Gir deg ideer til hjemmet

Gir deg ideer til hjemmet

 

Gry Ludvigsen (Risløkka) har åpnet livsstilsbutikken Boligidé. Den nyåpnede butikken har hovedvekt på interiørartikler og møbler og er plassert i Helgesens gate 73 på Sofienberg.

Tekst:

Publisert:

- Vi startet opp denne butikken 13. november, så vi er ennå nokså ferske på markedet.

Men vi håper selvfølgelig at folk vil få øynene opp for butikken vår, sier Gry Ludvigsen, daglig leder i interiørbutikken Boligidé.

- Hva kan dere tilby kundene?

- Vi fører både vintage og nytt innen møbler og interiør, pluss at vi har et lite utvalg av klær og smykker. Ved siden av dette fører vi tapeter, tekstiler og gardiner fra Designers Guild.

I tillegg har vi mye julepynt og julegaveideer inne nå i førjulstiden, sier Ludvigsen, og peker mot vinduet:

- Vi har for eksempel noen dekorative og flotte julestjerner i papir. Disse er kanskje litt freshere enn de vanlige gullstjernene i metall som mange er vant til, smiler hun, og legger til at Boligidé også tilbyr kundene boligstyling og interiørveiledning.

- Linn Sørlie, som jobber i butikken sammen med meg, og jeg har foreløpig hatt mest henvendelser fra meglere som vil ha hjelp med styling før boligsalg, men vi tilbyr også dette til privatpersoner.

Barokk trend

- Hva er trendene innen innredning og interiør nå for tiden?

- Mye er inspirert av det barokke; og en ser for eksempel mye kraftige tapeter med fløyel og overdådige mønstre, sier Ludvigsen.

- Videre henter mye av dagens interiør inspirasjon fra naturen, og en kan se mye lin, bomull, treverk, skinn og pels. En annen trend er gjenbruk, og det å blande nytt og gammelt, sier Gry, og Linn nikker enig. Begge de to henter selv inspirasjon fra interiørblader og reiser til utlandet.

- Vi håper kundene blir inspirerte og får glede av å komme til oss. Og til nå har vi bare fått positive tilbakemeldinger:

- Folk synes at det er hyggelig at det har kommet en slik butikk i nærmiljøet, slik at de slipper å dra til sentrum eller til vestkanten for å gjøre interiørrelaterte innkjøp.

For mer informasjon, se www.boligide.no

Siste nytt i Kultur

Hverdagshelten inviterte <BR>til fest på hjemmet

Sykehjemsprest Ellen Kolb-Schiager bruker pengene hun mottak sammen med prisen «Groruddalens hverdagshelt 2016» på fest for beboerne og ansatte på Furusethjemmet.

Bygg fordelingskryss <BR>mellom tre tunneler

Debatten rundt den planlagte Manglerudtunnelen med utløp i Breivollveien, som så skal gjøres om til en del av E6, pågår for fullt.

 
Lysere tider for loppemarkedet

For noen år siden endret Lindebergskolenes musikkorps strategi på loppemarkedene sine. Det har vist å lønne seg.

Lader opp med arbeidersanger

For 22. gang inviteres det til allsangkveld kvelden før dagen. I år er det leder Frode Jacobsen i Oslo Arbeiderparti som skal holde kveldens appell.

Dobbelt jubileum <BR>og nytt soloalbum

Finn Kalvik runder 70 og feirer sitt 50-årsjubileum som artist med albumet «Ingen vei hjem» – en vei som startet i Stjerneblokkene på Grorud!