Bilkaos utenfor legesentret

Bilkaos utenfor legesentret

LITE PLASS: Karin Edith Haug ønsker at problemet med full parkeringsplass utenfor legekontoret løses, slik at folk kommer seg til legen.

Karin Edith Haug reagerer på overfylt parkeringsplass utenfor Rødtvet legesenter. Hun mener noe må gjøres.

Tekst:

Publisert:

Mandag i forrige uke hadde Haug time hos sin lege i Kakkelovnskroken 2 på Rødtvet. Med ingen ledige parkeringsplasser, ble hun bekymret for å ikke rekke legetimen.

– Det var ingen ledige parkeringsplasser utenfor legesentret og langs veien til t-banen, sier Haug

Slik jeg oppfatter det er det passasjerer på t-banen som som bruker plassene, nærmest som en innfartsparkering. For min del endte det godt, jeg fant til slutt én ledig plass.

Går utover helsa

Hun bor på Grorud og har hatt fastlege på Rødtvet i alle år, men har aldri opplevd å ikke få parkeringsplass før.

– Dette skaper problemer for de som skal til legen, sier hun.

– Mangel på parkeringsplasser skal ikke gå utover helsa til folk. Det står til og med alltid en bil parkert på gresset i bakken opp til legesentret.

Siste nytt i Kultur

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Kamzy vendte hjem

Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam har selv gått på Rødtvet skole, og skolen var stolte av å kunne ønske henne «velkommen tilbake» på Norges nasjonaldag.

 
– Flott at så mange stiller opp

Rektor Katrine Sølvberg på Nordtvet skole startet feiringen med noen velvalgte ord før hun tok med seg resten av gjengen ned til sentrum.

17. mai 2017 i Oslo sentrum 

Ammerud skole fikk gå som nummer fire i barnetoget i sentrum i år fordi skolen fyller 50 år. Bydelsdirektør Øystein Eriksen Søreide ble med på den regnfulle turen forbi slottet.

Holdt tale sammen

Elevrådsleder Maria Halmø Jahr (15) på Veitvet skole tok med seg venninnen Karen Kate Tejano (16) opp på scenen for å holde tale.