Første tur på langrenn!

Første tur på langrenn!

 

Den siste tiden har snøkanonene stått på for fullt ved Badedammen på Grorud. Og endelig kan man nå stå på ski, helt fra bommen.

Tekst:

Publisert:

Det hadde Marianne fått med seg, så hun tok med seg barna Christer (8) og Angelica (2) ut på årets første skitur.

– Dette er årets første skitur, så det er jo veldig moro at det endelig er kommet nok snø i marka. Og Angelica står på ski for aller første gang, forteller Marianne.

Storebror er allerede en dyktig skiløper og forsvant avgårde, mens lillesøster Angelica stabbet etter på sine ski. Og tross den unge alderen, så så det ut som at skitalentet ligger i familien.

– Angelica forsøkte seg litt i hagen i går, men det var jo med noen andre ski. Så dette her går jo over all forventning at hun faktisk holder seg på beina, og kommer seg bortover, sier Marianne.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Vinteren kom tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.