Fyller bilen med skrot

Fyller bilen med skrot

 

De to gode naboene Tor-Lars Hansen og Kjell Dahl pa Linderud kvitter seg med skrot ved hjelp av skrottaxien til Gunnar Hansen.

Skrevet av:

 

- Det hoper seg opp inne i den lille bua var, og na det er herlig a bli kvitt det, forteller Kjell Dahl, som sammen med Tor-Lars Hansen ivrig lemper gammelt skrot inn i bilen til Gunnar Hansen.

De to naboene har spleiset pa tilbudet, og mener det er ypperlig for folk som skal rydde vekk gammelt søppel, og som ikke har mulighet for a kjøre til blant annet Haraldrud gjenbruksstasjon.

- Dette er en enkel mate a bli kvitt søpla pa, dessuten trenger ikke kona klage mer na som det endelig er plass til a ga inn i bua, ler Dahl.

Fyller selv

SkrotTaxi Groruddalen tilbyr bortkjøring av søppel med liten varebil til fast pris. Gunnar Hansen har drevet skrottaxi i over atte ar pa landsbasis, og ser na et marked for dette i Groruddalen.

-Privatpersoner har ikke sa mye a kaste, og det kan fort bli ganske dyrt a kaste det lille skrotet man har. Vi tilbyr en konkurransedyktig pris, i forhold til at kundene ma fylle bilen selv, forteller han.

I skrottaxien kan man fylle pa med hva man vil, unntatt matavfall, og Hansen har en spesialavtale med Haraldrud gjenbruksstasjon.

For Tor-Lars Hansen er tilbudet ekstra hjelpsomt, ettersom han selv ikke har bil.

- Jeg matte ha ventet lenge pa container hvis jeg ikke hadde fatt dette tilbudet, sier han.

Tor-Lars Hansen og Kjell Dahl bor nærme marka i Rødbergveien pa Linderud. De trives veldig godt, og er na endelig klare for varen.

- Det er kona som bestemmer, sa alt skal vekk na, smiler Dahl og skal til a hive en trekrakk inn i skrottaxien.

- Vent litt Kjell, den sa litt fin ut. Kanskje jeg kan beholde den og gi den til barnebarnet mitt?

Siste nytt i Kultur

Øker lesegleden

Øker lesegleden

 • Skole

Linderud skole har i åtte år vært med på Arks barnebokpris. I løpet av høsten har elevene lest fem bøker, og sist uke samlet de seg i aulaen for å snakke om bøkene.

Krohg og damene

Krohg og damene

 • Kunst

Har du noengang lurt på hvem modellene til våre mest kjente kunstnere var? På Galleri Würths siste foredragskveld for året skal dette temaet belyses nærmere.

Hesteglad gjeng på <BR>Alna ridesenter

Hesteglad gjeng på
Alna ridesenter

 • Hest

Ridesentret har startet opp rundridning for eldre. Det er noe gjengen fra Økern dagsenter skal leve lenge på.

 
Allsang for 20. gang

Allsang for 20. gang

 • konsert

Det var god stemning og fullsatt sal i Romsås kirke da det tradisjonen tro ble arrangert «Allsang på toppen».

En annerledes julekonsert

En annerledes julekonsert

 • konsert

Salongen i Trosterudvillaen var fylt opp med forventningsfulle mennesker, da Sara Aimée Smiseth hadde tatt turen innom med sin «Julestemninger – en annerledes julekonsert».

Skapte nye minner

Skapte nye minner

 • jul

Det var ikke bare Jan Bøhler som hadde tatt turen til Rødtvet sykehjem, da det var klart for den årlige julegrantenningen.

 
Lansering i en pub

Lansering i en pub

 • Pilen

I forrige uke ble den lokale baren Rudolf på Vestli brukt til noe litt annet enn det den pleier å brukes til. Lise Forfang Grimnes valgte å bruke Rudolf for å lansere sin nye bok «Blodskraft».

Nok er nok <BR>for Standing Rock

Nok er nok
for Standing Rock

 • Pilen

Den siste tiden har det vært snakket mye om Standing Rock, og at de amerikanske mydighetene skal «innvadere» Dakota/Lakota/siouxindianernes reservat. De skal nemlig legge et veldig omdiskutert oljerør gjennom indianerreservatet Standing Rock i Nord-Dakota i USA.

20 år med teater

20 år med teater

 • Teater

Hellerud teaterverksted startet opp i 1996. Sist uke feiret de med noen av glansstykkene på Haugerud seniorsenter.

 
Lanserer «Asfaltøl»

Lanserer «Asfaltøl»

- med hint av svevestøv

 • Asfaltøl

Forfatter Yngve Kveine kom i 2014 ut med boka «Lyden av asfalt». Nå har han kommet med smaken til boken sammen med St. Halvars bryggeri.

Inspirert av kaffekanna

Inspirert av kaffekanna

 • Kunst

Sist helg åpnet Shoddyfabrikken dørene for alle besøkende, da de hadde åpent hus med juleutstillinger. Billedkunstner Birgit Jakobsen stilte blant annet ut et bilde av kaffekanna hun har på kontoret.

«Scrooge» på Årvoll

«Scrooge» på Årvoll

 • Teater

Barna i Akerselva kultur- og teaterlag fremfører teaterstykket «Scrooge» for andre gang på Årvoll gård.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!