Fyller bilen med skrot

Fyller bilen med skrot

 

De to gode naboene Tor-Lars Hansen og Kjell Dahl pa Linderud kvitter seg med skrot ved hjelp av skrottaxien til Gunnar Hansen.

 

- Det hoper seg opp inne i den lille bua var, og na det er herlig a bli kvitt det, forteller Kjell Dahl, som sammen med Tor-Lars Hansen ivrig lemper gammelt skrot inn i bilen til Gunnar Hansen.

De to naboene har spleiset pa tilbudet, og mener det er ypperlig for folk som skal rydde vekk gammelt søppel, og som ikke har mulighet for a kjøre til blant annet Haraldrud gjenbruksstasjon.

- Dette er en enkel mate a bli kvitt søpla pa, dessuten trenger ikke kona klage mer na som det endelig er plass til a ga inn i bua, ler Dahl.

Fyller selv

SkrotTaxi Groruddalen tilbyr bortkjøring av søppel med liten varebil til fast pris. Gunnar Hansen har drevet skrottaxi i over atte ar pa landsbasis, og ser na et marked for dette i Groruddalen.

-Privatpersoner har ikke sa mye a kaste, og det kan fort bli ganske dyrt a kaste det lille skrotet man har. Vi tilbyr en konkurransedyktig pris, i forhold til at kundene ma fylle bilen selv, forteller han.

I skrottaxien kan man fylle pa med hva man vil, unntatt matavfall, og Hansen har en spesialavtale med Haraldrud gjenbruksstasjon.

For Tor-Lars Hansen er tilbudet ekstra hjelpsomt, ettersom han selv ikke har bil.

- Jeg matte ha ventet lenge pa container hvis jeg ikke hadde fatt dette tilbudet, sier han.

Tor-Lars Hansen og Kjell Dahl bor nærme marka i Rødbergveien pa Linderud. De trives veldig godt, og er na endelig klare for varen.

- Det er kona som bestemmer, sa alt skal vekk na, smiler Dahl og skal til a hive en trekrakk inn i skrottaxien.

- Vent litt Kjell, den sa litt fin ut. Kanskje jeg kan beholde den og gi den til barnebarnet mitt?

Siste nytt i Kultur

Samler 75-åringene <BR>på Høybråten

Samler 75-åringene
på Høybråten

Forrige uke ble alle 75-åringene Høybråten sanitetsforening kunne finne invitert til eldrefest på Huset Vårt.

Utskiftinger på kunstutstillingen

Utskiftinger på kunstutstillingen

Årvoll Lions hadde i helgen sin årlige kunstutstilling. Det er som regel faste kunstnere som stiller ut, men i år har klubben også fått tak i noen nye.

Ringer inn til jubileumsfest

Ringer inn til jubileumsfest

  • Jubileum

Fossum kirke sto ferdig for 40 år siden. Det skal feires på søndag. May Grimdalen håper på godt oppmøte fra hele bydelen.

 
Digg med DUGG på mandag

Stovner-ungdommens egen eplesaft er klar:

Digg med DUGG på mandag

  • DUGG

Sebastian, Ayoub og Thomas inviterer til lansering av epledrikken DUGG under FN-dagen på Stovner. Over 3000 epler er plukket og presset - og alle inntekter går til Redd Barna.

Avsluttet markeringen <BR>av Karl XII

Avsluttet markeringen
av Karl XII

Groruddalen historielag arrangerte tredje og siste del på 300-årsmarkeringen for Karl XIIs angrep på Norge med foredrag på Ellingsrud gård.

Rusken feiret 40 år <BR>med fest i rådhuset

Rusken feiret 40 år
med fest i rådhuset

Rusken så dagens lys for 40 år siden. Ordfører Marianne Borgen og ruskengeneral Jan Hauger er klare på at det bare er begynnelsen på noe som er kommet for å bli.

 
Sammen mot krig og konflikt

Sammen mot krig og konflikt

Søndag 24. oktober er årets TV-aksjon. Alle basene rundt omkring i Groruddalen håper så mange som mulig vil være med å gå med bøsse.

Indiske rytmer på Veitvet

Indiske rytmer på Veitvet

Gulvet på kulturhuset Veitvet ble ryddet og gjort klart til indisk dans i helgen.

Informerer elevene <BR>om TV-aksjonen

Informerer elevene
om TV-aksjonen

Leder Satha Sritharan for TV-aksjonen på Stovner og frivillig Samira Hashi tok turen til Stasjonsfjellet skole for å informere og rekruttere elevene.

 
Magisk lysvandring <BR>langs Alnaelva

Magisk lysvandring
langs Alnaelva

Mange møtte opp for å være med på årets lysvandring langs Alnaelva sist torsdag, og lyssettingen imponerte turgåerne.

Unge programledere

Unge programledere

Tre 12-åringer på Veitvet bruker fritiden til å lage radio- og videprogram på nett. Neste mål er å gjennomføre verdens lengste direktesendte webshow.

Jobber for demokratiet

Ambisiøse Drenusha (23)

Jobber for demokratiet

  • Ambisjoner

Drenusha Suka (23) fra Stovner har vært aktiv i Europeisk Ungdom i tre år. Nå har hun kommet igjennom nåløyet - og er valgt inn i hovedstyret på nasjonalt nivå.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!