ANNONSE

Gir deg ideer til hjemmet

Gir deg ideer til hjemmet

 

Gry Ludvigsen (Risløkka) har åpnet livsstilsbutikken Boligidé. Den nyåpnede butikken har hovedvekt på interiørartikler og møbler og er plassert i Helgesens gate 73 på Sofienberg.

Tekst:

Publisert:

- Vi startet opp denne butikken 13. november, så vi er ennå nokså ferske på markedet.

Men vi håper selvfølgelig at folk vil få øynene opp for butikken vår, sier Gry Ludvigsen, daglig leder i interiørbutikken Boligidé.

- Hva kan dere tilby kundene?

- Vi fører både vintage og nytt innen møbler og interiør, pluss at vi har et lite utvalg av klær og smykker. Ved siden av dette fører vi tapeter, tekstiler og gardiner fra Designers Guild.

I tillegg har vi mye julepynt og julegaveideer inne nå i førjulstiden, sier Ludvigsen, og peker mot vinduet:

- Vi har for eksempel noen dekorative og flotte julestjerner i papir. Disse er kanskje litt freshere enn de vanlige gullstjernene i metall som mange er vant til, smiler hun, og legger til at Boligidé også tilbyr kundene boligstyling og interiørveiledning.

- Linn Sørlie, som jobber i butikken sammen med meg, og jeg har foreløpig hatt mest henvendelser fra meglere som vil ha hjelp med styling før boligsalg, men vi tilbyr også dette til privatpersoner.

Barokk trend

- Hva er trendene innen innredning og interiør nå for tiden?

- Mye er inspirert av det barokke; og en ser for eksempel mye kraftige tapeter med fløyel og overdådige mønstre, sier Ludvigsen.

- Videre henter mye av dagens interiør inspirasjon fra naturen, og en kan se mye lin, bomull, treverk, skinn og pels. En annen trend er gjenbruk, og det å blande nytt og gammelt, sier Gry, og Linn nikker enig. Begge de to henter selv inspirasjon fra interiørblader og reiser til utlandet.

- Vi håper kundene blir inspirerte og får glede av å komme til oss. Og til nå har vi bare fått positive tilbakemeldinger:

- Folk synes at det er hyggelig at det har kommet en slik butikk i nærmiljøet, slik at de slipper å dra til sentrum eller til vestkanten for å gjøre interiørrelaterte innkjøp.

For mer informasjon, se www.boligide.no

Siste nytt i Kultur

Tyvstartet med kunstutstilling

Elias (12), Selma (11) og Mathumintha (11) tegnet seg til seier da senterleder ga 6. trinn på Linderud skole i oppgave å tegne sentret om 50 år.

ANNONSE
Misbah går ut med 20 seksere

Furuset-jenta Misbah Kiran Mahmood (18) kan ta en velfortjent sommerferie. Hun avslutter tre år på Fyrstikkalleen skole med et mildt sagt solid vitnemål.

 
Saueslipp på sykehjemmet

For tredje året på rad fylles nå innhegningen på Rødtvet sykehjem opp med sauer og høner, til stor begeistring for både beboere og ansatte.

Skamløs motivasjon

Stemningen var god i hallen ved Apalløkka skole da tidligere elev og Skam-skuespiller Ina Svenningdal hadde tatt turen.

Bydelen hyllet de ansatte

Bydel Alna gjorde stas på sine ansatte som har jobbet i Oslo kommune i 25 og 40 år med en jubileumsmarkering.

 
ANNONSE