Burger med gode råvarer!

Burger med gode råvarer!

STOLT: Farshid Samsami er stolt av den nye kafeen.

Det er få kaféeiere som tør å satse på en ordentlig hjemmelaget meny på et kjøpesenter, men det har eieren av Café Aqua på Linderud turt å gjøre.

Tekst:

Publisert:

Men Farshid Samsami turte akkurat det, da han åpnet sin egen kafé i underetasjen på Linderud senter. For da jordbærpikene flyttet ut, flyttet han inn.

– Jeg har vært franchisetaker av en kiosk før, men aldri drevet min egen kafé. Så det har alltid vært en drøm å kunne starte noe eget, forteller Samsami.

Nå er drømmen blitt en realitet, og siden oktober har de mange senterbesøkende kunnet nyte det kaféeieren kaller Groruddalens beste burger.

Vi har jo vært litt heldige med at de som var kunder her før, også kommer innom nå. Likevel har vi satset på å gjøre noe nytt.

– Burgeren vår er blitt markedsført, og jeg vil kunne tørre å påstå at den faktisk er Groruddalens beste burger, sier Samsami.

God mat

Å starte for seg selv virker kanskje for mange som en skummel drøm. Men med flotte lokaler og en unik meny, ser det ut til at kafeen er kommet for å bli.

– Vi lager all mat fra bunn, og det er der vi skiller oss ut.

– Det vi har som mål er å være en god restaurant, med mat som er laget fra bunnen av, sier Samsami.

Menyen er det en gourmetkokk som har stått for, og ingenting er overlatt til tilfeldighetene på Linderud. Der lager de alt fra krutongene til sausen og dressingen selv.

– Vi gjør mye med maten og er opptatt av at det skal se bra ut. Maten vår er ikke simpel, men alt skal være gjort ordentlig, forteller kaféeieren.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Vinteren slo tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.