Fylte opp kurven

Fylte opp kurven

FIN PLASS: Apotektekniker Sara Wodajo og kunde May Britt Lindstad er begge veldig glade for at Vitusapotek har åpnet på Vollebekk.

May Britt Lindstad var en av de første kundene da Vitusapotek åpnet på Vollebekk.

Skrevet av:

Torsdag 27. oktober åpnet apoteket på Vollebekk. Lindstad jobber i nærheten og tok derfor turen til åpningen. Som en av de første inn i butikken etter åpningen, fylte hun fort opp handlekurven.

– Det er perfekt å ha apotek her. Jeg synes det er veldig oversiktlig og fint, sier hun.

Sammen med sine ansatte kunne apoteker Marius Strømbo Eng endelig åpne apotek på Vollebekk. Forventingene er å få mange gode og faste kunder.

Vi gleder oss til å ta imot kundene på det nye apoteket vårt her. Jeg tror mange har ventet på dette. Det er et spennende område å være i, sier han.

Satses på Vollebekk

Etter at Meny bygde om butikken er det blitt plass til Vitusapotek inne i handelsbygget i Brobekkveien 52. Ifølge Eng satses det mye på Vollebekk for tiden.

– Med satsningen i Hovinbyen og de mange nye boligene som skal bygges i området, har behovet for et apotek gjort seg gjeldende, sier han.

Eng lover kundene både rask og god hjelp når de kommer med reseptene sine, og minner om at elektroniske resepter kan hentes ut på hvilket som helst apotek.

– Mange av kundene våre kommer for å få hjelp med småplager som man ikke trenger å gå til legen med. Vi har mange gode og kvalitetskontrollerte hudpleieprodukter som kan gi alle en litt friskere følelse i hverdagen, smiler apotekeren.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Ventet på nissen

Ventet på nissen

Alexandra Myhre Halama (5) og mormor Sølvi Myhre koste seg med julemusikk av Grorud Veterankorps mens de ventet spent på julenissen på Grorud senter.

Nøstegjengen på <BR>Steinbruddet

Nøstegjengen på
Steinbruddet

Sist søndag sto nøstegruppa for tredje året på rad som arrangører for julemessa i Steinbruddet på Kalbakken. Og med hyggelige damer i kafeen strømmet det jevnlig på med folk.

Jul på gården

Jul på gården

Elma (4), Endre (7) og Ella (5) lagde årets julepynt på stabburet på Nordtvet gård.

 
Punktum. Finale

Punktum. Finale

«Allsang i kjerka» er blitt et begrep som har vokst seg større og større år for år, men nå er det slutt. Rolf Nicolaisen satte punktum sist uke.

Fikk besøk av den <BR>første bestyrerinnen

Fikk besøk av den
første bestyrerinnen

En av historiene fra bursdagsfeiringen til Smalvollskogen barnehage var fra den gangen barnehagen var helt ny - om den første bestyrerinnen Bjørg Dahl. Hun fikk gleden av å sitte blant publikum.

I ring rundt treet

I ring rundt treet

  • jul

Borettslagene Flaen, Flaengrenda og Møllerstua danset og sang rundt juletreet, mens Grorud veterankorps sto for tradisjonelle julesanger.

 
Gikk i fakkeltog <BR>mellom trærne

Gikk i fakkeltog
mellom trærne

Borettslagene på Kalbakken – Akerli og Engsletta – danner i tradisjonens tro et fakkeltog og går innom borettslagenes juletrær.

Annonse: Grorud senter
Bedre p-system

Bedre p-system

  • Grorud senter

Grorud senter har gjort endringer på kundeparkeringen. Senterleder Jorunn Røed sier at dette vil gjøre det lettere for kundene.

Elevene heklet vennskapsbånd

Elevene heklet vennskapsbånd

Refstad skole markerer alltid BlimE-dagen med dans, men i år har de tatt det litt lenger og heklet en lenke som gikk rundt skolen to ganger.

 
Annonse: Akers Avis Groruddalen
Avisen og dalen

Avisen og dalen

  • Avis

Det begynner å bli lenge siden. Etpar generasjoner siden, ja, mer enn det. Store deler av landet lå med brukket rygg etter harde krigsår. Nå slikket man sår for å finne en vei videre. Produksjonsutstyr var nedbombet og gått ut på dato, ikke minst i kystområder. Folk så seg om etter arbeid.

Allsang-generalen tilbake

Allsang-generalen tilbake

Kreftsyke Rolf Nicolaisen tar alltid utgangspunkt i et tema når han arrangerer sine allsang-konserter. Når han nå omsider kommer tilbake til Grorud med «Allsang i kjerka» er temaet «livsglede».

Kåret til årets tegning

Kåret til årets tegning

Fra 7. klasse på Nordtvet skole ble tegningen til Tiaba Banaras Iqbal (12) kåret til årets vinner i Lions tegnekonkurranse. Det er noe som kom overraskende på.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!