Fokus på frukt og bær
i Stovner hagelag

Fokus på frukt og bær <BR>i Stovner hagelag

MØTE OM FRUKT: Medlem Ivar Svensbråten i Stovner hagelag ser fram til å lære mer om frukt og bær i hagen. Bildet er tatt ved en tidligere anledning, hvor han står sammen med Inger Johanne Andresen.

Én gang i måneden prøver Stovner hagelag å arrangere møter med spennende temaer. Denne gangen er det frukt og bær i hagen det skal snakkes om.

Skrevet av:

For medlem Ivar Svensbråten i Stovner hagelag er det flere grunner til hvorfor et hagelag er viktig å ha.

– For meg er det viktig med et slikt lag fordi jeg setter pris på å ha en grønn hverdag. Samtidig er det en fin mulighet til å møte andre og snakke om felles interesser, sier han.

Neste møte til hagelgaet er i Stovner Velhus 1. februar. Temaet «Frukt og bær i hagen», ser Svensbråten på som et godt tema for kvelden.

– Vi prøver å være så kreative som mulig på temaene vi velger ut. Denne gangen er det Margareth Skog som er foredragsholder. Hun er veldig flink og vi har hatt hun på besøk her mange ganger tidligere.

Ønsker stort oppmøte

Skog er utdannet gartner og jobber på Jessheim.

– Hun har førstegangskunnskap om temaet og vet hvordan hun skal fremføre det. I tillegg snakker hun høyt og tydelig, noe jeg setter veldig pris på, sier Svensbråten.

Som vanlig på hagelagets møter vil det bli servert kaffe, te og kaker. For medlemmene er det viktig at mange møter opp.

– Det blir loddsalg og er gratis adgang. Det er viktig at så mange som mulig møter og melder seg til tjeneste for laget, slik at vi slipper å legge det ned, avslutter han.

Siste nytt i Kultur

– Det er dette som <BR>skaper lokalsamfunn

Kronprinsparet på turné i Bjerke bydel:

– Det er dette som
skaper lokalsamfunn

 • Kronprinsparet

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit besøkte Bjerke bydel og fikk være med på flere av aktivitetene. Blant annet lærte kronprinsessen å sjonglere av Nysirkus på Veitvet og fikk møte over tusen aktive barn og unge på Isdammen.

Er det sommer, <BR>vår eller påske?

Er det sommer,
vår eller påske?

 • Sommer

Det er ikke lenge siden det snødde, men i helgen kom sommeren så å si over natta. Turen gikk til Steinbruvann for en liten stemningsrapport.

Folkefest med kronprinsparet

I dag blir det bålkos
med kronprinsparet

 • Kronprinsparet

På mandag kommer kronprinsparet til Bydel Bjerke. Det hele starter på Kulturhuset Veitvet før det ender opp med folkefest ved Isdammen på Årvoll.

 
Provokativ feminisme <BR>og nye briller

Provokativ feminisme
og nye briller

 • Pilen

Feminisme er et kontroversielt tema, og veldig mange som identifiserer seg som en feminist får mye tyn for det. For omtrent et år siden i dag fant jeg ut at jeg er feminist.

Teller ned til Stovnergalla

Teller ned til Stovnergalla

 • Stovner bydel

I morgen skal Stovner bydel dele ut sine frivilligpriser i fem kategorier. Randi Flaten er nominert til årets ildsjel - og er veldig spent.

Sterkt om overgrep

Foredrag på Vestli skole:

Sterkt om overgrep

 • Foredrag

Det var mange følelser og mye lærdom på Vestli skole da FAU hadde invitert Annett Berntsberg Eck. Hun fortalte sin historie og ga flere gode tips.

 
Tar barnas helse på alvor

Barnas kosthold og
bevegelse på alvor

 • Barn

Barnehagematen.no leverer varm og hjemmelaget mat som er spiseklar til barnehager, skoler og aktivitetsskoler. Nå har de ansatt en lokalkjent person i Groruddalen som skal passe på at alt går som det skal.

Kunst for vennskap

Kunst for vennskap

 • Barn

Gjennom prosjektet «Skup» har elevene på Furuset skole laget en forestilling om vennskap og kontraster.

Fremhever skolen <BR>med festival

Fremhever skolen
med festival

 • Festival

Kuben videregående skole gjentok fjorårets «Kubenfestival» med lokale artister og dansere. Festivalsjefen ser på det som en fin mulighet til å vise fram skolen.

 
Stovnerkameratene

Stovnerkameratene

Jon Henry Martinsen fra Stovner Frisbeeklubb og Espen Myrbakken fra Rommen SK roser den positive utviklingen i Bydel Stovner. De har begge lang farstid i området, og er nå nominert til idrettsprisen.

Festivalprogrammet tar form

Lindebergfestivalen planlegges

Flere stjerner er
allerede på plakaten

 • Festival

Den folkekjære artisten Benedicte Adrian er blant dem.

Vinterlek for bedre språk

Vinteraktiviteter
for bedre språk

 • Barn

Vinteraktiviteter som skilek og aking hjelper elevene på Vestli skole med å få større språkforståelse og fremme den sosiale kommunikasjonsferdigheten.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!