- Har dere det bra Groruddalen?

- Har dere det bra Groruddalen?

 

Hellbillies holdt temperaturen oppe i steinbruddet i kveld. GranittRocks headliner leverte og vel så det for groruddals-publikummet.

Tekst:

Publisert:

Aslag Haugen og de andre hellbilliene sørget for en knall avslutning på nok en vellykket festival i steinbruddet. Countryrockerne fra Ål i Hallingdal var årets headliner under GranittRock.

Skogen har levd i to dager og Groruddalen har kjent på rytmer av alle slag blant busker kratt og gitar-riff med gjenklang i granitt og gråstein. Les høydepunktene fra dalens største dugnad i neste Akers Avis Groruddalen.

 

Siste nytt i Kultur

Feiret med pilegrimskake

Det er nå 20 år siden den vestlige pilegrimsleden ble offisielt godkjent – men også 20 år siden jobben med den østlige startet.

Matte til lunsj med kunnskapsministeren

Elever på 4. trinn fra Lutvann skole regnet ut hvor mye mel og melk det skal være i scones. Og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen fulgte nøye med.

 
Suksess med utemarkedet

Mester Grønn på Stovner senter har åpnet opp for utemarked de siste tre årene, noe som har ført til positive tilbakemeldinger og utvidelse.

Færre lekser og mindre regn

Det var mange kreative forslag som kom til ordfører Marianne Borgen (SV) da hun åpnet forslagskassen til Tigerstadsteateret inne på sitt kontor. Nå skal alt sorteres og presenteres for byrådet.

Åpner sommerkafé <BR>på Stovner

Gjengen fra Haugenstua skal sammen med diakonene i Høybråten, Fossum og Stovner menighet drive kafé utenfor Frivillighetssentralen i hele juli måned.