Fokus på frukt og bær
i Stovner hagelag

Fokus på frukt og bær <BR>i Stovner hagelag

MØTE OM FRUKT: Medlem Ivar Svensbråten i Stovner hagelag ser fram til å lære mer om frukt og bær i hagen. Bildet er tatt ved en tidligere anledning, hvor han står sammen med Inger Johanne Andresen.

Én gang i måneden prøver Stovner hagelag å arrangere møter med spennende temaer. Denne gangen er det frukt og bær i hagen det skal snakkes om.

Tekst:

Publisert:

For medlem Ivar Svensbråten i Stovner hagelag er det flere grunner til hvorfor et hagelag er viktig å ha.

– For meg er det viktig med et slikt lag fordi jeg setter pris på å ha en grønn hverdag. Samtidig er det en fin mulighet til å møte andre og snakke om felles interesser, sier han.

Neste møte til hagelgaet er i Stovner Velhus 1. februar. Temaet «Frukt og bær i hagen», ser Svensbråten på som et godt tema for kvelden.

– Vi prøver å være så kreative som mulig på temaene vi velger ut. Denne gangen er det Margareth Skog som er foredragsholder. Hun er veldig flink og vi har hatt hun på besøk her mange ganger tidligere.

Ønsker stort oppmøte

Skog er utdannet gartner og jobber på Jessheim.

– Hun har førstegangskunnskap om temaet og vet hvordan hun skal fremføre det. I tillegg snakker hun høyt og tydelig, noe jeg setter veldig pris på, sier Svensbråten.

Som vanlig på hagelagets møter vil det bli servert kaffe, te og kaker. For medlemmene er det viktig at mange møter opp.

– Det blir loddsalg og er gratis adgang. Det er viktig at så mange som mulig møter og melder seg til tjeneste for laget, slik at vi slipper å legge det ned, avslutter han.

Siste nytt i Kultur

Vinteren slo tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.