Fyller bilen med skrot

Fyller bilen med skrot

 

De to gode naboene Tor-Lars Hansen og Kjell Dahl pa Linderud kvitter seg med skrot ved hjelp av skrottaxien til Gunnar Hansen.

 

- Det hoper seg opp inne i den lille bua var, og na det er herlig a bli kvitt det, forteller Kjell Dahl, som sammen med Tor-Lars Hansen ivrig lemper gammelt skrot inn i bilen til Gunnar Hansen.

De to naboene har spleiset pa tilbudet, og mener det er ypperlig for folk som skal rydde vekk gammelt søppel, og som ikke har mulighet for a kjøre til blant annet Haraldrud gjenbruksstasjon.

- Dette er en enkel mate a bli kvitt søpla pa, dessuten trenger ikke kona klage mer na som det endelig er plass til a ga inn i bua, ler Dahl.

Fyller selv

SkrotTaxi Groruddalen tilbyr bortkjøring av søppel med liten varebil til fast pris. Gunnar Hansen har drevet skrottaxi i over atte ar pa landsbasis, og ser na et marked for dette i Groruddalen.

-Privatpersoner har ikke sa mye a kaste, og det kan fort bli ganske dyrt a kaste det lille skrotet man har. Vi tilbyr en konkurransedyktig pris, i forhold til at kundene ma fylle bilen selv, forteller han.

I skrottaxien kan man fylle pa med hva man vil, unntatt matavfall, og Hansen har en spesialavtale med Haraldrud gjenbruksstasjon.

For Tor-Lars Hansen er tilbudet ekstra hjelpsomt, ettersom han selv ikke har bil.

- Jeg matte ha ventet lenge pa container hvis jeg ikke hadde fatt dette tilbudet, sier han.

Tor-Lars Hansen og Kjell Dahl bor nærme marka i Rødbergveien pa Linderud. De trives veldig godt, og er na endelig klare for varen.

- Det er kona som bestemmer, sa alt skal vekk na, smiler Dahl og skal til a hive en trekrakk inn i skrottaxien.

- Vent litt Kjell, den sa litt fin ut. Kanskje jeg kan beholde den og gi den til barnebarnet mitt?

Siste nytt i Kultur

Underholdt biblioteket <BR>med historie

Anne Fikkan fra Groruddalen historielag og forfatter Marianne Teie møtte opp på Bjerke bibliotek for å formidle to gamle historier. Den ene lokal og den andre familiær.

Ellingsrudåsen imponerer med sirkus – igjen

Elevene på 6. trinn på Ellingsrudåsen skole har de siste to månedene vært i sirkus-verden. Sist tirsdag viste de fram alt fra tryllekunster til akrobatikk og klovneri i forestillingen «Cirkus El Perfecto».

 
Miljøgaten trenger en motorveitunnel!

Det var et interessant møte i Grorud samfunnshus den 4. mai.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Feiret med pilegrimskake

Det er nå 20 år siden den vestlige pilegrimsleden ble offisielt godkjent – men også 20 år siden jobben med den østlige startet.