Gir deg ideer til hjemmet

Gir deg ideer til hjemmet

 

Gry Ludvigsen (Risløkka) har åpnet livsstilsbutikken Boligidé. Den nyåpnede butikken har hovedvekt på interiørartikler og møbler og er plassert i Helgesens gate 73 på Sofienberg.

Skrevet av:

- Vi startet opp denne butikken 13. november, så vi er ennå nokså ferske på markedet.

Men vi håper selvfølgelig at folk vil få øynene opp for butikken vår, sier Gry Ludvigsen, daglig leder i interiørbutikken Boligidé.

- Hva kan dere tilby kundene?

- Vi fører både vintage og nytt innen møbler og interiør, pluss at vi har et lite utvalg av klær og smykker. Ved siden av dette fører vi tapeter, tekstiler og gardiner fra Designers Guild.

I tillegg har vi mye julepynt og julegaveideer inne nå i førjulstiden, sier Ludvigsen, og peker mot vinduet:

- Vi har for eksempel noen dekorative og flotte julestjerner i papir. Disse er kanskje litt freshere enn de vanlige gullstjernene i metall som mange er vant til, smiler hun, og legger til at Boligidé også tilbyr kundene boligstyling og interiørveiledning.

- Linn Sørlie, som jobber i butikken sammen med meg, og jeg har foreløpig hatt mest henvendelser fra meglere som vil ha hjelp med styling før boligsalg, men vi tilbyr også dette til privatpersoner.

Barokk trend

- Hva er trendene innen innredning og interiør nå for tiden?

- Mye er inspirert av det barokke; og en ser for eksempel mye kraftige tapeter med fløyel og overdådige mønstre, sier Ludvigsen.

- Videre henter mye av dagens interiør inspirasjon fra naturen, og en kan se mye lin, bomull, treverk, skinn og pels. En annen trend er gjenbruk, og det å blande nytt og gammelt, sier Gry, og Linn nikker enig. Begge de to henter selv inspirasjon fra interiørblader og reiser til utlandet.

- Vi håper kundene blir inspirerte og får glede av å komme til oss. Og til nå har vi bare fått positive tilbakemeldinger:

- Folk synes at det er hyggelig at det har kommet en slik butikk i nærmiljøet, slik at de slipper å dra til sentrum eller til vestkanten for å gjøre interiørrelaterte innkjøp.

For mer informasjon, se www.boligide.no

Siste nytt i Kultur

Ønsker brukte klær <BR>til skoleballet

Ønsker brukte klær
til skoleballet

Avgangselevene ved Frydenberg ungdomsskole arrangerer byttedag førstkommende mandag i forbindelse med årets skoleball. Har du en ballkjole eller en dress du kanskje bare har brukt én gang som andre kan få glede av?

Juleshow på isen

Juleshow på isen

Tradisjonen tro vil Oslo Skøiteklubb (OSK) også i år innta isen i Furuset Forum med sitt fantastiske juleshow.

Øker lesegleden

Øker lesegleden

  • Skole

Linderud skole har i åtte år vært med på Arks barnebokpris. I løpet av høsten har elevene lest fem bøker, og sist uke samlet de seg i aulaen for å snakke om bøkene.

 
Krohg og damene

Krohg og damene

  • Kunst

Har du noengang lurt på hvem modellene til våre mest kjente kunstnere var? På Galleri Würths siste foredragskveld for året skal dette temaet belyses nærmere.

Hesteglad gjeng på <BR>Alna ridesenter

Hesteglad gjeng på
Alna ridesenter

  • Hest

Ridesentret har startet opp rundridning for eldre. Det er noe gjengen fra Økern dagsenter skal leve lenge på.

Allsang for 20. gang

Allsang for 20. gang

  • konsert

Det var god stemning og fullsatt sal i Romsås kirke da det tradisjonen tro ble arrangert «Allsang på toppen».

 
En annerledes julekonsert

En annerledes julekonsert

  • konsert

Salongen i Trosterudvillaen var fylt opp med forventningsfulle mennesker, da Sara Aimée Smiseth hadde tatt turen innom med sin «Julestemninger – en annerledes julekonsert».

Skapte nye minner

Skapte nye minner

  • jul

Det var ikke bare Jan Bøhler som hadde tatt turen til Rødtvet sykehjem, da det var klart for den årlige julegrantenningen.

Lansering i en pub

Lansering i en pub

  • Pilen

I forrige uke ble den lokale baren Rudolf på Vestli brukt til noe litt annet enn det den pleier å brukes til. Lise Forfang Grimnes valgte å bruke Rudolf for å lansere sin nye bok «Blodskraft».

 
Nok er nok <BR>for Standing Rock

Nok er nok
for Standing Rock

  • Pilen

Den siste tiden har det vært snakket mye om Standing Rock, og at de amerikanske mydighetene skal «innvadere» Dakota/Lakota/siouxindianernes reservat. De skal nemlig legge et veldig omdiskutert oljerør gjennom indianerreservatet Standing Rock i Nord-Dakota i USA.

20 år med teater

20 år med teater

  • Teater

Hellerud teaterverksted startet opp i 1996. Sist uke feiret de med noen av glansstykkene på Haugerud seniorsenter.

Lanserer «Asfaltøl»

Lanserer «Asfaltøl»

- med hint av svevestøv

  • Asfaltøl

Forfatter Yngve Kveine kom i 2014 ut med boka «Lyden av asfalt». Nå har han kommet med smaken til boken sammen med St. Halvars bryggeri.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!