Gir deg ideer til hjemmet

Gir deg ideer til hjemmet

 

Gry Ludvigsen (Risløkka) har åpnet livsstilsbutikken Boligidé. Den nyåpnede butikken har hovedvekt på interiørartikler og møbler og er plassert i Helgesens gate 73 på Sofienberg.

Skrevet av:

- Vi startet opp denne butikken 13. november, så vi er ennå nokså ferske på markedet.

Men vi håper selvfølgelig at folk vil få øynene opp for butikken vår, sier Gry Ludvigsen, daglig leder i interiørbutikken Boligidé.

- Hva kan dere tilby kundene?

- Vi fører både vintage og nytt innen møbler og interiør, pluss at vi har et lite utvalg av klær og smykker. Ved siden av dette fører vi tapeter, tekstiler og gardiner fra Designers Guild.

I tillegg har vi mye julepynt og julegaveideer inne nå i førjulstiden, sier Ludvigsen, og peker mot vinduet:

- Vi har for eksempel noen dekorative og flotte julestjerner i papir. Disse er kanskje litt freshere enn de vanlige gullstjernene i metall som mange er vant til, smiler hun, og legger til at Boligidé også tilbyr kundene boligstyling og interiørveiledning.

- Linn Sørlie, som jobber i butikken sammen med meg, og jeg har foreløpig hatt mest henvendelser fra meglere som vil ha hjelp med styling før boligsalg, men vi tilbyr også dette til privatpersoner.

Barokk trend

- Hva er trendene innen innredning og interiør nå for tiden?

- Mye er inspirert av det barokke; og en ser for eksempel mye kraftige tapeter med fløyel og overdådige mønstre, sier Ludvigsen.

- Videre henter mye av dagens interiør inspirasjon fra naturen, og en kan se mye lin, bomull, treverk, skinn og pels. En annen trend er gjenbruk, og det å blande nytt og gammelt, sier Gry, og Linn nikker enig. Begge de to henter selv inspirasjon fra interiørblader og reiser til utlandet.

- Vi håper kundene blir inspirerte og får glede av å komme til oss. Og til nå har vi bare fått positive tilbakemeldinger:

- Folk synes at det er hyggelig at det har kommet en slik butikk i nærmiljøet, slik at de slipper å dra til sentrum eller til vestkanten for å gjøre interiørrelaterte innkjøp.

For mer informasjon, se www.boligide.no

Siste nytt i Kultur

VM-fest på Ammerudhjemmet

VM-fest på Ammerudhjemmet

  • Ammerudhjemmet

I anledning starten på VM i ski og at Ammerudhjemmet har fått seg bålpanne, samlet de beboerne ute for en liten fest med toddy og kaffe rundt bålet.

– Viktig å rydde <BR>ellers blir det rotete

Ruskenturné på Ammerud:

– Viktig å rydde
ellers blir det rotete

  • Rusken

Rusken tok turen til Grorud bydel for en barnehageturné sammen med varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam (Ap). Der traff de super-rydderne fra Ammerud.

Feirer 20 år med teater

Feirer 20 år med teater

Tjernveien barnehage fylte 20 år sist fredag. Ved den anledning var det bursdagsfeiring fra start til slutt i barnehagen.

 
Høyt tempo på skøyteisen

Høyt tempo på skøyteisen

Youngslunden ble fort fylt opp da foreldrene ved 4. trinn på Bryn barneskole arrangerte skøytedisco.

Burger med gode råvarer!

Burger med gode råvarer!

Det er få kaféeiere som tør å satse på en ordentlig hjemmelaget meny på et kjøpesenter, men det har eieren av Café Aqua på Linderud turt å gjøre.

«Uten dekning» på Linderud

«Uten dekning» på Linderud

Tradisjoner er til for å holdes. Det viste elevene på Linderud skole da de nok en gang arrangerte Linderud fest i Dalen, med showet «Uten dekning»

 
Stas med filmpremiere

Stas med filmpremiere

I Norlandia Sørhellinga Barnehage på Tveita samlet på store og små seg foran lerret for å se på filmene som barna selv har laget.

Neha i Kakekrigen

Neha i Kakekrigen

Mandag 20. februar starter den åttende uken av Kakekrigen. Denne uken er Neha Nayyar fra Risløkka en av deltakerne nå som kakeklassikeren er tilbake på skjermen.

Meråpent hos Bjerke

Meråpent hos Bjerke

Deichmanske bibliotek har valgt, etter inspirasjon fra Danmark, å gjøre det lettere for deg å bruke biblioteket ved å gjøre filialene meråpne. Man kan nå oppgradere lånekortet sitt til et nøkkelkort og få fri tilgang til lokalene mellom klokken 07 og 23.

 
Utbygging av ny E6 på Smalvollen

Debatt

Ny E6 på Smalvollen

  • debatt

I Alnaelvas Venner er vi svært overrasket over at Statens vegvesen nå foreslår å legge E6 i dagen langs Smalvollveien.

Legg dritten til Groruddalen!

Legg dritten til Groruddalen!

  • Innlegg

Jeg har hatt gleden av å skrive biografien til et par profilerte politikere og i den forbindelse har jeg også intervjuet andre politikere. Rikspolitikere med stortingsplass. Bystyrepolitikere. Ordførere i Norge. Noen av dem spurte jeg: «Hva kommer det av at all dritten blir lagt til Groruddalen?» Je...

Kamzy saler opp

Kamzy saler opp

På selve Valentinsdagen var det klart for at varaordfører i Oslo, Khamshajiny Gunaratnam, skulle sitte på en hest for første gang.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!