Gode tall for Tonsenmessa

Gode tall for Tonsenmessa

FORNØYD MANN: Komitéleder Roy Oliver Jahnsen setter pris på alle som deltar på Tonsenmessa.

Mange tok turen innom den årlige Tonsenmessa i Tonsen kirke sist helg. Ifølge komitéleder Roy Oliver Jahnsen har de aldri fått inn så mye allerede første dagen, som de gjorde i år.

Skrevet av:

Oppdatert:
11.11.2016 kl 15:25

Inntektene som samles inn går til soknediakonen og diagonalt arbeid i kirka. Målet er å få inn 100.000 kroner. Det er et mål komitélederen følte seg ganske trygg på allerede på fredagen.

– Det har vært mange innom her. Vi fikk inn 60.000 kroner allerede første dagen, og det har aldri startet så bra før, smiler han.

Tonsenmessa har blitt arrangert i mange år og har blitt en fast og god tradisjon for nærmiljøet. Jahnsen kan ramse opp flere grunner til hvorfor messa er så populær.

– SuperKidz står for underholdning, det er god kafeteria, fine gevinster og det blir som en varmestue. Samtidig er det hyggelig og mange kommer for det sosiale, sier han.

Bær fra Lillomarka

Lotteri, håndarbeid, bruktbord, loppebord, syltetøy, kaker, diverse julesaker og mange glade mennesker fylte Tonsen kirke.

– Vi har også åresalg. Det er alltid voldsomt populært, smiler Jahnsen.

Anne Mari Tjeldnes og Ketil Weie har vært frivillige i Tonsen kirke i mange år. De synes Tonsenmessa er en fin ting og skryter av kirka.

– De får det til her. Dette er et veldig bra opplegg. Vi selger selvlaget syltetøy. Det er fast bidrag fra får side, sier Tjeldnes.

Bærene har de plukket i Lillomarka og de anbefaler alle til å plukke bær i Groruddalen.

– Det er mye bra man kan plukke her. Vi har 70 glass med fire sorter. Dette er kortreist syltetøy, smiler Weie.

Siste nytt i Kultur

Selger frimerkehistorie<BR> på Ulven

Selger frimerkehistorie
på Ulven

  • Frimerker

I over ett år har Postens frimerketjeneste holdt hus i Persveien på Ulven. Der kan du få kjøpt det meste innen frimerker som er gitt ut i Norge siden 1855.

Stas med deltakelse <BR>i Norske Talenter

Stas med deltakelse
i Norske Talenter

Det var først etter at de hadde sett ett innlegg på nett at Surreal Crew fra Vestli IL bestemte seg for å bli med i konkurransen. Nå har de gått videre.

Står på for det sosiale på F21

Står på for det sosiale på F21

Mathilde Bergene Bratlie (18), Valencia Rodrigues (17) og Amanda Sandberg Fætten (15) fra elevrådet på Fyrstikkalleen skole, ser på de sosiale aktivitetene som en positiv ting med skolen.

 
Molly (6) lærte opp kronprinsen

Molly (6) lærte opp kronprinsen

  • Teglverket skole

Kronprins Haakon tok turen til Teglverket skole for å lære hvordan de jobber med læringsteknologi i skolehverdagen. På Teglverket har alle elever en ipad – og Molly fikk lære bort til selveste kronprinsen.

Leter etter flere frivillige

Leter etter flere frivillige

Alle aktivitetene og tilbudene Rødtvet seniorsenter har til sine brukere er ledet av frivillige. Det er de som er primus motor på sentret.

Høybråtens «Farmen»-kjendis

Høybråtens «Farmen»-kjendis

Selv om det er «Farmen kjendis» som ruller over tv-skjermen nå, har Groruddalen sin egen «Farmen»-kjendis. Sophie Therese Lindberg (25) fra Høybråten kom på andreplass i fjorårets sesong av «Farmen».

 
– Deler prisen med<BR> alle på sykehjemmet

– Deler prisen med
alle på sykehjemmet

  • Hverdagshelten 2016

Sykehjemsprest Ellen Kolb-Schiager er kåret til «Groruddalens hverdagshelt 2016». Hun deler prisen med frivillige og ansatte på sykehjemmet.

En logo for fremtiden

En logo for fremtiden

  • Bjerke vgs

Lars-André Barth fra medielinja på Bjerke videregående skole vant logokonkurransen til idrettsprosjektet «Den rosa sko» – et Bjerke-prosjekt for å rekruttere flere jenter til idrett i Groruddalen.

Valgets kval

Åpne dager på videregående skoler

Valgets kval

  • åpen dag

«Jeg er veldig redd for å ta feil valg. Tenk om jeg må gjøre alt på nytt igjen».

 
Pølsefest på Romsås

Pølsefest på Romsås

Mens de fleste roper på julenissen under juletrefester, er det noen andre de venter på i Romsås kirke. Der feirer de den hellige tre kongers dag. Og har selvfølgelig en pølsefest.

Første tur på langrenn!

Første tur på langrenn!

Den siste tiden har snøkanonene stått på for fullt ved Badedammen på Grorud. Og endelig kan man nå stå på ski, helt fra bommen.

Klær for alle kvinner

Klær for alle kvinner

Da Bella på Tonsenhagen har vært en populær butikk i mange år. Nå har de servicedyktige damene har fått inn enda flere nyheter.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!