Gleder seg til Veitvet-showet

Gleder seg til Veitvet-showet

PÅ SCENEN: De ni kandidatene er klare for å lage show på denne scenen i dag, lørdag klokka 14.

Kåringen av Veitvet-piken og gutten er i dag, lørdag, klokka 14, og det er ei jente og en gutt som kan vinne. Stemningen er god og spent blant kandidatene.

Skrevet av:

For nå er de ferdige med de siste øvingene og klare for å entre scenen på Kulturhuset Veitvet. Og mens mange av jentene grugleder seg, er det en i gjengen som utelukkende gleder seg. Nemlig Ayoub Salar, og det er kanskje ikke så rart.

- Jeg har jo allerede vunnet, så jeg er i hvert fall fornøyd med hva resultatet ble, sier en lattermild Ayoub.

Det var flere gutter med i starten, men da øvingene for alvor startet var det kun en gutt som sto løpet ut. Så da kan man vel kanskje si at han er en verdig vinner, selv om han ikke hadde mange konkurrenter.

- Jeg synes det er kjempebra at jeg er alene som gutt, jeg.

- Men det sier jeg kun fordi jeg vant. Jeg håper det er flere gutter som blir med neste år, men i år er jeg fornøyd med at det kun er meg, sier Ayoub.

Gode venner

Stemningen på Kulturhuset Veitvet er i hvert fall god. Der har kandidatene hatt alle øvingene sine og på lørdag skal fremføre både dans, sang, film og redesign. Og Ayoub skryter også av jentene som er med i kåringen.

- Jeg har kjent alle jentene lenge, og er god venn med de, så det blir spennende og se hvem som vinner av de på lørdag, sier Ayoub.

Praten rundt bordet er løs, og det er lite som tyder på at det er konkurranse mellom ungdommen. Vinneren av Veitvet-piken blir kåret ved loddtrekning, og det er kanskje like greit med tanke på hvor mange timer alle har øvd.

- Vi har fått mat hver onsdag og torsdag, før øvingene. Og det er jo en liten motivasjon i seg selv, når man kommer hit rett etter trening.

- Og vi gleder oss masse til det braker løs på scenen i dag, og håper det kommer mange, sier de.

Siste nytt i Kultur

Folkefest med kronprinsparet

Besøker Bjerke bydel:

Folkefest med kronprinsparet

  • Kronprinsparet

På mandag kommer kronprinsparet til Bydel Bjerke. Det hele starter på Kulturhuset Veitvet før det ender opp med folkefest ved Isdammen på Årvoll.

Provokativ feminisme <BR>og nye briller

Provokativ feminisme
og nye briller

  • Pilen

Feminisme er et kontroversielt tema, og veldig mange som identifiserer seg som en feminist får mye tyn for det. For omtrent et år siden i dag fant jeg ut at jeg er feminist.

Teller ned til Stovnergalla

Teller ned til Stovnergalla

  • Stovner bydel

I morgen skal Stovner bydel dele ut sine frivilligpriser i fem kategorier. Randi Flaten er nominert til årets ildsjel - og er veldig spent.

 
Sterkt om overgrep

Foredrag på Vestli skole:

Sterkt om overgrep

  • Foredrag

Det var mange følelser og mye lærdom på Vestli skole da FAU hadde invitert Annett Berntsberg Eck. Hun fortalte sin historie og ga flere gode tips.

Tar barnas helse på alvor

Barnas kosthold og
bevegelse på alvor

  • Barn

Barnehagematen.no leverer varm og hjemmelaget mat som er spiseklar til barnehager, skoler og aktivitetsskoler. Nå har de ansatt en lokalkjent person i Groruddalen som skal passe på at alt går som det skal.

Kunst for vennskap

Kunst for vennskap

  • Barn

Gjennom prosjektet «Skup» har elevene på Furuset skole laget en forestilling om vennskap og kontraster.

 
Fremhever skolen <BR>med festival

Fremhever skolen
med festival

  • Festival

Kuben videregående skole gjentok fjorårets «Kubenfestival» med lokale artister og dansere. Festivalsjefen ser på det som en fin mulighet til å vise fram skolen.

Stovnerkameratene

Stovnerkameratene

Jon Henry Martinsen fra Stovner Frisbeeklubb og Espen Myrbakken fra Rommen SK roser den positive utviklingen i Bydel Stovner. De har begge lang farstid i området, og er nå nominert til idrettsprisen.

Festivalprogrammet tar form

Lindebergfestivalen planlegges

Flere stjerner er
allerede på plakaten

  • Festival

Den folkekjære artisten Benedicte Adrian er blant dem.

 
Vinterlek for bedre språk

Vinteraktiviteter
for bedre språk

  • Barn

Vinteraktiviteter som skilek og aking hjelper elevene på Vestli skole med å få større språkforståelse og fremme den sosiale kommunikasjonsferdigheten.

Lærevillige Ellingsrud-elever <BR>besøkte begravelsesbyrået

Lærte om døden

  • Skole

Å snakke om døden er for mange et tabuemne, men ikke for elevene ved Ellingsrudåsen skole.

Pegah har fått platekontrakt

Pegah har fått platekontrakt

Forrige uke stod hun på scenen i Kulturhuset Veitvet, men fremover blir det nok mange fler sceneopptredener. Pegah Afifi (19) har nemlig sikret seg platekontrakt. Og første singel slippes 26 mai.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!