Det siste låtslippet

Det siste låtslippet

 

På lørdag slipper Fyrhuset sin CD, og den siste artisten vi presenterer heter Elise Rokaja. Hun har gjort det strålende på NRK Urørt.

Tekst:

Publisert:

Elise Rokaja har drevet på med musikk siden hun var fire år gammel. Å lage melodi og tekst er lett for sangfuglen som synger med melankoli og lidenskap.

Hun har røtter fra Tunisia, noe som kanskje kommer til uttrykk i hennes flere retninger innenfor musikken. Hun beveger seg innenfor rock, rap og i et litt  alternativt landskap som i sangen «Tired of it», som er en sang om tapt kjærlighet. 

Sangen hun bidrar med har gjort det strålende på Urørt. Denne uka var Rokaja oppe på en imponerende femteplass over de mest spilte sangene.

På lørdag står hun på scenen når Fyrhuset arrangerer slippfesten for sin samle-CD.

Gå til Urørt for å finne ut mer om låta og artisten

Siste nytt i Kultur

Lader opp med arbeidersanger

For 22. gang inviteres det til allsangkveld kvelden før dagen. I år er det leder Frode Jacobsen i Oslo Arbeiderparti som skal holde kveldens appell.

Dobbelt jubileum <BR>og nytt soloalbum

Finn Kalvik runder 70 og feirer sitt 50-årsjubileum som artist med albumet «Ingen vei hjem» – en vei som startet i Stjerneblokkene på Grorud!

 
Vinteren kom tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.