- Har dere det bra Groruddalen?

- Har dere det bra Groruddalen?

 

Hellbillies holdt temperaturen oppe i steinbruddet i kveld. GranittRocks headliner leverte og vel så det for groruddals-publikummet.

Tekst:

Publisert:

Aslag Haugen og de andre hellbilliene sørget for en knall avslutning på nok en vellykket festival i steinbruddet. Countryrockerne fra Ål i Hallingdal var årets headliner under GranittRock.

Skogen har levd i to dager og Groruddalen har kjent på rytmer av alle slag blant busker kratt og gitar-riff med gjenklang i granitt og gråstein. Les høydepunktene fra dalens største dugnad i neste Akers Avis Groruddalen.

 

Siste nytt i Kultur

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.

«Løvenes Konge» <BR>på Granstangen

Elevene fra sal og scene på 9. trinn sørget for at «Simba» og «Mufasa» inntok Granstangen skole da de tok for seg «Løvenes Konge» på skolens egen teaterfestival.