ANNONSE

Surreal Crew i finalen i Norske Talenter:

Blir tur til Tusenfryd
– uansett utfall

Blir tur til Tusenfryd <BR>– uansett utfall

TID FOR FINALE: På fredag danser gjengen fra Surreal Crew om førsteplassen i Norske Talenter, men premien har de allerede i lomma.

Hvis danserne fra Vestli IL drar i land førstepremien, er det Tusenfryd som er det største ønsket. Skulle det ikke gå veien, stiller Vestli Vel opp.

Tekst:

Publisert:

Surreal Crew fra Vestli IL har gang på gang gått videre i Norske Talenter. Fredag 19. mai står de på scenen som én av 12 finalister. På spørsmål om hva de skulle bruke førstepremien på, som er på 500.000 kroner, var svaret at de skulle dra til Tusenfryd.

Dette er svaret vi fikk fra en av de unge medlemmene. Vi svarte at hvis de ikke skulle vinne vil Vestli Vel gi dem penger til turen, sier formann Annstein Garnes i velet.

Ønsker å bidra

De har allerede støtte danserne med sminkører til finalen, siden det er såpass kostbart.

– Vi synes det er en flott gruppe med unge folk. Vi har tidligere gitt 15.000 kroner til utstyr og medlemskap for de som ikke har råd til å være med, sier han.

Det er en liten gruppe underlagt Vestli IL, og de har ikke mye midler å rutte med. De har hatt trenere som stort sett har trent dem på frivillig grunnlag og har ved flere anledninger utmerket seg.

Viser fram Vestli

Garnes ser på Surreal Crews deltakelse og innsats i Norske Talenter som en fin mulighet til å endre synet på Stovner og Vestli.

– Vi er stolte av dem, slik vi er med alle andre her på Vestli. Dette er en unik sjanse for å vise Norge at Vestli er mer enn det de har hørt om i avisene, som på nasjonalt plan har vært harde med Groruddalen, sier formannen i velet.

– Vi som bor her kjenner oss sjelden igjen i det som blir skrevet, sier han.

Betyr mye

Trener Monique Aarseth i Surreal Crew setter stor pris på støtten de får fra Vestli Vel.

– Det er kjempehyggelig. Vi har fortalt det til ungene og de er veldig glade. Nå er det ikke så farlig for dem om vi vinner, for de skal til Tusenfryd uansett. Det er det som gjelder, ler hun.

– Jeg synes det er fint at de tenker sånn, samtidig er det utrolig snilt av Vestli Vel å stille opp.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Tyvstartet med kunstutstilling

Elias (12), Selma (11) og Mathumintha (11) tegnet seg til seier da senterleder ga 6. trinn på Linderud skole i oppgave å tegne sentret om 50 år.

ANNONSE
Misbah går ut med 20 seksere

Furuset-jenta Misbah Kiran Mahmood (18) kan ta en velfortjent sommerferie. Hun avslutter tre år på Fyrstikkalleen skole med et mildt sagt solid vitnemål.

 
Saueslipp på sykehjemmet

For tredje året på rad fylles nå innhegningen på Rødtvet sykehjem opp med sauer og høner, til stor begeistring for både beboere og ansatte.

Skamløs motivasjon

Stemningen var god i hallen ved Apalløkka skole da tidligere elev og Skam-skuespiller Ina Svenningdal hadde tatt turen.

Bydelen hyllet de ansatte

Bydel Alna gjorde stas på sine ansatte som har jobbet i Oslo kommune i 25 og 40 år med en jubileumsmarkering.

 
ANNONSE