Dukketeater til Årvoll

Dukketeater til Årvoll

FOTO: Privat

Dukketeateret Diddi inntar scenen på Årvoll gård. Da kommer blant annet bukkene Bruse og den vesle kalven på besøk.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.01.2017 kl 10:10

– Det blir spennende. Jeg gleder meg til å komme til Årvoll gård, og vise fram forestillingen bukkene Bruse og den vesle kalven, sier Kirsti Maanum.

Dukketeateret Diddi ble etablert høsten 2000. Da hadde Maanum nettopp blitt mormor. Forestillingen Diddi, Momo og bjørnene er dedikert til det første barnebarnet, Sander. Nå kommer hun til Årvoll for å vise fram en forestilling om de kjente bukkene, andre dyr, gårdsliv og folkemusikk.

– Eventyret om de tre bukkene Bruse er kjernen i fortellingen, men forestillingen handler også om de andre dyrene på gården og gårdsliv generelt. Den vesle kalven får lov til å bli med bukkene Bruse til seters, i stedet for den mellomste bukken, som heller vil være igjen på gården og leke med katten Mons. Underveis må bukkene og kalven over ei bru. Under den bor det et svært troll. Det blir veldig spennende, forteller Maanum.

Les mer om forestillingen i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Underholdt biblioteket <BR>med historie

Anne Fikkan fra Groruddalen historielag og forfatter Marianne Teie møtte opp på Bjerke bibliotek for å formidle to gamle historier. Den ene lokal og den andre familiær.

Klar for kulturfest

Lindeberg kulturens venner er klar for å arrangere årets kulturfestival i pinsehelgen.

 
Ellingsrudåsen imponerer med sirkus – igjen

Elevene på 6. trinn på Ellingsrudåsen skole har de siste to månedene vært i sirkus-verden. Sist tirsdag viste de fram alt fra tryllekunster til akrobatikk og klovneri i forestillingen «Cirkus El Perfecto».

Miljøgaten trenger en motorveitunnel!

Det var et interessant møte i Grorud samfunnshus den 4. mai.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.