ANNONSE

Det siste låtslippet

Det siste låtslippet

 

På lørdag slipper Fyrhuset sin CD, og den siste artisten vi presenterer heter Elise Rokaja. Hun har gjort det strålende på NRK Urørt.

Tekst:

Publisert:

Elise Rokaja har drevet på med musikk siden hun var fire år gammel. Å lage melodi og tekst er lett for sangfuglen som synger med melankoli og lidenskap.

Hun har røtter fra Tunisia, noe som kanskje kommer til uttrykk i hennes flere retninger innenfor musikken. Hun beveger seg innenfor rock, rap og i et litt  alternativt landskap som i sangen «Tired of it», som er en sang om tapt kjærlighet. 

Sangen hun bidrar med har gjort det strålende på Urørt. Denne uka var Rokaja oppe på en imponerende femteplass over de mest spilte sangene.

På lørdag står hun på scenen når Fyrhuset arrangerer slippfesten for sin samle-CD.

Gå til Urørt for å finne ut mer om låta og artisten

Siste nytt i Kultur

Feiret 25 år og sommerferie

Lillomarka barnehage fyller 25 år i år. Det valgte de å markere på sommeravslutningen i barnehagen.

ANNONSE
Best på sentret

Årets butikk på Alna senter for 2016 er kåret. Det ble Oslo Dyrebutikk.

 
Siste skoleavslutning på Gran

I forbindelse med nedleggelsen av Gran skole holdt skolen en stor avslutningskonsert i skolegården nest siste skoledag. Etter sommerferien flytter elevene over til Haugen skole.

Bare ett år igjen

Anna Maria Sørensen (17), Marcus Bratholm Sjølie (17) og Vilde Christine Tunheim (17) kan nå legge to fantastiske år på Natur videregående skole bak seg. Nå er det sommerferie, før de begir seg ut på siste året.

Vant pris for faglig og <BR>sosialt engasjement

Nikolas Emil Martinsen (19) går ut av Hellerud videregående skole og inn i sommerferien med Rotaryprisen.

 
ANNONSE