitt plukket ut for sitt brennende engasjement for barn og unge.

Spiller seg til universet

Spiller seg til universet

Grorud Ungdomskorps øver for fullt til showkonserten de skal ha på Rommen scene nå på søndag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!