Fyller bilen med skrot

Fyller bilen med skrot

 

De to gode naboene Tor-Lars Hansen og Kjell Dahl pa Linderud kvitter seg med skrot ved hjelp av skrottaxien til Gunnar Hansen.

 

- Det hoper seg opp inne i den lille bua var, og na det er herlig a bli kvitt det, forteller Kjell Dahl, som sammen med Tor-Lars Hansen ivrig lemper gammelt skrot inn i bilen til Gunnar Hansen.

De to naboene har spleiset pa tilbudet, og mener det er ypperlig for folk som skal rydde vekk gammelt søppel, og som ikke har mulighet for a kjøre til blant annet Haraldrud gjenbruksstasjon.

- Dette er en enkel mate a bli kvitt søpla pa, dessuten trenger ikke kona klage mer na som det endelig er plass til a ga inn i bua, ler Dahl.

Fyller selv

SkrotTaxi Groruddalen tilbyr bortkjøring av søppel med liten varebil til fast pris. Gunnar Hansen har drevet skrottaxi i over atte ar pa landsbasis, og ser na et marked for dette i Groruddalen.


-Privatpersoner har ikke sa mye a kaste, og det kan fort bli ganske dyrt a kaste det lille skrotet man har. Vi tilbyr en konkurransedyktig pris, i forhold til at kundene ma fylle bilen selv, forteller han.

I skrottaxien kan man fylle pa med hva man vil, unntatt matavfall, og Hansen har en spesialavtale med Haraldrud gjenbruksstasjon.

For Tor-Lars Hansen er tilbudet ekstra hjelpsomt, ettersom han selv ikke har bil.

- Jeg matte ha ventet lenge pa container hvis jeg ikke hadde fatt dette tilbudet, sier han.

Tor-Lars Hansen og Kjell Dahl bor nærme marka i Rødbergveien pa Linderud. De trives veldig godt, og er na endelig klare for varen.

- Det er kona som bestemmer, sa alt skal vekk na, smiler Dahl og skal til a hive en trekrakk inn i skrottaxien.

- Vent litt Kjell, den sa litt fin ut. Kanskje jeg kan beholde den og gi den til barnebarnet mitt?

Siste nytt i Kultur

Stovner hyllet sine helter

Hyllet sine helter

 • Stovnergalla

Den første Stovnergallaen gikk av stabelen i helga. Da var blant andre ordføreren på plass på Rommen Scene - til stort show med god underholdning - for å hylle dem som yter det lille ekstra i hverdagen i bydelen.

Haugen skolekorps 40 år

40 år med korps

 • Skolekorps

Haugen skolekorps har 40-årsjubileum i år. Det feiret de med konsert i Furuset kirke, men feiringen er ikke over.

Kontraktene er signert

«Nye» Tveten gård

Kontraktene signert

 • historie

I lang tid har Tveten gård vært under oppussing i regi av Kulturetaten. Nå er nye kontrakter signert med frivilligheten og bydelen om aktivitet på gården fremover.

 
17-åring med <BR>viktig stemme

17-åring med
viktig stemme

 • Ungdom

Tre Oslo-ungdommer er valgt til FN-sambandets ungdomspanel, og en av dem er Bani Singh (17) fra Hellerud.

– Det er dette som <BR>skaper lokalsamfunn

Kronprinsparet på turné i Bjerke bydel:

– Det er dette som
skaper lokalsamfunn

 • Kronprinsparet

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit besøkte Bjerke bydel og fikk være med på flere av aktivitetene. Blant annet lærte kronprinsessen å sjonglere av Nysirkus på Veitvet og fikk møte over tusen aktive barn og unge på Isdammen.

Er det sommer, <BR>vår eller påske?

Er det sommer,
vår eller påske?

 • Sommer

Det er ikke lenge siden det snødde, men i helgen kom sommeren så å si over natta. Turen gikk til Steinbruvann for en liten stemningsrapport.

 
Folkefest med kronprinsparet

I dag blir det bålkos
med kronprinsparet

 • Kronprinsparet

På mandag kommer kronprinsparet til Bydel Bjerke. Det hele starter på Kulturhuset Veitvet før det ender opp med folkefest ved Isdammen på Årvoll.

Provokativ feminisme <BR>og nye briller

Provokativ feminisme
og nye briller

 • Pilen

Feminisme er et kontroversielt tema, og veldig mange som identifiserer seg som en feminist får mye tyn for det. For omtrent et år siden i dag fant jeg ut at jeg er feminist.

Teller ned til Stovnergalla

Teller ned til Stovnergalla

 • Stovner bydel

I morgen skal Stovner bydel dele ut sine frivilligpriser i fem kategorier. Randi Flaten er nominert til årets ildsjel - og er veldig spent.

 
Sterkt om overgrep

Foredrag på Vestli skole:

Sterkt om overgrep

 • Foredrag

Det var mange følelser og mye lærdom på Vestli skole da FAU hadde invitert Annett Berntsberg Eck. Hun fortalte sin historie og ga flere gode tips.

Tar barnas helse på alvor

Barnas kosthold og
bevegelse på alvor

 • Barn

Barnehagematen.no leverer varm og hjemmelaget mat som er spiseklar til barnehager, skoler og aktivitetsskoler. Nå har de ansatt en lokalkjent person i Groruddalen som skal passe på at alt går som det skal.

Kunst for vennskap

Kunst for vennskap

 • Barn

Gjennom prosjektet «Skup» har elevene på Furuset skole laget en forestilling om vennskap og kontraster.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!