Fikk Grorud til å danse

Fikk Grorud til å danse

 

GranittRock avsluttet med Timbuktu & Damn! Dét var ingen dum idé. – Sykt bra, hørtes fra publikum. Vanvittig bra, sier Akers Avis Groruddalen.

Tekst:

Publisert:

Timbuktu & Damn! hadde siste stopp på GranittRock.

- Jeg er veldig glad for å kunne avslutte turneen her på Grooooorud!, roper Timbuktu.

Fra han entret scenen hadde han publikum i sin hule hånd. Han lekte og koste seg. Og sammen med Damn! var de en total musikkopplevelse. De fikk både unge og gamle til å danse rundt på plassen.

Med sine rytmiske bevegelser var Timbuktu vanskelig å etterlikne, men en god inspirasjon.

Tusenvis

- Vi er kjempefornøyde med årets GranittRock. Jeg tipper det er rundt 12.000 mennesker i dag, og det er bra i og med at vi konkurrerer med landskamp og MGP junior, sier festivalsjef Rune Madsen.

 

 

Siste nytt i Kultur

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Feiret med pilegrimskake

Det er nå 20 år siden den vestlige pilegrimsleden ble offisielt godkjent – men også 20 år siden jobben med den østlige startet.

 
Matte til lunsj med kunnskapsministeren

Elever på 4. trinn fra Lutvann skole regnet ut hvor mye mel og melk det skal være i scones. Og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen fulgte nøye med.

Suksess med utemarkedet

Mester Grønn på Stovner senter har åpnet opp for utemarked de siste tre årene, noe som har ført til positive tilbakemeldinger og utvidelse.

Færre lekser og mindre regn

Det var mange kreative forslag som kom til ordfører Marianne Borgen (SV) da hun åpnet forslagskassen til Tigerstadsteateret inne på sitt kontor. Nå skal alt sorteres og presenteres for byrådet.