Forrykende hett jubileumsshow

Forrykende hett jubileumsshow

 

Veitvet skoles elever sparte ikke på kruttet under sitt jubileumsshow. Både Elvis og Titten Tei skapte stor ståhei på scenen.

Fra forestillingens start til slutt imponerte Veitvet skoles elever med fantastisk sang, spennende dans og profesjonelt skuespill.

Tilbake satt et målbundet publikum. Både bydelsdirektør Kari-Anne Mathisen, utdanningsdirektør Astrid Søgnen, byråd for kultur og utdanning Torger Ødegaard (H) og nestleder i bystyrets kultur- og utdanningskomité Kjell Veivåg (V) var mektig imponerte.

- Dette er den mest fantastiske skoleforestillingen jeg har vært med på, og jeg har vært på mange. Dette er utrolig bra, dere er Norges framtid, sier Ødegaard.

Bydelsdirektør Kari-Anne Mathisen var kjempestolt over å ha Veitvet skole i sin bydel.

- Jeg er ikke overrasket over hvor bra dette er, for jeg var her i fjor, og har siden gledet meg til dette jubileumsnummeret. På denne skolen er det virkelig mange flinke elever, sier bydelsdirektør Mathisen.

Av utdanningsdirektør Astrid Søgnen fikk skolen 15.000 kroner til å kjøpe inn kunst.

- Dette har vært en fantastisk kveld, og det var en strålende jubileumskonsert. I kveld vil vi fra Utdanningsetaten gi dere et gavekort til å kjøpe inn kunst til skolen som dere kan ha når den nye skolen står klar, sier Søgnen, og røper at hun falt helt klart for den unge gutten som spilte Titten Tei.

Mange bidragsytere

Også Akers Avis Groruddalens redaktør Hjalmar Kielland var imponert over Veitvet-guttens mekaniske dukkedans.

- Titten Tei var helt fantastisk, han blir det noe stort av, sier redaktør Kielland.

Selv forteller Arun Kathirgamadas som spilte Titten Tei at han alltid har likt å danse, og synes det er hyggelig at dansen falt i smak.

- Det er kontaktlæreren min, Hege, som har lært meg dansen. Jeg synes det er veldig hyggelig at jeg nå får mye skryt, for da vi fordelte oppgaver og jeg ble tildelt rollen som Titten Tei begynte de andre bare å le. Nå har jeg bevist at jeg kan spille en dukke, sier Arun.

Med på arrangementet var 350 elever involvert og 250 av dem sto på scenen.

Gjennom den to timer lange forestillingen ble publikum servert både Elvis, Backstreet boys, Spice girls, Kaptein Sabeltann, ABBA, hip-hop-dans, Michael Jackson, Bollywood-dans, Titten Tei, Prøysen, og skuespill basert på Guri Børrehaug Hagens bok Veitvetspanerne.

Med seg hadde også skolen fått Veitvet eldresenters kor Rustne Røster og sang-gutta Jesper og Roy Borgen. Også foreldrene hadde fått sitt eget nummer.

- Det er så utrolig fint å se hvordan alle i nærmiljøet har stilt opp til 50-årsjubileet. På scenen ser vi et kjempebra samarbeid, og det er veldig fint å se at alle elvene er med på scenen og har en rolle hver. Det er som et lite FN, sier utdanningsdirektør Astrid Søgnen.

Gamle travere

Flere tidligere lærere samt rektor Reidar Waaltorp hadde funnet veien tilbake til skolen denne kvelden.

- Det er veldig artig å være tilbake på skolen som jeg var på i 24 år. Elevene er kjempeflinke og jeg er veldig imponert, sier tidligere rektor Waaltorp.

Etter forestillingens avslutning ble lærer Unni Monclair bedt opp på scenen, og sammen jublet hun med skolens gamle travere.

Også regiansvarlig Marit Nøst og Veitvet Story 2-ansvarlig Trude-Mette Johansen høstet mye ros og jubel.

- Dette har vært en ubeskrivelig kveld. Vi er kjempestolte, sier Johansen og Nøst.

 

Siste nytt i Kultur

Kor på Lindeberg

Kor på Lindeberg

25 til 30 barn kommer hver torsdag i black-boxen på Lindeberg skole for lek, sang og samvær.

Ny korsjanse på Høybråten

Ny korsjanse på Høybråten

  • konsert

I slutten av september hadde Høybråten Sangforening cd-slipp på Vardeheim. For de som gikk glipp av det hele byr det seg nå en ny mulighet.

En lokal transportåre

T-banen fyller 50 år:

En lokal transportåre

  • t-banen

I 50 år har t-banen kjørt mennesker til og fra Oslo sentrum. Nå skal jubileet feires med fokus på lokal tilhørighet.

 
Lindeberg-containeren <BR>på plass i Kambodsja

Lindeberg-containeren
på plass i Kambodsja

Containeren som ble bygget om til verdens første mobile dyreklinikk, og som skal hjelpe minehundene til Norsk Folkehjelp i Kambodsja, har nå ankommet.

FN-dag med meditasjon

FN-dag med meditasjon

  • FN-dag

Den anerkjente ambassadøren for fred, Sri Sri Ravi Shankar, er i Oslo for å formidle visdom, musikk og meditasjon på selveste FN-dagen som er i dag, mandag 24. oktober.

Ja til ulv i Norge

Ja til ulv i Norge

  • Pilen

Den 15. oktober møtte jeg opp foran Stortinget for å stille opp på demonstrasjonen Ulvens Dag organiserte for å stoppe massemordet av ulven

 
Rotary-guvernøren <BR>på besøk til Grorud

Rotary-guvernøren
på besøk til Grorud

  • Rotary

Grorud Rotary fikk besøk av sin distriktguvernør.

Samler 75-åringene <BR>på Høybråten

Samler 75-åringene
på Høybråten

Forrige uke ble alle 75-åringene Høybråten sanitetsforening kunne finne invitert til eldrefest på Huset Vårt.

Utskiftinger på kunstutstillingen

Utskiftinger på kunstutstillingen

Årvoll Lions hadde i helgen sin årlige kunstutstilling. Det er som regel faste kunstnere som stiller ut, men i år har klubben også fått tak i noen nye.

 
Ringer inn til jubileumsfest

Ringer inn til jubileumsfest

  • Jubileum

Fossum kirke sto ferdig for 40 år siden. Det skal feires på søndag. May Grimdalen håper på godt oppmøte fra hele bydelen.

Digg med DUGG på mandag

Stovner-ungdommens egen eplesaft er klar:

Digg med DUGG på mandag

  • DUGG

Sebastian, Ayoub og Thomas inviterer til lansering av epledrikken DUGG under FN-dagen på Stovner. Over 3000 epler er plukket og presset - og alle inntekter går til Redd Barna.

Avsluttet markeringen <BR>av Karl XII

Avsluttet markeringen
av Karl XII

Groruddalen historielag arrangerte tredje og siste del på 300-årsmarkeringen for Karl XIIs angrep på Norge med foredrag på Ellingsrud gård.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!