Forrykende hett jubileumsshow

Forrykende hett jubileumsshow

 

Veitvet skoles elever sparte ikke på kruttet under sitt jubileumsshow. Både Elvis og Titten Tei skapte stor ståhei på scenen.

Skrevet av:

Fra forestillingens start til slutt imponerte Veitvet skoles elever med fantastisk sang, spennende dans og profesjonelt skuespill.

Tilbake satt et målbundet publikum. Både bydelsdirektør Kari-Anne Mathisen, utdanningsdirektør Astrid Søgnen, byråd for kultur og utdanning Torger Ødegaard (H) og nestleder i bystyrets kultur- og utdanningskomité Kjell Veivåg (V) var mektig imponerte.

- Dette er den mest fantastiske skoleforestillingen jeg har vært med på, og jeg har vært på mange. Dette er utrolig bra, dere er Norges framtid, sier Ødegaard.

Bydelsdirektør Kari-Anne Mathisen var kjempestolt over å ha Veitvet skole i sin bydel.

- Jeg er ikke overrasket over hvor bra dette er, for jeg var her i fjor, og har siden gledet meg til dette jubileumsnummeret. På denne skolen er det virkelig mange flinke elever, sier bydelsdirektør Mathisen.

Av utdanningsdirektør Astrid Søgnen fikk skolen 15.000 kroner til å kjøpe inn kunst.

- Dette har vært en fantastisk kveld, og det var en strålende jubileumskonsert. I kveld vil vi fra Utdanningsetaten gi dere et gavekort til å kjøpe inn kunst til skolen som dere kan ha når den nye skolen står klar, sier Søgnen, og røper at hun falt helt klart for den unge gutten som spilte Titten Tei.

Mange bidragsytere

Også Akers Avis Groruddalens redaktør Hjalmar Kielland var imponert over Veitvet-guttens mekaniske dukkedans.

- Titten Tei var helt fantastisk, han blir det noe stort av, sier redaktør Kielland.

Selv forteller Arun Kathirgamadas som spilte Titten Tei at han alltid har likt å danse, og synes det er hyggelig at dansen falt i smak.

- Det er kontaktlæreren min, Hege, som har lært meg dansen. Jeg synes det er veldig hyggelig at jeg nå får mye skryt, for da vi fordelte oppgaver og jeg ble tildelt rollen som Titten Tei begynte de andre bare å le. Nå har jeg bevist at jeg kan spille en dukke, sier Arun.

Med på arrangementet var 350 elever involvert og 250 av dem sto på scenen.

Gjennom den to timer lange forestillingen ble publikum servert både Elvis, Backstreet boys, Spice girls, Kaptein Sabeltann, ABBA, hip-hop-dans, Michael Jackson, Bollywood-dans, Titten Tei, Prøysen, og skuespill basert på Guri Børrehaug Hagens bok Veitvetspanerne.

Med seg hadde også skolen fått Veitvet eldresenters kor Rustne Røster og sang-gutta Jesper og Roy Borgen. Også foreldrene hadde fått sitt eget nummer.

- Det er så utrolig fint å se hvordan alle i nærmiljøet har stilt opp til 50-årsjubileet. På scenen ser vi et kjempebra samarbeid, og det er veldig fint å se at alle elvene er med på scenen og har en rolle hver. Det er som et lite FN, sier utdanningsdirektør Astrid Søgnen.

Gamle travere

Flere tidligere lærere samt rektor Reidar Waaltorp hadde funnet veien tilbake til skolen denne kvelden.

- Det er veldig artig å være tilbake på skolen som jeg var på i 24 år. Elevene er kjempeflinke og jeg er veldig imponert, sier tidligere rektor Waaltorp.

Etter forestillingens avslutning ble lærer Unni Monclair bedt opp på scenen, og sammen jublet hun med skolens gamle travere.

Også regiansvarlig Marit Nøst og Veitvet Story 2-ansvarlig Trude-Mette Johansen høstet mye ros og jubel.

- Dette har vært en ubeskrivelig kveld. Vi er kjempestolte, sier Johansen og Nøst.

 

Siste nytt i Kultur

Ønsker brukte klær <BR>til skoleballet

Ønsker brukte klær
til skoleballet

Avgangselevene ved Frydenberg ungdomsskole arrangerer byttedag førstkommende mandag i forbindelse med årets skoleball. Har du en ballkjole eller en dress du kanskje bare har brukt én gang som andre kan få glede av?

Juleshow på isen

Juleshow på isen

Tradisjonen tro vil Oslo Skøiteklubb (OSK) også i år innta isen i Furuset Forum med sitt fantastiske juleshow.

Øker lesegleden

Øker lesegleden

  • Skole

Linderud skole har i åtte år vært med på Arks barnebokpris. I løpet av høsten har elevene lest fem bøker, og sist uke samlet de seg i aulaen for å snakke om bøkene.

 
Krohg og damene

Krohg og damene

  • Kunst

Har du noengang lurt på hvem modellene til våre mest kjente kunstnere var? På Galleri Würths siste foredragskveld for året skal dette temaet belyses nærmere.

Hesteglad gjeng på <BR>Alna ridesenter

Hesteglad gjeng på
Alna ridesenter

  • Hest

Ridesentret har startet opp rundridning for eldre. Det er noe gjengen fra Økern dagsenter skal leve lenge på.

Allsang for 20. gang

Allsang for 20. gang

  • konsert

Det var god stemning og fullsatt sal i Romsås kirke da det tradisjonen tro ble arrangert «Allsang på toppen».

 
En annerledes julekonsert

En annerledes julekonsert

  • konsert

Salongen i Trosterudvillaen var fylt opp med forventningsfulle mennesker, da Sara Aimée Smiseth hadde tatt turen innom med sin «Julestemninger – en annerledes julekonsert».

Skapte nye minner

Skapte nye minner

  • jul

Det var ikke bare Jan Bøhler som hadde tatt turen til Rødtvet sykehjem, da det var klart for den årlige julegrantenningen.

Lansering i en pub

Lansering i en pub

  • Pilen

I forrige uke ble den lokale baren Rudolf på Vestli brukt til noe litt annet enn det den pleier å brukes til. Lise Forfang Grimnes valgte å bruke Rudolf for å lansere sin nye bok «Blodskraft».

 
Nok er nok <BR>for Standing Rock

Nok er nok
for Standing Rock

  • Pilen

Den siste tiden har det vært snakket mye om Standing Rock, og at de amerikanske mydighetene skal «innvadere» Dakota/Lakota/siouxindianernes reservat. De skal nemlig legge et veldig omdiskutert oljerør gjennom indianerreservatet Standing Rock i Nord-Dakota i USA.

20 år med teater

20 år med teater

  • Teater

Hellerud teaterverksted startet opp i 1996. Sist uke feiret de med noen av glansstykkene på Haugerud seniorsenter.

Lanserer «Asfaltøl»

Lanserer «Asfaltøl»

- med hint av svevestøv

  • Asfaltøl

Forfatter Yngve Kveine kom i 2014 ut med boka «Lyden av asfalt». Nå har han kommet med smaken til boken sammen med St. Halvars bryggeri.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!