Gir deg ideer til hjemmet

Gir deg ideer til hjemmet

 

Gry Ludvigsen (Risløkka) har åpnet livsstilsbutikken Boligidé. Den nyåpnede butikken har hovedvekt på interiørartikler og møbler og er plassert i Helgesens gate 73 på Sofienberg.

- Vi startet opp denne butikken 13. november, så vi er ennå nokså ferske på markedet.

Men vi håper selvfølgelig at folk vil få øynene opp for butikken vår, sier Gry Ludvigsen, daglig leder i interiørbutikken Boligidé.

- Hva kan dere tilby kundene?

- Vi fører både vintage og nytt innen møbler og interiør, pluss at vi har et lite utvalg av klær og smykker. Ved siden av dette fører vi tapeter, tekstiler og gardiner fra Designers Guild.

I tillegg har vi mye julepynt og julegaveideer inne nå i førjulstiden, sier Ludvigsen, og peker mot vinduet:

- Vi har for eksempel noen dekorative og flotte julestjerner i papir. Disse er kanskje litt freshere enn de vanlige gullstjernene i metall som mange er vant til, smiler hun, og legger til at Boligidé også tilbyr kundene boligstyling og interiørveiledning.

- Linn Sørlie, som jobber i butikken sammen med meg, og jeg har foreløpig hatt mest henvendelser fra meglere som vil ha hjelp med styling før boligsalg, men vi tilbyr også dette til privatpersoner.

Barokk trend

- Hva er trendene innen innredning og interiør nå for tiden?

- Mye er inspirert av det barokke; og en ser for eksempel mye kraftige tapeter med fløyel og overdådige mønstre, sier Ludvigsen.

- Videre henter mye av dagens interiør inspirasjon fra naturen, og en kan se mye lin, bomull, treverk, skinn og pels. En annen trend er gjenbruk, og det å blande nytt og gammelt, sier Gry, og Linn nikker enig. Begge de to henter selv inspirasjon fra interiørblader og reiser til utlandet.

- Vi håper kundene blir inspirerte og får glede av å komme til oss. Og til nå har vi bare fått positive tilbakemeldinger:

- Folk synes at det er hyggelig at det har kommet en slik butikk i nærmiljøet, slik at de slipper å dra til sentrum eller til vestkanten for å gjøre interiørrelaterte innkjøp.

For mer informasjon, se www.boligide.no

Siste nytt i Kultur

Kor på Lindeberg

Kor på Lindeberg

25 til 30 barn kommer hver torsdag i black-boxen på Lindeberg skole for lek, sang og samvær.

Ny korsjanse på Høybråten

Ny korsjanse på Høybråten

  • konsert

I slutten av september hadde Høybråten Sangforening cd-slipp på Vardeheim. For de som gikk glipp av det hele byr det seg nå en ny mulighet.

En lokal transportåre

T-banen fyller 50 år:

En lokal transportåre

  • t-banen

I 50 år har t-banen kjørt mennesker til og fra Oslo sentrum. Nå skal jubileet feires med fokus på lokal tilhørighet.

 
Lindeberg-containeren <BR>på plass i Kambodsja

Lindeberg-containeren
på plass i Kambodsja

Containeren som ble bygget om til verdens første mobile dyreklinikk, og som skal hjelpe minehundene til Norsk Folkehjelp i Kambodsja, har nå ankommet.

FN-dag med meditasjon

FN-dag med meditasjon

  • FN-dag

Den anerkjente ambassadøren for fred, Sri Sri Ravi Shankar, er i Oslo for å formidle visdom, musikk og meditasjon på selveste FN-dagen som er i dag, mandag 24. oktober.

Ja til ulv i Norge

Ja til ulv i Norge

  • Pilen

Den 15. oktober møtte jeg opp foran Stortinget for å stille opp på demonstrasjonen Ulvens Dag organiserte for å stoppe massemordet av ulven

 
Rotary-guvernøren <BR>på besøk til Grorud

Rotary-guvernøren
på besøk til Grorud

  • Rotary

Grorud Rotary fikk besøk av sin distriktguvernør.

Samler 75-åringene <BR>på Høybråten

Samler 75-åringene
på Høybråten

Forrige uke ble alle 75-åringene Høybråten sanitetsforening kunne finne invitert til eldrefest på Huset Vårt.

Utskiftinger på kunstutstillingen

Utskiftinger på kunstutstillingen

Årvoll Lions hadde i helgen sin årlige kunstutstilling. Det er som regel faste kunstnere som stiller ut, men i år har klubben også fått tak i noen nye.

 
Ringer inn til jubileumsfest

Ringer inn til jubileumsfest

  • Jubileum

Fossum kirke sto ferdig for 40 år siden. Det skal feires på søndag. May Grimdalen håper på godt oppmøte fra hele bydelen.

Digg med DUGG på mandag

Stovner-ungdommens egen eplesaft er klar:

Digg med DUGG på mandag

  • DUGG

Sebastian, Ayoub og Thomas inviterer til lansering av epledrikken DUGG under FN-dagen på Stovner. Over 3000 epler er plukket og presset - og alle inntekter går til Redd Barna.

Avsluttet markeringen <BR>av Karl XII

Avsluttet markeringen
av Karl XII

Groruddalen historielag arrangerte tredje og siste del på 300-årsmarkeringen for Karl XIIs angrep på Norge med foredrag på Ellingsrud gård.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!