ANNONSE

Den store byttedagen:

Fikk bøker

..endte opp med spill

Fikk bøker

BYTTET JULEGAVE: Ola (13) gikk inn på ARK med to bøker og gikk ut med et spill.

Ola (13) er en av mange som benyttet seg av den store byttedagen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.01.2017 kl 10:48

Trettenåringen tok turen til Linderud senter for å se om han kunne bytte to av de mange bøkene han fikk til jul. En bok om sjakk og en bok som viste seg å være litt for jentete for Olas smak endte opp i den store «byttehaugen» til ARK.

Jeg fikk en av bøkene i serien «Dustedagboka» og en sjakkbok. Jeg er ikke så veldig glad i sjakk og den andre er en jenteversjon av «En pingles dagbok», og det er ikke helt min greie.

Det var mange bøker som ventet under treet til Ola på julaften. Mange har han beholdt, men akkurat disse to ble byttet til et spill.

– Jeg har sett på litt forskjellig, men ender opp med et spill. Det er hyggelig når familien kan samles rundt bordet og spille sammen, smiler han.

Mange bytter

Det var ikke bare bøker trettenåringen pakket opp på julaften. Playstation 4 og tilhørende spill var også en del av gavebunken.

– Jeg har FIFA 16 så nå må jeg oppdatere til FIFA 17. Det blir en liten nyttårsgave til meg selv.

Med en fin julefeiring bak seg ser han fram til noen fine dager i romjula. At ARK er et populært sted å kjøpe julegaver er det ingen tvil om.

– Mange kjøper julegaver hos oss. Det fører da til at mange får de samme bøkene og spillene, som det går mest i, og bytter derfor til noe annet, sier butikkmedarbeider Tina på ARK.

Hun sto derfor ikke alene i butikken på den store byttedagen.

– Vi merker absolutt kjøret av denne dagen.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Tyvstartet med kunstutstilling

Elias (12), Selma (11) og Mathumintha (11) tegnet seg til seier da senterleder ga 6. trinn på Linderud skole i oppgave å tegne sentret om 50 år.

ANNONSE
Misbah går ut med 20 seksere

Furuset-jenta Misbah Kiran Mahmood (18) kan ta en velfortjent sommerferie. Hun avslutter tre år på Fyrstikkalleen skole med et mildt sagt solid vitnemål.

 
Saueslipp på sykehjemmet

For tredje året på rad fylles nå innhegningen på Rødtvet sykehjem opp med sauer og høner, til stor begeistring for både beboere og ansatte.

Skamløs motivasjon

Stemningen var god i hallen ved Apalløkka skole da tidligere elev og Skam-skuespiller Ina Svenningdal hadde tatt turen.

Bydelen hyllet de ansatte

Bydel Alna gjorde stas på sine ansatte som har jobbet i Oslo kommune i 25 og 40 år med en jubileumsmarkering.

 
ANNONSE