Fylte opp kurven

Fylte opp kurven

FIN PLASS: Apotektekniker Sara Wodajo og kunde May Britt Lindstad er begge veldig glade for at Vitusapotek har åpnet på Vollebekk.

May Britt Lindstad var en av de første kundene da Vitusapotek åpnet på Vollebekk.

Skrevet av:

Torsdag 27. oktober åpnet apoteket på Vollebekk. Lindstad jobber i nærheten og tok derfor turen til åpningen. Som en av de første inn i butikken etter åpningen, fylte hun fort opp handlekurven.

– Det er perfekt å ha apotek her. Jeg synes det er veldig oversiktlig og fint, sier hun.

Sammen med sine ansatte kunne apoteker Marius Strømbo Eng endelig åpne apotek på Vollebekk. Forventingene er å få mange gode og faste kunder.

Vi gleder oss til å ta imot kundene på det nye apoteket vårt her. Jeg tror mange har ventet på dette. Det er et spennende område å være i, sier han.

Satses på Vollebekk

Etter at Meny bygde om butikken er det blitt plass til Vitusapotek inne i handelsbygget i Brobekkveien 52. Ifølge Eng satses det mye på Vollebekk for tiden.

– Med satsningen i Hovinbyen og de mange nye boligene som skal bygges i området, har behovet for et apotek gjort seg gjeldende, sier han.

Eng lover kundene både rask og god hjelp når de kommer med reseptene sine, og minner om at elektroniske resepter kan hentes ut på hvilket som helst apotek.

– Mange av kundene våre kommer for å få hjelp med småplager som man ikke trenger å gå til legen med. Vi har mange gode og kvalitetskontrollerte hudpleieprodukter som kan gi alle en litt friskere følelse i hverdagen, smiler apotekeren.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

VM-fest på Ammerudhjemmet

VM-fest på Ammerudhjemmet

  • Ammerudhjemmet

I anledning starten på VM i ski og at Ammerudhjemmet har fått seg bålpanne, samlet de beboerne ute for en liten fest med toddy og kaffe rundt bålet.

– Viktig å rydde <BR>ellers blir det rotete

Ruskenturné på Ammerud:

– Viktig å rydde
ellers blir det rotete

  • Rusken

Rusken tok turen til Grorud bydel for en barnehageturné sammen med varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam (Ap). Der traff de super-rydderne fra Ammerud.

Feirer 20 år med teater

Feirer 20 år med teater

Tjernveien barnehage fylte 20 år sist fredag. Ved den anledning var det bursdagsfeiring fra start til slutt i barnehagen.

 
Høyt tempo på skøyteisen

Høyt tempo på skøyteisen

Youngslunden ble fort fylt opp da foreldrene ved 4. trinn på Bryn barneskole arrangerte skøytedisco.

Burger med gode råvarer!

Burger med gode råvarer!

Det er få kaféeiere som tør å satse på en ordentlig hjemmelaget meny på et kjøpesenter, men det har eieren av Café Aqua på Linderud turt å gjøre.

«Uten dekning» på Linderud

«Uten dekning» på Linderud

Tradisjoner er til for å holdes. Det viste elevene på Linderud skole da de nok en gang arrangerte Linderud fest i Dalen, med showet «Uten dekning»

 
Stas med filmpremiere

Stas med filmpremiere

I Norlandia Sørhellinga Barnehage på Tveita samlet på store og små seg foran lerret for å se på filmene som barna selv har laget.

Neha i Kakekrigen

Neha i Kakekrigen

Mandag 20. februar starter den åttende uken av Kakekrigen. Denne uken er Neha Nayyar fra Risløkka en av deltakerne nå som kakeklassikeren er tilbake på skjermen.

Meråpent hos Bjerke

Meråpent hos Bjerke

Deichmanske bibliotek har valgt, etter inspirasjon fra Danmark, å gjøre det lettere for deg å bruke biblioteket ved å gjøre filialene meråpne. Man kan nå oppgradere lånekortet sitt til et nøkkelkort og få fri tilgang til lokalene mellom klokken 07 og 23.

 
Utbygging av ny E6 på Smalvollen

Debatt

Ny E6 på Smalvollen

  • debatt

I Alnaelvas Venner er vi svært overrasket over at Statens vegvesen nå foreslår å legge E6 i dagen langs Smalvollveien.

Legg dritten til Groruddalen!

Legg dritten til Groruddalen!

  • Innlegg

Jeg har hatt gleden av å skrive biografien til et par profilerte politikere og i den forbindelse har jeg også intervjuet andre politikere. Rikspolitikere med stortingsplass. Bystyrepolitikere. Ordførere i Norge. Noen av dem spurte jeg: «Hva kommer det av at all dritten blir lagt til Groruddalen?» Je...

Kamzy saler opp

Kamzy saler opp

På selve Valentinsdagen var det klart for at varaordfører i Oslo, Khamshajiny Gunaratnam, skulle sitte på en hest for første gang.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!