Fokus på frukt og bær
i Stovner hagelag

Fokus på frukt og bær <BR>i Stovner hagelag

MØTE OM FRUKT: Medlem Ivar Svensbråten i Stovner hagelag ser fram til å lære mer om frukt og bær i hagen. Bildet er tatt ved en tidligere anledning, hvor han står sammen med Inger Johanne Andresen.

Én gang i måneden prøver Stovner hagelag å arrangere møter med spennende temaer. Denne gangen er det frukt og bær i hagen det skal snakkes om.

Tekst:

Publisert:

For medlem Ivar Svensbråten i Stovner hagelag er det flere grunner til hvorfor et hagelag er viktig å ha.

– For meg er det viktig med et slikt lag fordi jeg setter pris på å ha en grønn hverdag. Samtidig er det en fin mulighet til å møte andre og snakke om felles interesser, sier han.

Neste møte til hagelgaet er i Stovner Velhus 1. februar. Temaet «Frukt og bær i hagen», ser Svensbråten på som et godt tema for kvelden.

– Vi prøver å være så kreative som mulig på temaene vi velger ut. Denne gangen er det Margareth Skog som er foredragsholder. Hun er veldig flink og vi har hatt hun på besøk her mange ganger tidligere.

Ønsker stort oppmøte

Skog er utdannet gartner og jobber på Jessheim.

– Hun har førstegangskunnskap om temaet og vet hvordan hun skal fremføre det. I tillegg snakker hun høyt og tydelig, noe jeg setter veldig pris på, sier Svensbråten.

Som vanlig på hagelagets møter vil det bli servert kaffe, te og kaker. For medlemmene er det viktig at mange møter opp.

– Det blir loddsalg og er gratis adgang. Det er viktig at så mange som mulig møter og melder seg til tjeneste for laget, slik at vi slipper å legge det ned, avslutter han.

Siste nytt i Kultur

Underholdt biblioteket <BR>med historie

Anne Fikkan fra Groruddalen historielag og forfatter Marianne Teie møtte opp på Bjerke bibliotek for å formidle to gamle historier. Den ene lokal og den andre familiær.

Klar for kulturfest

Lindeberg kulturens venner er klar for å arrangere årets kulturfestival i pinsehelgen.

 
Ellingsrudåsen imponerer med sirkus – igjen

Elevene på 6. trinn på Ellingsrudåsen skole har de siste to månedene vært i sirkus-verden. Sist tirsdag viste de fram alt fra tryllekunster til akrobatikk og klovneri i forestillingen «Cirkus El Perfecto».

Miljøgaten trenger en motorveitunnel!

Det var et interessant møte i Grorud samfunnshus den 4. mai.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.