Annonse: Grorud senter

Bedre p-system

Bedre p-system

NYTT SYSTEM: Senterleder på Grorud senter, Jorunn Røed, ønsker det beste for kundene, samtidig som sentret får mer kontroll over parkeringsplassen.

Grorud senter har gjort endringer på kundeparkeringen. Senterleder Jorunn Røed sier at dette vil gjøre det lettere for kundene.

Skrevet av:

Oppdatert:
29.11.2016 kl 09:50

Målinger har vist at en del av de besøkende parkerer i strid med reglene de har hatt inntil nylig, noe som har gått utover sentrets kunder. Derfor ønsker senterleder Jorunn Røed å legge til rette for bedre kundeparkering.

- Alt skal bli bedre for kundene våre. Endringene er allerede tatt i bruk og skilt er satt opp. Ved at noen står lenger enn de skal på parkeringsplassen, fører til at det blir færre plasser til kundene våre, og det ønsker vi å gjøre noe med.

Liten forskjell

Endringene er ikke store, og det meste er som før. Tre timers gratis parkering uten lapp opprettholdes. Mens langs Bergensveien tilrettelegges det nå for ekspressparkering, hvor man kan stå parkert én time gratis.

- Dette området vil dermed avgrenses til de av kundene våre som bare har et raskt ærend. Hele området på parkeringstaket og i parkeringsgarasjen har tre timers gratis parkering, sier Røed.

Legger til rette

Det vil være elektronisk kontroll. Hvis det er noe man lurer på oppfordrer senterlederen til å ta kontakt med en vakt.

- Det er et lite område på parkeringstaket som er avsatt til «leie». Dette er ikke for kunder, opplyser hun.

- Tilsvarende er det avsatt noen få parkeringsplasser til ansatte i området ved vareleveringen langs Trondheimsveien. Dette er heller ikke for kunder.

Nytt i hele landet

Sentret gjør disse grepene for at parkeringen skal bli enda bedre for kundene. Fra og med nyttår blir det innført nye parkeringsregler i hele landet.

Regjeringen har ryddet i parkeringsbransjen og tar et nytt skritt i retning av å gjøre regelverket enklere, mer brukervennlig og styrke forbrukerens stilling. Det nye regelverket ble framlagt i mars i år og trer i kraft 1. januar 2017. Etter hvert vil retningslinjer som skal gjøre det lettere å forstå de ny reglene bli publisert.

Siste nytt i Kultur

VM-fest på Ammerudhjemmet

VM-fest på Ammerudhjemmet

  • Ammerudhjemmet

I anledning starten på VM i ski og at Ammerudhjemmet har fått seg bålpanne, samlet de beboerne ute for en liten fest med toddy og kaffe rundt bålet.

– Viktig å rydde <BR>ellers blir det rotete

Ruskenturné på Ammerud:

– Viktig å rydde
ellers blir det rotete

  • Rusken

Rusken tok turen til Grorud bydel for en barnehageturné sammen med varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam (Ap). Der traff de super-rydderne fra Ammerud.

Feirer 20 år med teater

Feirer 20 år med teater

Tjernveien barnehage fylte 20 år sist fredag. Ved den anledning var det bursdagsfeiring fra start til slutt i barnehagen.

 
Høyt tempo på skøyteisen

Høyt tempo på skøyteisen

Youngslunden ble fort fylt opp da foreldrene ved 4. trinn på Bryn barneskole arrangerte skøytedisco.

Burger med gode råvarer!

Burger med gode råvarer!

Det er få kaféeiere som tør å satse på en ordentlig hjemmelaget meny på et kjøpesenter, men det har eieren av Café Aqua på Linderud turt å gjøre.

«Uten dekning» på Linderud

«Uten dekning» på Linderud

Tradisjoner er til for å holdes. Det viste elevene på Linderud skole da de nok en gang arrangerte Linderud fest i Dalen, med showet «Uten dekning»

 
Stas med filmpremiere

Stas med filmpremiere

I Norlandia Sørhellinga Barnehage på Tveita samlet på store og små seg foran lerret for å se på filmene som barna selv har laget.

Neha i Kakekrigen

Neha i Kakekrigen

Mandag 20. februar starter den åttende uken av Kakekrigen. Denne uken er Neha Nayyar fra Risløkka en av deltakerne nå som kakeklassikeren er tilbake på skjermen.

Meråpent hos Bjerke

Meråpent hos Bjerke

Deichmanske bibliotek har valgt, etter inspirasjon fra Danmark, å gjøre det lettere for deg å bruke biblioteket ved å gjøre filialene meråpne. Man kan nå oppgradere lånekortet sitt til et nøkkelkort og få fri tilgang til lokalene mellom klokken 07 og 23.

 
Utbygging av ny E6 på Smalvollen

Debatt

Ny E6 på Smalvollen

  • debatt

I Alnaelvas Venner er vi svært overrasket over at Statens vegvesen nå foreslår å legge E6 i dagen langs Smalvollveien.

Legg dritten til Groruddalen!

Legg dritten til Groruddalen!

  • Innlegg

Jeg har hatt gleden av å skrive biografien til et par profilerte politikere og i den forbindelse har jeg også intervjuet andre politikere. Rikspolitikere med stortingsplass. Bystyrepolitikere. Ordførere i Norge. Noen av dem spurte jeg: «Hva kommer det av at all dritten blir lagt til Groruddalen?» Je...

Kamzy saler opp

Kamzy saler opp

På selve Valentinsdagen var det klart for at varaordfører i Oslo, Khamshajiny Gunaratnam, skulle sitte på en hest for første gang.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!