Forrykende hett jubileumsshow

Forrykende hett jubileumsshow

 

Veitvet skoles elever sparte ikke på kruttet under sitt jubileumsshow. Både Elvis og Titten Tei skapte stor ståhei på scenen.

Skrevet av:

Fra forestillingens start til slutt imponerte Veitvet skoles elever med fantastisk sang, spennende dans og profesjonelt skuespill.

Tilbake satt et målbundet publikum. Både bydelsdirektør Kari-Anne Mathisen, utdanningsdirektør Astrid Søgnen, byråd for kultur og utdanning Torger Ødegaard (H) og nestleder i bystyrets kultur- og utdanningskomité Kjell Veivåg (V) var mektig imponerte.

- Dette er den mest fantastiske skoleforestillingen jeg har vært med på, og jeg har vært på mange. Dette er utrolig bra, dere er Norges framtid, sier Ødegaard.

Bydelsdirektør Kari-Anne Mathisen var kjempestolt over å ha Veitvet skole i sin bydel.

- Jeg er ikke overrasket over hvor bra dette er, for jeg var her i fjor, og har siden gledet meg til dette jubileumsnummeret. På denne skolen er det virkelig mange flinke elever, sier bydelsdirektør Mathisen.

Av utdanningsdirektør Astrid Søgnen fikk skolen 15.000 kroner til å kjøpe inn kunst.

- Dette har vært en fantastisk kveld, og det var en strålende jubileumskonsert. I kveld vil vi fra Utdanningsetaten gi dere et gavekort til å kjøpe inn kunst til skolen som dere kan ha når den nye skolen står klar, sier Søgnen, og røper at hun falt helt klart for den unge gutten som spilte Titten Tei.Mange bidragsytere


Også Akers Avis Groruddalens redaktør Hjalmar Kielland var imponert over Veitvet-guttens mekaniske dukkedans.

- Titten Tei var helt fantastisk, han blir det noe stort av, sier redaktør Kielland.

Selv forteller Arun Kathirgamadas som spilte Titten Tei at han alltid har likt å danse, og synes det er hyggelig at dansen falt i smak.

- Det er kontaktlæreren min, Hege, som har lært meg dansen. Jeg synes det er veldig hyggelig at jeg nå får mye skryt, for da vi fordelte oppgaver og jeg ble tildelt rollen som Titten Tei begynte de andre bare å le. Nå har jeg bevist at jeg kan spille en dukke, sier Arun.

Med på arrangementet var 350 elever involvert og 250 av dem sto på scenen.

Gjennom den to timer lange forestillingen ble publikum servert både Elvis, Backstreet boys, Spice girls, Kaptein Sabeltann, ABBA, hip-hop-dans, Michael Jackson, Bollywood-dans, Titten Tei, Prøysen, og skuespill basert på Guri Børrehaug Hagens bok Veitvetspanerne.

Med seg hadde også skolen fått Veitvet eldresenters kor Rustne Røster og sang-gutta Jesper og Roy Borgen. Også foreldrene hadde fått sitt eget nummer.

- Det er så utrolig fint å se hvordan alle i nærmiljøet har stilt opp til 50-årsjubileet. På scenen ser vi et kjempebra samarbeid, og det er veldig fint å se at alle elvene er med på scenen og har en rolle hver. Det er som et lite FN, sier utdanningsdirektør Astrid Søgnen.

Gamle travere

Flere tidligere lærere samt rektor Reidar Waaltorp hadde funnet veien tilbake til skolen denne kvelden.

- Det er veldig artig å være tilbake på skolen som jeg var på i 24 år. Elevene er kjempeflinke og jeg er veldig imponert, sier tidligere rektor Waaltorp.

Etter forestillingens avslutning ble lærer Unni Monclair bedt opp på scenen, og sammen jublet hun med skolens gamle travere.

Også regiansvarlig Marit Nøst og Veitvet Story 2-ansvarlig Trude-Mette Johansen høstet mye ros og jubel.

- Dette har vært en ubeskrivelig kveld. Vi er kjempestolte, sier Johansen og Nøst.

 

Siste nytt i Kultur

VM-fest på Ammerudhjemmet

VM-fest på Ammerudhjemmet

  • Ammerudhjemmet

I anledning starten på VM i ski og at Ammerudhjemmet har fått seg bålpanne, samlet de beboerne ute for en liten fest med toddy og kaffe rundt bålet.

– Viktig å rydde <BR>ellers blir det rotete

Ruskenturné på Ammerud:

– Viktig å rydde
ellers blir det rotete

  • Rusken

Rusken tok turen til Grorud bydel for en barnehageturné sammen med varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam (Ap). Der traff de super-rydderne fra Ammerud.

Feirer 20 år med teater

Feirer 20 år med teater

Tjernveien barnehage fylte 20 år sist fredag. Ved den anledning var det bursdagsfeiring fra start til slutt i barnehagen.

 
Høyt tempo på skøyteisen

Høyt tempo på skøyteisen

Youngslunden ble fort fylt opp da foreldrene ved 4. trinn på Bryn barneskole arrangerte skøytedisco.

Burger med gode råvarer!

Burger med gode råvarer!

Det er få kaféeiere som tør å satse på en ordentlig hjemmelaget meny på et kjøpesenter, men det har eieren av Café Aqua på Linderud turt å gjøre.

«Uten dekning» på Linderud

«Uten dekning» på Linderud

Tradisjoner er til for å holdes. Det viste elevene på Linderud skole da de nok en gang arrangerte Linderud fest i Dalen, med showet «Uten dekning»

 
Stas med filmpremiere

Stas med filmpremiere

I Norlandia Sørhellinga Barnehage på Tveita samlet på store og små seg foran lerret for å se på filmene som barna selv har laget.

Neha i Kakekrigen

Neha i Kakekrigen

Mandag 20. februar starter den åttende uken av Kakekrigen. Denne uken er Neha Nayyar fra Risløkka en av deltakerne nå som kakeklassikeren er tilbake på skjermen.

Meråpent hos Bjerke

Meråpent hos Bjerke

Deichmanske bibliotek har valgt, etter inspirasjon fra Danmark, å gjøre det lettere for deg å bruke biblioteket ved å gjøre filialene meråpne. Man kan nå oppgradere lånekortet sitt til et nøkkelkort og få fri tilgang til lokalene mellom klokken 07 og 23.

 
Utbygging av ny E6 på Smalvollen

Debatt

Ny E6 på Smalvollen

  • debatt

I Alnaelvas Venner er vi svært overrasket over at Statens vegvesen nå foreslår å legge E6 i dagen langs Smalvollveien.

Legg dritten til Groruddalen!

Legg dritten til Groruddalen!

  • Innlegg

Jeg har hatt gleden av å skrive biografien til et par profilerte politikere og i den forbindelse har jeg også intervjuet andre politikere. Rikspolitikere med stortingsplass. Bystyrepolitikere. Ordførere i Norge. Noen av dem spurte jeg: «Hva kommer det av at all dritten blir lagt til Groruddalen?» Je...

Kamzy saler opp

Kamzy saler opp

På selve Valentinsdagen var det klart for at varaordfører i Oslo, Khamshajiny Gunaratnam, skulle sitte på en hest for første gang.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!