Fra Åmodt til
Stovner - hvert år

Fra Åmodt til <BR>Stovner - hvert år

TIL PYNT: Målfrid (7) og Åshild (7) drar fra Åmodt til Stovner hvert år for å besøke bestemor og bestefar og være med på julemessa i Stovner kirke. De har bestemt seg for å male på glass som de skal ha til pynt.

Søstrene Åshild (9) og Målfrid (7) reiser til bestemor og bestefar på Stovner hvert år for å være med på julemessa i Stovner kirke.

Skrevet av:

- Vi er fra Åmodt i Modum, men vi reiser hit til Stovner kirke hvert år før jul for å være med på julemessa. Julen blir ikke den samme uten, sier Åshild.

Hun og Målfrid koser seg hos bestemor Borgny og bestefar Olav, som har bodd i Johnny Svorkmos vei siden det var helt nytt.

- Vi maler på glass. Jeg tror jeg skal ha de til pynt, og ikke gi dem bort i julegave, smiler Åshild.

- Jeg har laget lys og magnet også, legger Målfrid til.

Jentene stortrives i kjelleren til Stovner kirke, der det er juleverksted for barn.

Ingen jul uten

I kirkerommet selges det håndarbeid. Beate Langtind er leder for julemessa for andre gang.

- Det er et veldig godt oppmøte her og god stemning. Julemessa i Stovner kirke er viktig for mange, og det blir ikke jul uten, smiler hun.

Tradisjonen tro tok St. Laurentius-koret turen innom kirka for å synge julen inn. Denne gangen hadde de med seg aspirantene som nytt av året. Sangene «Jeg er så glad hver julekveld» og «Reisen til julestjernen» ble sunget av full hals.

- Stovner skolekor har også vært her, på fredagen. Det var veldig stas. Det er alltid koselig på julemessa, smiler Langtind.

Følg med i avisen fremover for reportasjer fra utallige julemarkeder, messer og julegrantenninger.

Siste nytt i Kultur

VM-fest på Ammerudhjemmet

VM-fest på Ammerudhjemmet

  • Ammerudhjemmet

I anledning starten på VM i ski og at Ammerudhjemmet har fått seg bålpanne, samlet de beboerne ute for en liten fest med toddy og kaffe rundt bålet.

– Viktig å rydde <BR>ellers blir det rotete

Ruskenturné på Ammerud:

– Viktig å rydde
ellers blir det rotete

  • Rusken

Rusken tok turen til Grorud bydel for en barnehageturné sammen med varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam (Ap). Der traff de super-rydderne fra Ammerud.

Feirer 20 år med teater

Feirer 20 år med teater

Tjernveien barnehage fylte 20 år sist fredag. Ved den anledning var det bursdagsfeiring fra start til slutt i barnehagen.

 
Høyt tempo på skøyteisen

Høyt tempo på skøyteisen

Youngslunden ble fort fylt opp da foreldrene ved 4. trinn på Bryn barneskole arrangerte skøytedisco.

Burger med gode råvarer!

Burger med gode råvarer!

Det er få kaféeiere som tør å satse på en ordentlig hjemmelaget meny på et kjøpesenter, men det har eieren av Café Aqua på Linderud turt å gjøre.

«Uten dekning» på Linderud

«Uten dekning» på Linderud

Tradisjoner er til for å holdes. Det viste elevene på Linderud skole da de nok en gang arrangerte Linderud fest i Dalen, med showet «Uten dekning»

 
Stas med filmpremiere

Stas med filmpremiere

I Norlandia Sørhellinga Barnehage på Tveita samlet på store og små seg foran lerret for å se på filmene som barna selv har laget.

Neha i Kakekrigen

Neha i Kakekrigen

Mandag 20. februar starter den åttende uken av Kakekrigen. Denne uken er Neha Nayyar fra Risløkka en av deltakerne nå som kakeklassikeren er tilbake på skjermen.

Meråpent hos Bjerke

Meråpent hos Bjerke

Deichmanske bibliotek har valgt, etter inspirasjon fra Danmark, å gjøre det lettere for deg å bruke biblioteket ved å gjøre filialene meråpne. Man kan nå oppgradere lånekortet sitt til et nøkkelkort og få fri tilgang til lokalene mellom klokken 07 og 23.

 
Utbygging av ny E6 på Smalvollen

Debatt

Ny E6 på Smalvollen

  • debatt

I Alnaelvas Venner er vi svært overrasket over at Statens vegvesen nå foreslår å legge E6 i dagen langs Smalvollveien.

Legg dritten til Groruddalen!

Legg dritten til Groruddalen!

  • Innlegg

Jeg har hatt gleden av å skrive biografien til et par profilerte politikere og i den forbindelse har jeg også intervjuet andre politikere. Rikspolitikere med stortingsplass. Bystyrepolitikere. Ordførere i Norge. Noen av dem spurte jeg: «Hva kommer det av at all dritten blir lagt til Groruddalen?» Je...

Kamzy saler opp

Kamzy saler opp

På selve Valentinsdagen var det klart for at varaordfører i Oslo, Khamshajiny Gunaratnam, skulle sitte på en hest for første gang.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!