Hærverk på juletreet
– for tredje gang

Hærverk på juletreet <BR>– for tredje gang

DEMONTERER LYSENE: Medlem i Oslo Lions/Tveita-Vålerenga og med i juletrekomiteen, Rolf Syversen, har satt opp nye lys på juletreet utenfor Tveita skole tre ganger, siden noen tar lysene.

Lions Club Oslo/Tveita-Vålerenga har i samarbeid med Tveita senter gitt et juletre til Tveita skole i flere år, men i år får ikke treet stå å lyse i fred.

Tekst:

Publisert:

For tredje gang har medlem i Oslo Lions/Tveita-Vålerenga og med i juletrekomiteen, Rolf Syversen, tatt turen til Tveita skole for å henge opp nye lys på juletreet.

Det er noen som demonterer lysene. Vi får spørsmål om hvorfor juletreet er mørkt, og det er trist at det ikke kan få lyse om kvelden, sier Syversen.

Han synes det er synd at noen velger å ødelegge en hyggelig gest, men har en anelse om hvem som kan stå bak.

– Det er tredje gang det skjer nå. Jeg tror ikke det ligger noe religiøst bak eller at noen tar i bruk lysene. Jeg tror det rett og slett er guttestreker.

Gleder nærmiljøet

Klubben og sentret har spandert et tre til Tveita skole og et tre til Godlia skole i mange år. Selv har Syversen vært med på det i fire år.

– Vi står for juletrefot og lysanlegget, mens Tveita senter er med å sponse juletreet.

– At noen ønsker å ødelegge har vi aldri opplevd tidligere. På Godlia skole har treet fått stå i fred, og det håper vi nå gjelder treet på Tveita også. La lysene leve i julehøytiden, oppfordrer han.

I tillegg til treet har de hengt opp en banner, hvor det står god jul fra Lions Club Oslo/Tveita-Vålerenga og Tveita senter. De setter opp juletre for å gjøre noe hyggelig for skolene og for å synliggjøre seg i miljøet.

– Vi ønsker å glede de som bor her, og ikke minst elevene, sier president Roger Yttervik i Lions Club Oslo/Tveita-Vålerenga.

Siste nytt i Kultur

Vinteren kom tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.