Fylte opp kurven

Fylte opp kurven

FIN PLASS: Apotektekniker Sara Wodajo og kunde May Britt Lindstad er begge veldig glade for at Vitusapotek har åpnet på Vollebekk.

May Britt Lindstad var en av de første kundene da Vitusapotek åpnet på Vollebekk.

Skrevet av:

Torsdag 27. oktober åpnet apoteket på Vollebekk. Lindstad jobber i nærheten og tok derfor turen til åpningen. Som en av de første inn i butikken etter åpningen, fylte hun fort opp handlekurven.

– Det er perfekt å ha apotek her. Jeg synes det er veldig oversiktlig og fint, sier hun.

Sammen med sine ansatte kunne apoteker Marius Strømbo Eng endelig åpne apotek på Vollebekk. Forventingene er å få mange gode og faste kunder.

Vi gleder oss til å ta imot kundene på det nye apoteket vårt her. Jeg tror mange har ventet på dette. Det er et spennende område å være i, sier han.

Satses på Vollebekk

Etter at Meny bygde om butikken er det blitt plass til Vitusapotek inne i handelsbygget i Brobekkveien 52. Ifølge Eng satses det mye på Vollebekk for tiden.

– Med satsningen i Hovinbyen og de mange nye boligene som skal bygges i området, har behovet for et apotek gjort seg gjeldende, sier han.

Eng lover kundene både rask og god hjelp når de kommer med reseptene sine, og minner om at elektroniske resepter kan hentes ut på hvilket som helst apotek.

– Mange av kundene våre kommer for å få hjelp med småplager som man ikke trenger å gå til legen med. Vi har mange gode og kvalitetskontrollerte hudpleieprodukter som kan gi alle en litt friskere følelse i hverdagen, smiler apotekeren.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Valgets kval

Åpne dager på videregående skoler

Valgets kval

  • åpen dag

«Jeg er veldig redd for å ta feil valg. Tenk om jeg må gjøre alt på nytt igjen».

Pølsefest på Romsås

Pølsefest på Romsås

Mens de fleste roper på julenissen under juletrefester, er det noen andre de venter på i Romsås kirke. Der feirer de den hellige tre kongers dag. Og har selvfølgelig en pølsefest.

Første tur på langrenn!

Første tur på langrenn!

Den siste tiden har snøkanonene stått på for fullt ved Badedammen på Grorud. Og endelig kan man nå stå på ski, helt fra bommen.

 
Klær for alle kvinner

Klær for alle kvinner

Da Bella på Tonsenhagen har vært en populær butikk i mange år. Nå har de servicedyktige damene har fått inn enda flere nyheter.

Skiglede på Trollvann

Skiglede på Trollvann

  • ski

Det er mange som venter på at skibakkene i Grefsenkleiva skal åpne, men i mellomtiden er det mange som har tatt turen til Trollvann.

Dukketeater til Årvoll

Dukketeater til Årvoll

  • Barn

Dukketeateret Diddi inntar scenen på Årvoll gård. Da kommer blant annet bukkene Bruse og den vesle kalven på besøk.

 
Første juletrefest <BR>med nytt navn

Første juletrefest
med nytt navn

Høsten 2016 byttet Furuset sykehjem navn til Furusethjemmet, men navnendring og flere beboere stopper ikke sykehjemmet fra å holde på tradisjonene sine.

Heltene fra 2007

Heltene fra 2007

Alle må begynne et sted.

Juletrefest er en <BR>fast tradisjon

Juletrefest er en
fast tradisjon

Jentene som bor på Rødtvet og Kalbakken har vært på juletrefesten til Rødtvedt og Mellomgårdens borettslag i så å si alle år.

 
Dikteren Johannes er tilbake 


Dikteren Johannes er tilbake 


Johannes Eines starter året med å ha med seg en fersk, ny bok i ryggsekken. Fra SFO til europatoppen

Fra SFO til europatoppen

Da, den gang, skolefritidsordningen (SFO) på Nye Løren skole (i dag Refstad) fikk riverdans på programmet, ble Marthe (19) og Jenny (19) hekta. I dag er de i europatoppen.

Juans snarvei ga <BR>historisk intervju

Juans snarvei ga
historisk intervju

Man kan ikke si at Juan Per Lund Serrano er lat, langt i fra - men han er flink til å ta noen snarveier. Det har ført til at han sitter på et unikt historisk intervju med Einar Gerhardsen!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!