Fyller bilen med skrot

Fyller bilen med skrot

 

De to gode naboene Tor-Lars Hansen og Kjell Dahl pa Linderud kvitter seg med skrot ved hjelp av skrottaxien til Gunnar Hansen.

Skrevet av:

 

- Det hoper seg opp inne i den lille bua var, og na det er herlig a bli kvitt det, forteller Kjell Dahl, som sammen med Tor-Lars Hansen ivrig lemper gammelt skrot inn i bilen til Gunnar Hansen.

De to naboene har spleiset pa tilbudet, og mener det er ypperlig for folk som skal rydde vekk gammelt søppel, og som ikke har mulighet for a kjøre til blant annet Haraldrud gjenbruksstasjon.

- Dette er en enkel mate a bli kvitt søpla pa, dessuten trenger ikke kona klage mer na som det endelig er plass til a ga inn i bua, ler Dahl.

Fyller selv

SkrotTaxi Groruddalen tilbyr bortkjøring av søppel med liten varebil til fast pris. Gunnar Hansen har drevet skrottaxi i over atte ar pa landsbasis, og ser na et marked for dette i Groruddalen.

-Privatpersoner har ikke sa mye a kaste, og det kan fort bli ganske dyrt a kaste det lille skrotet man har. Vi tilbyr en konkurransedyktig pris, i forhold til at kundene ma fylle bilen selv, forteller han.

I skrottaxien kan man fylle pa med hva man vil, unntatt matavfall, og Hansen har en spesialavtale med Haraldrud gjenbruksstasjon.

For Tor-Lars Hansen er tilbudet ekstra hjelpsomt, ettersom han selv ikke har bil.

- Jeg matte ha ventet lenge pa container hvis jeg ikke hadde fatt dette tilbudet, sier han.

Tor-Lars Hansen og Kjell Dahl bor nærme marka i Rødbergveien pa Linderud. De trives veldig godt, og er na endelig klare for varen.

- Det er kona som bestemmer, sa alt skal vekk na, smiler Dahl og skal til a hive en trekrakk inn i skrottaxien.

- Vent litt Kjell, den sa litt fin ut. Kanskje jeg kan beholde den og gi den til barnebarnet mitt?

Siste nytt i Kultur

Rekordmange på solfest

Rekordmange på solfest

Lørdag 14. januar var det klart for 25-årsjubileum og solfest på vegne av Annai Poopathi tamilsk kultursenter (APTK) og Tamilsk ressurs- og veiledningssenter (TRVS). Med et kulturelt opplegg og spennende gjesteliste var det mange besøkende innom.

Full fest for 100-åringen

Full fest for 100-åringen

Da Rakel Kitty Ekeberg feiret sine 100 år fylte det seg fort opp på Ammerudhjemmet. I tillegg til beboere og familie stilte koret til Metodistkirken på Grünerløkka opp med sang.


– Det er helt rått!

Golden Core ute med sitt første album:


– Det er helt rått!

Den unge duoen fra Ammerud har spilt sammen i omtrent tre år. Nå er de ute med sitt første album – «Norwegian stoner machine».

 
Vellykket vernissasje

Vellykket vernissasje

  • Kunst

Fjøset på Årvoll gård var fylt opp av spente kunstelskere da det var vernissasje for utstillingen «Insekter i Bjerke bydel og Lillomarka» forrige helg.

Lærte om nettmobbing

Lærte om nettmobbing

Elever fra Tonsenhagen skole satt musestille i en hel time, da de fulgte med på forestillingen «Vetle, snakk sant!» av Para Film & Teater.

Veien til friheten

Veien til friheten

  • Kulturminner

Per Jostein Aarsand har gravd i historien for å finne Groruddalens røtter, og det arbeidet har nå kulminert i forestillingen «Carl Fredriksens transport», som forteller om flyktningetransporten gjennom dalen og over Gjelleråsen.

 
Klare for nytt suksessår <BR>på Furuset

Klare for nytt suksessår
på Furuset

  • Furuset

Selv om fjoråret gikk over all forventning, er Furuset bibliotek og aktivitetshus (FUBIAK) nå klare for et nytt år hvor de skal være enda modigere og samtidig fortsette å inkludere brukerne.

Nasjonens hukommelse ligger på Økern

Nasjonens hukommelse ligger på Økern

Samlingene til Naturhistorisk museum og Kulturhistorisk museum er nå samlet på Økern. Dermed befinner nasjonens hukommelse innen natur og kultur seg i Groruddalen. Men «ekte» dinosaurer finnes fremdeles ikke på Økern.

Selger frimerkehistorie<BR> på Ulven

Selger frimerkehistorie
på Ulven

  • Frimerker

I over ett år har Postens frimerketjeneste holdt hus i Persveien på Ulven. Der kan du få kjøpt det meste innen frimerker som er gitt ut i Norge siden 1855.

 
Stas med deltakelse <BR>i Norske Talenter

Stas med deltakelse
i Norske Talenter

Det var først etter at de hadde sett ett innlegg på nett at Surreal Crew fra Vestli IL bestemte seg for å bli med i konkurransen. Nå har de gått videre.

Står på for det sosiale på F21

Står på for det sosiale på F21

Mathilde Bergene Bratlie (18), Valencia Rodrigues (17) og Amanda Sandberg Fætten (15) fra elevrådet på Fyrstikkalleen skole, ser på de sosiale aktivitetene som en positiv ting med skolen.

Molly (6) lærte opp kronprinsen

Molly (6) lærte opp kronprinsen

  • Teglverket skole

Kronprins Haakon tok turen til Teglverket skole for å lære hvordan de jobber med læringsteknologi i skolehverdagen. På Teglverket har alle elever en ipad – og Molly fikk lære bort til selveste kronprinsen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!