Dukketeater til Årvoll

Dukketeater til Årvoll

FOTO: Privat

Dukketeateret Diddi inntar scenen på Årvoll gård. Da kommer blant annet bukkene Bruse og den vesle kalven på besøk.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.01.2017 kl 10:10

– Det blir spennende. Jeg gleder meg til å komme til Årvoll gård, og vise fram forestillingen bukkene Bruse og den vesle kalven, sier Kirsti Maanum.

Dukketeateret Diddi ble etablert høsten 2000. Da hadde Maanum nettopp blitt mormor. Forestillingen Diddi, Momo og bjørnene er dedikert til det første barnebarnet, Sander. Nå kommer hun til Årvoll for å vise fram en forestilling om de kjente bukkene, andre dyr, gårdsliv og folkemusikk.

– Eventyret om de tre bukkene Bruse er kjernen i fortellingen, men forestillingen handler også om de andre dyrene på gården og gårdsliv generelt. Den vesle kalven får lov til å bli med bukkene Bruse til seters, i stedet for den mellomste bukken, som heller vil være igjen på gården og leke med katten Mons. Underveis må bukkene og kalven over ei bru. Under den bor det et svært troll. Det blir veldig spennende, forteller Maanum.

Les mer om forestillingen i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Vinteren slo tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.