Fylte opp kurven

Fylte opp kurven

FIN PLASS: Apotektekniker Sara Wodajo og kunde May Britt Lindstad er begge veldig glade for at Vitusapotek har åpnet på Vollebekk.

May Britt Lindstad var en av de første kundene da Vitusapotek åpnet på Vollebekk.

Torsdag 27. oktober åpnet apoteket på Vollebekk. Lindstad jobber i nærheten og tok derfor turen til åpningen. Som en av de første inn i butikken etter åpningen, fylte hun fort opp handlekurven.

– Det er perfekt å ha apotek her. Jeg synes det er veldig oversiktlig og fint, sier hun.

Sammen med sine ansatte kunne apoteker Marius Strømbo Eng endelig åpne apotek på Vollebekk. Forventingene er å få mange gode og faste kunder.

Vi gleder oss til å ta imot kundene på det nye apoteket vårt her. Jeg tror mange har ventet på dette. Det er et spennende område å være i, sier han.

Satses på Vollebekk

Etter at Meny bygde om butikken er det blitt plass til Vitusapotek inne i handelsbygget i Brobekkveien 52. Ifølge Eng satses det mye på Vollebekk for tiden.

– Med satsningen i Hovinbyen og de mange nye boligene som skal bygges i området, har behovet for et apotek gjort seg gjeldende, sier han.

Eng lover kundene både rask og god hjelp når de kommer med reseptene sine, og minner om at elektroniske resepter kan hentes ut på hvilket som helst apotek.

– Mange av kundene våre kommer for å få hjelp med småplager som man ikke trenger å gå til legen med. Vi har mange gode og kvalitetskontrollerte hudpleieprodukter som kan gi alle en litt friskere følelse i hverdagen, smiler apotekeren.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

– Det er dette som <BR>skaper lokalsamfunn

Kronprinsparet på turné i Bjerke bydel:

– Det er dette som
skaper lokalsamfunn

 • Kronprinsparet

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit besøkte Bjerke bydel og fikk være med på flere av aktivitetene. Blant annet lærte kronprinsessen å sjonglere av Nysirkus på Veitvet og fikk møte over tusen aktive barn og unge på Isdammen.

Er det sommer, <BR>vår eller påske?

Er det sommer,
vår eller påske?

 • Sommer

Det er ikke lenge siden det snødde, men i helgen kom sommeren så å si over natta. Turen gikk til Steinbruvann for en liten stemningsrapport.

Folkefest med kronprinsparet

I dag blir det bålkos
med kronprinsparet

 • Kronprinsparet

På mandag kommer kronprinsparet til Bydel Bjerke. Det hele starter på Kulturhuset Veitvet før det ender opp med folkefest ved Isdammen på Årvoll.

 
Provokativ feminisme <BR>og nye briller

Provokativ feminisme
og nye briller

 • Pilen

Feminisme er et kontroversielt tema, og veldig mange som identifiserer seg som en feminist får mye tyn for det. For omtrent et år siden i dag fant jeg ut at jeg er feminist.

Teller ned til Stovnergalla

Teller ned til Stovnergalla

 • Stovner bydel

I morgen skal Stovner bydel dele ut sine frivilligpriser i fem kategorier. Randi Flaten er nominert til årets ildsjel - og er veldig spent.

Sterkt om overgrep

Foredrag på Vestli skole:

Sterkt om overgrep

 • Foredrag

Det var mange følelser og mye lærdom på Vestli skole da FAU hadde invitert Annett Berntsberg Eck. Hun fortalte sin historie og ga flere gode tips.

 
Tar barnas helse på alvor

Barnas kosthold og
bevegelse på alvor

 • Barn

Barnehagematen.no leverer varm og hjemmelaget mat som er spiseklar til barnehager, skoler og aktivitetsskoler. Nå har de ansatt en lokalkjent person i Groruddalen som skal passe på at alt går som det skal.

Kunst for vennskap

Kunst for vennskap

 • Barn

Gjennom prosjektet «Skup» har elevene på Furuset skole laget en forestilling om vennskap og kontraster.

Fremhever skolen <BR>med festival

Fremhever skolen
med festival

 • Festival

Kuben videregående skole gjentok fjorårets «Kubenfestival» med lokale artister og dansere. Festivalsjefen ser på det som en fin mulighet til å vise fram skolen.

 
Stovnerkameratene

Stovnerkameratene

Jon Henry Martinsen fra Stovner Frisbeeklubb og Espen Myrbakken fra Rommen SK roser den positive utviklingen i Bydel Stovner. De har begge lang farstid i området, og er nå nominert til idrettsprisen.

Festivalprogrammet tar form

Lindebergfestivalen planlegges

Flere stjerner er
allerede på plakaten

 • Festival

Den folkekjære artisten Benedicte Adrian er blant dem.

Vinterlek for bedre språk

Vinteraktiviteter
for bedre språk

 • Barn

Vinteraktiviteter som skilek og aking hjelper elevene på Vestli skole med å få større språkforståelse og fremme den sosiale kommunikasjonsferdigheten.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!