Burger med gode råvarer!

Burger med gode råvarer!

STOLT: Farshid Samsami er stolt av den nye kafeen.

Det er få kaféeiere som tør å satse på en ordentlig hjemmelaget meny på et kjøpesenter, men det har eieren av Café Aqua på Linderud turt å gjøre.

Skrevet av:

Men Farshid Samsami turte akkurat det, da han åpnet sin egen kafé i underetasjen på Linderud senter. For da jordbærpikene flyttet ut, flyttet han inn.

– Jeg har vært franchisetaker av en kiosk før, men aldri drevet min egen kafé. Så det har alltid vært en drøm å kunne starte noe eget, forteller Samsami.

Nå er drømmen blitt en realitet, og siden oktober har de mange senterbesøkende kunnet nyte det kaféeieren kaller Groruddalens beste burger.

Vi har jo vært litt heldige med at de som var kunder her før, også kommer innom nå. Likevel har vi satset på å gjøre noe nytt.

– Burgeren vår er blitt markedsført, og jeg vil kunne tørre å påstå at den faktisk er Groruddalens beste burger, sier Samsami.

God mat

Å starte for seg selv virker kanskje for mange som en skummel drøm. Men med flotte lokaler og en unik meny, ser det ut til at kafeen er kommet for å bli.

– Vi lager all mat fra bunn, og det er der vi skiller oss ut.

– Det vi har som mål er å være en god restaurant, med mat som er laget fra bunnen av, sier Samsami.

Menyen er det en gourmetkokk som har stått for, og ingenting er overlatt til tilfeldighetene på Linderud. Der lager de alt fra krutongene til sausen og dressingen selv.

– Vi gjør mye med maten og er opptatt av at det skal se bra ut. Maten vår er ikke simpel, men alt skal være gjort ordentlig, forteller kaféeieren.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

– Det er dette som <BR>skaper lokalsamfunn

Kronprinsparet på turné i Bjerke bydel:

– Det er dette som
skaper lokalsamfunn

 • Kronprinsparet

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit besøkte Bjerke bydel og fikk være med på flere av aktivitetene. Blant annet lærte kronprinsessen å sjonglere av Nysirkus på Veitvet og fikk møte over tusen aktive barn og unge på Isdammen.

Er det sommer, <BR>vår eller påske?

Er det sommer,
vår eller påske?

 • Sommer

Det er ikke lenge siden det snødde, men i helgen kom sommeren så å si over natta. Turen gikk til Steinbruvann for en liten stemningsrapport.

Folkefest med kronprinsparet

I dag blir det bålkos
med kronprinsparet

 • Kronprinsparet

På mandag kommer kronprinsparet til Bydel Bjerke. Det hele starter på Kulturhuset Veitvet før det ender opp med folkefest ved Isdammen på Årvoll.

 
Provokativ feminisme <BR>og nye briller

Provokativ feminisme
og nye briller

 • Pilen

Feminisme er et kontroversielt tema, og veldig mange som identifiserer seg som en feminist får mye tyn for det. For omtrent et år siden i dag fant jeg ut at jeg er feminist.

Teller ned til Stovnergalla

Teller ned til Stovnergalla

 • Stovner bydel

I morgen skal Stovner bydel dele ut sine frivilligpriser i fem kategorier. Randi Flaten er nominert til årets ildsjel - og er veldig spent.

Sterkt om overgrep

Foredrag på Vestli skole:

Sterkt om overgrep

 • Foredrag

Det var mange følelser og mye lærdom på Vestli skole da FAU hadde invitert Annett Berntsberg Eck. Hun fortalte sin historie og ga flere gode tips.

 
Tar barnas helse på alvor

Barnas kosthold og
bevegelse på alvor

 • Barn

Barnehagematen.no leverer varm og hjemmelaget mat som er spiseklar til barnehager, skoler og aktivitetsskoler. Nå har de ansatt en lokalkjent person i Groruddalen som skal passe på at alt går som det skal.

Kunst for vennskap

Kunst for vennskap

 • Barn

Gjennom prosjektet «Skup» har elevene på Furuset skole laget en forestilling om vennskap og kontraster.

Fremhever skolen <BR>med festival

Fremhever skolen
med festival

 • Festival

Kuben videregående skole gjentok fjorårets «Kubenfestival» med lokale artister og dansere. Festivalsjefen ser på det som en fin mulighet til å vise fram skolen.

 
Stovnerkameratene

Stovnerkameratene

Jon Henry Martinsen fra Stovner Frisbeeklubb og Espen Myrbakken fra Rommen SK roser den positive utviklingen i Bydel Stovner. De har begge lang farstid i området, og er nå nominert til idrettsprisen.

Festivalprogrammet tar form

Lindebergfestivalen planlegges

Flere stjerner er
allerede på plakaten

 • Festival

Den folkekjære artisten Benedicte Adrian er blant dem.

Vinterlek for bedre språk

Vinteraktiviteter
for bedre språk

 • Barn

Vinteraktiviteter som skilek og aking hjelper elevene på Vestli skole med å få større språkforståelse og fremme den sosiale kommunikasjonsferdigheten.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!