Den store byttedagen:

Fikk bøker

..endte opp med spill

Fikk bøker

BYTTET JULEGAVE: Ola (13) gikk inn på ARK med to bøker og gikk ut med et spill.

Ola (13) er en av mange som benyttet seg av den store byttedagen.

Skrevet av:

Oppdatert:
02.01.2017 kl 10:48

Trettenåringen tok turen til Linderud senter for å se om han kunne bytte to av de mange bøkene han fikk til jul. En bok om sjakk og en bok som viste seg å være litt for jentete for Olas smak endte opp i den store «byttehaugen» til ARK.

Jeg fikk en av bøkene i serien «Dustedagboka» og en sjakkbok. Jeg er ikke så veldig glad i sjakk og den andre er en jenteversjon av «En pingles dagbok», og det er ikke helt min greie.

Det var mange bøker som ventet under treet til Ola på julaften. Mange har han beholdt, men akkurat disse to ble byttet til et spill.

– Jeg har sett på litt forskjellig, men ender opp med et spill. Det er hyggelig når familien kan samles rundt bordet og spille sammen, smiler han.

Mange bytter

Det var ikke bare bøker trettenåringen pakket opp på julaften. Playstation 4 og tilhørende spill var også en del av gavebunken.– Jeg har FIFA 16 så nå må jeg oppdatere til FIFA 17. Det blir en liten nyttårsgave til meg selv.

Med en fin julefeiring bak seg ser han fram til noen fine dager i romjula. At ARK er et populært sted å kjøpe julegaver er det ingen tvil om.

– Mange kjøper julegaver hos oss. Det fører da til at mange får de samme bøkene og spillene, som det går mest i, og bytter derfor til noe annet, sier butikkmedarbeider Tina på ARK.

Hun sto derfor ikke alene i butikken på den store byttedagen.

– Vi merker absolutt kjøret av denne dagen.

Siste nytt i Kultur

– Det er dette som <BR>skaper lokalsamfunn

Kronprinsparet på turné i Bjerke bydel:

– Det er dette som
skaper lokalsamfunn

 • Kronprinsparet

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit besøkte Bjerke bydel og fikk være med på flere av aktivitetene. Blant annet lærte kronprinsessen å sjonglere av Nysirkus på Veitvet og fikk møte over tusen aktive barn og unge på Isdammen.

Er det sommer, <BR>vår eller påske?

Er det sommer,
vår eller påske?

 • Sommer

Det er ikke lenge siden det snødde, men i helgen kom sommeren så å si over natta. Turen gikk til Steinbruvann for en liten stemningsrapport.

Folkefest med kronprinsparet

I dag blir det bålkos
med kronprinsparet

 • Kronprinsparet

På mandag kommer kronprinsparet til Bydel Bjerke. Det hele starter på Kulturhuset Veitvet før det ender opp med folkefest ved Isdammen på Årvoll.

 
Provokativ feminisme <BR>og nye briller

Provokativ feminisme
og nye briller

 • Pilen

Feminisme er et kontroversielt tema, og veldig mange som identifiserer seg som en feminist får mye tyn for det. For omtrent et år siden i dag fant jeg ut at jeg er feminist.

Teller ned til Stovnergalla

Teller ned til Stovnergalla

 • Stovner bydel

I morgen skal Stovner bydel dele ut sine frivilligpriser i fem kategorier. Randi Flaten er nominert til årets ildsjel - og er veldig spent.

Sterkt om overgrep

Foredrag på Vestli skole:

Sterkt om overgrep

 • Foredrag

Det var mange følelser og mye lærdom på Vestli skole da FAU hadde invitert Annett Berntsberg Eck. Hun fortalte sin historie og ga flere gode tips.

 
Tar barnas helse på alvor

Barnas kosthold og
bevegelse på alvor

 • Barn

Barnehagematen.no leverer varm og hjemmelaget mat som er spiseklar til barnehager, skoler og aktivitetsskoler. Nå har de ansatt en lokalkjent person i Groruddalen som skal passe på at alt går som det skal.

Kunst for vennskap

Kunst for vennskap

 • Barn

Gjennom prosjektet «Skup» har elevene på Furuset skole laget en forestilling om vennskap og kontraster.

Fremhever skolen <BR>med festival

Fremhever skolen
med festival

 • Festival

Kuben videregående skole gjentok fjorårets «Kubenfestival» med lokale artister og dansere. Festivalsjefen ser på det som en fin mulighet til å vise fram skolen.

 
Stovnerkameratene

Stovnerkameratene

Jon Henry Martinsen fra Stovner Frisbeeklubb og Espen Myrbakken fra Rommen SK roser den positive utviklingen i Bydel Stovner. De har begge lang farstid i området, og er nå nominert til idrettsprisen.

Festivalprogrammet tar form

Lindebergfestivalen planlegges

Flere stjerner er
allerede på plakaten

 • Festival

Den folkekjære artisten Benedicte Adrian er blant dem.

Vinterlek for bedre språk

Vinteraktiviteter
for bedre språk

 • Barn

Vinteraktiviteter som skilek og aking hjelper elevene på Vestli skole med å få større språkforståelse og fremme den sosiale kommunikasjonsferdigheten.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!