Gode tall for Tonsenmessa

Gode tall for Tonsenmessa

FORNØYD MANN: Komitéleder Roy Oliver Jahnsen setter pris på alle som deltar på Tonsenmessa.

Mange tok turen innom den årlige Tonsenmessa i Tonsen kirke sist helg. Ifølge komitéleder Roy Oliver Jahnsen har de aldri fått inn så mye allerede første dagen, som de gjorde i år.

Skrevet av:

Oppdatert:
11.11.2016 kl 15:25

Inntektene som samles inn går til soknediakonen og diagonalt arbeid i kirka. Målet er å få inn 100.000 kroner. Det er et mål komitélederen følte seg ganske trygg på allerede på fredagen.

– Det har vært mange innom her. Vi fikk inn 60.000 kroner allerede første dagen, og det har aldri startet så bra før, smiler han.

Tonsenmessa har blitt arrangert i mange år og har blitt en fast og god tradisjon for nærmiljøet. Jahnsen kan ramse opp flere grunner til hvorfor messa er så populær.

– SuperKidz står for underholdning, det er god kafeteria, fine gevinster og det blir som en varmestue. Samtidig er det hyggelig og mange kommer for det sosiale, sier han.

Bær fra Lillomarka

Lotteri, håndarbeid, bruktbord, loppebord, syltetøy, kaker, diverse julesaker og mange glade mennesker fylte Tonsen kirke.

– Vi har også åresalg. Det er alltid voldsomt populært, smiler Jahnsen.

Anne Mari Tjeldnes og Ketil Weie har vært frivillige i Tonsen kirke i mange år. De synes Tonsenmessa er en fin ting og skryter av kirka.

– De får det til her. Dette er et veldig bra opplegg. Vi selger selvlaget syltetøy. Det er fast bidrag fra får side, sier Tjeldnes.

Bærene har de plukket i Lillomarka og de anbefaler alle til å plukke bær i Groruddalen.

– Det er mye bra man kan plukke her. Vi har 70 glass med fire sorter. Dette er kortreist syltetøy, smiler Weie.

Siste nytt i Kultur

Feirer 20 år med teater

Feirer 20 år med teater

Tjernveien barnehage fylte 20 år sist fredag. Ved den anledning var det bursdagsfeiring fra start til slutt i barnehagen.

Sang for de eldre

Sang for de eldre

Flere hadde tatt turen ut i østfløyen på Lindeberg omsorgssenter, da LKV-koret dukket opp for å synge. Ikke bare en gang, men to ganger.

Høyt tempo på skøyteisen

Høyt tempo på skøyteisen

Youngslunden ble fort fylt opp da foreldrene ved 4. trinn på Bryn barneskole arrangerte skøytedisco.

 
Burger med gode råvarer!

Burger med gode råvarer!

Det er få kaféeiere som tør å satse på en ordentlig hjemmelaget meny på et kjøpesenter, men det har eieren av Café Aqua på Linderud turt å gjøre.

«Uten dekning» på Linderud

«Uten dekning» på Linderud

Tradisjoner er til for å holdes. Det viste elevene på Linderud skole da de nok en gang arrangerte Linderud fest i Dalen, med showet «Uten dekning»

Stas med filmpremiere

Stas med filmpremiere

I Norlandia Sørhellinga Barnehage på Tveita samlet på store og små seg foran lerret for å se på filmene som barna selv har laget.

 
Neha i Kakekrigen

Neha i Kakekrigen

Mandag 20. februar starter den åttende uken av Kakekrigen. Denne uken er Neha Nayyar fra Risløkka en av deltakerne nå som kakeklassikeren er tilbake på skjermen.

Meråpent hos Bjerke

Meråpent hos Bjerke

Deichmanske bibliotek har valgt, etter inspirasjon fra Danmark, å gjøre det lettere for deg å bruke biblioteket ved å gjøre filialene meråpne. Man kan nå oppgradere lånekortet sitt til et nøkkelkort og få fri tilgang til lokalene mellom klokken 07 og 23.

Utbygging av ny E6 på Smalvollen

Debatt

Ny E6 på Smalvollen

  • debatt

I Alnaelvas Venner er vi svært overrasket over at Statens vegvesen nå foreslår å legge E6 i dagen langs Smalvollveien.

 
Legg dritten til Groruddalen!

Legg dritten til Groruddalen!

  • Innlegg

Jeg har hatt gleden av å skrive biografien til et par profilerte politikere og i den forbindelse har jeg også intervjuet andre politikere. Rikspolitikere med stortingsplass. Bystyrepolitikere. Ordførere i Norge. Noen av dem spurte jeg: «Hva kommer det av at all dritten blir lagt til Groruddalen?» Je...

Kamzy saler opp

Kamzy saler opp

På selve Valentinsdagen var det klart for at varaordfører i Oslo, Khamshajiny Gunaratnam, skulle sitte på en hest for første gang.

Fra København til Groruddalen

Fra København til Groruddalen

Groruddølen Halvard Lillevik fra Rødtvet har siden 2008 hadde agentur på Christianiabikes. Nå ønsker han at Groruddalen skal få full utnyttelse av slike sykler.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!