ANNONSE
Fylte Steinhoggermuseet

Publisert: - Oppdatert: 02.05.2018 kl 12:06

Det har blitt tradisjon at Rødt Grorud møtes til frokost i Steinhogger-museet på 1. mai. Men nå begynner det å bli trangt om plassen.

 
Ny vår på Tveten gård

Publisert:

Forrige helg markerte Tveten gård at våren virkelig hadde meldt sin ankomst. Men det var mer enn bare kos i solsteiken som sto på plakaten, for nå begynner arbeidet med å finne ut hva som skal fylle den tradisjonsrike gården.

 
Musikalsk møte i Østre Aker kirke

Publisert:

Det startet med rolig gitarspill da Becaye Aw og hans gjester inviterte til et møte mellom Vest-Afrikanske instrumenter med mye rytme og norsk musikk med rot i norske folketoner i en konsert i Østre Aker kirke.

 
Krim-vinneren er kåret

Publisert:

I årets påskekrim ble påskeegget til Tveitas senterleder stjålet. Silke Pahlke fra Lutvann fant veien til både tyven og selve egget.

 
- Gjør det enkelt for deg selv

Publisert:

Gartnerlærer Snorre Utengen på Natur videregående skole sitter med 20 års erfaring som gartner, og er det en ting han er opptatt av å formidle så er det at grunnarbeid er alfa og omega.

 
Samler nærmiljøet til fest

Publisert: - Oppdatert: 20.04.2018 kl 11:53

Unges kulturarrangør jobber nå for fullt med å få alt på plass til kulturfestivalen de arrangerer for barn, unge og familier på Romsås.

 
Brygg ditt eget øl på Hasle

Publisert: - Oppdatert: 20.04.2018 kl 11:42

Lyst til å gjøre noe annerledes i helgen? Bryggselv på Hasle ønsker å gi alle et innblikk i hvordan man kan brygge sitt eget øl hjemme, og deler noen tips og triks på sitt arrangement «Bli med på ølbrygging».

 
Vil holde bydelen ren

Publisert:

Lyst til å gå tur med andre samtidig som du gjør en god gjerning? Bli med initiativtaker May Britt Tvenge langs turstiene i bydelen og plukk søppel.

 
 
Sommerjobb-søknadene strømmer inn

Publisert: - Oppdatert: 19.04.2018 kl 10:41

Leder for ungdomsarbeidet i Bydel Grorud, Habib Tahir, har allerede mottatt over 450 søknader fra ungdom som ønsker å jobbe i sommer.

 
Musikalsk reise med ungdomskorpset

Publisert:

Stående applaus og gode tilbakemeldinger møtte Grorud Ungdomskorps etter showkonserten «Route 66» på Rommen scene.

 
Stilfullt kadettball på Rødtvet sykehjem

Publisert: - Oppdatert: 18.04.2018 kl 10:51

Damene var nyfriserte og hadde kledd seg i sin fineste stas, noen med kjole innkjøpt for anledningen. Herrene var oppdressede. Da var det klart for kadettball på Rødtvet sykehjem med 20 kadetter fra «naboen» Krigsskolen som gjester!

 
Nattens øyne og ører

Publisert: - Oppdatert: 16.04.2018 kl 11:04

Det var god stemning da vi en fredagskveld tidlig i april møtte de første natteravnene som skal patruljere gater og veier på Refstad og Økern. Møtested var på Circle K bensin-stasjon på Økern.

 
Sikkert vårtegn

Publisert:

Flere og flere har lagt merke til den gule vårblomsten som har begynt å titte fram, og bilder av hestehoven som har blomstret til flere steder i Groruddalen har blitt sendt vår vei.

 
- Vi er opptatt av at alle skal se hverandre

Publisert: - Oppdatert: 14.04.2018 kl 12:43

Gjennom skoleutviklingsprosjektet «SKUP» har elevene på 6. og 7. trinn på Furuset skole satt sammen en forestilling som handler om respekt og godta andre for den de er.

 
Ny runde med Rotary-jazz

Publisert:

Groruddalen Rotary forbereder nok en jazz-kveld med god stemning i Stovner kirke.

 
Groruddalen: Fra grått til grønt

Publisert: - Oppdatert: 30.04.2018 kl 12:18

Store deler av dalbunnen vår er dekket av industri, skrotarealer og annet grått, trist og forurenset areal. Nå ønsker samarbeidsgruppa for klimaspørsmål i Groruddalen å ta tak i problemet og få i gang en dialog om hva som kan gjøres.

 
Se kunst der den skapes

Publisert: - Oppdatert: 08.04.2018 kl 19:10

Hvordan jobber en kunstner? Og hvordan ser et atelier ut? Dette kan du få oppleve under Oslo Open. Da kan du nemlig besøke kunstnerne i nabolaget ditt.

 
Fire kirker trues med nedleggelse

Publisert: - Oppdatert: 06.04.2018 kl 11:57

Kirkelig fellesråd i Oslo sliter økonomisk, og for å møte utfordringene foreslår en styringsgruppe å legge ned ni kirker, hvorav hele fire av dem ligger i Groruddalen. Med andre ord: Over en tredjedel av kirkene i dalen. Dette vekker naturlig nok både harme og engasjement hos de som nå står i fare f...

 
Språkkafé på «Steinbra»

Publisert: - Oppdatert: 07.04.2018 kl 13:33

Bård Rebbestad Løkken er en av initiativtakerne til Oslo Misjonskirke Groruddalen som nylig har startet språkkafé på «Kafé Steinbra» i Grorudveien 5.

 
Fabian på veggen

Publisert: - Oppdatert: 09.04.2018 kl 21:24

Som nr. 20 i rekken av ordførere ble et portrett av tidligere ordfører og nåværende bystyremedlem Fabian Stang avduket i Rådhuset 21. mars. Det er en tradisjon i Oslo at ordførerne portretteres når de har gått av.

 
Audiovisuelt med Alna janitsjar

Publisert:

Som i fjor inviterte Alna Kanitsjar og Alna korps-verksted til en konsertkveld med quiz utenom det vanlige: På en skjerm ble vist filmsnutter fra velkjente filmer mens orkestret spilte de låtene som hører til.

 
Påske i bakken

Publisert:

Det var mange som nøt den deilige palmesøndagen ute. Oppe i Grefsenkleiva var det bare påskeglis å spore, der slalåmbakken lå badet i sol.  

 
Cirkus Vestli skole

Publisert:

Det var stinn brakke i lokalene til Aktivitetsskolen (AKS) på Vestli da foreldre ble invitert til gratis kaffe og vafler og en fremvisning av  hva en del av de håpefulle har lært på sirkuskurs.

 
Solide Lions-sjekker til mange gode formål

Publisert:

Det er ikke alltid vår erfaring at sammen-slåinger og nedleggelser fører til noe godt, men når lionsklubbene på Linderud og Årvoll valgte akkurat det, så resulterte det i et generøst pengedryss i lokalmiljøet!

 
Nesten som å være på høyfjellet...

Publisert:

Midt i solsteika, i glimrende påskevær og med utsikt over Kapteinsputten og løypene mot Trollvann og Grefsenkollen, satte familien Karlsen fra Jar i Bærum seg ned for å nyte tilværelsen.

 
ANNONSE