Første tur på langrenn!

Første tur på langrenn!

 

Den siste tiden har snøkanonene stått på for fullt ved Badedammen på Grorud. Og endelig kan man nå stå på ski, helt fra bommen.

Tekst:

Publisert:

Det hadde Marianne fått med seg, så hun tok med seg barna Christer (8) og Angelica (2) ut på årets første skitur.

– Dette er årets første skitur, så det er jo veldig moro at det endelig er kommet nok snø i marka. Og Angelica står på ski for aller første gang, forteller Marianne.

Storebror er allerede en dyktig skiløper og forsvant avgårde, mens lillesøster Angelica stabbet etter på sine ski. Og tross den unge alderen, så så det ut som at skitalentet ligger i familien.

– Angelica forsøkte seg litt i hagen i går, men det var jo med noen andre ski. Så dette her går jo over all forventning at hun faktisk holder seg på beina, og kommer seg bortover, sier Marianne.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Underholdt biblioteket <BR>med historie

Anne Fikkan fra Groruddalen historielag og forfatter Marianne Teie møtte opp på Bjerke bibliotek for å formidle to gamle historier. Den ene lokal og den andre familiær.

Klar for kulturfest

Lindeberg kulturens venner er klar for å arrangere årets kulturfestival i pinsehelgen.

 
Ellingsrudåsen imponerer med sirkus – igjen

Elevene på 6. trinn på Ellingsrudåsen skole har de siste to månedene vært i sirkus-verden. Sist tirsdag viste de fram alt fra tryllekunster til akrobatikk og klovneri i forestillingen «Cirkus El Perfecto».

Miljøgaten trenger en motorveitunnel!

Det var et interessant møte i Grorud samfunnshus den 4. mai.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.