Haugen skolekorps 40 år

Haugen skolekorps 40 år

FEIRET MED KONSERT: Haugen skolekorps spilte for publikum i Furuset kirke.

Haugen skolekorps har 40-årsjubileum i år. Det feiret de med konsert i Furuset kirke, men feiringen er ikke over.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
30.03.2017 kl 09:48

Etterfulgt av konserten i Furuset kirke ble det fest på Haugen skole for korpsets medlemmer og familie. I tillegg var veteraner og æresmedlemmer invitert.

Det var veldig moro og absolutt en vellykket konsert. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger, sier styreleder Karina Olsen i Haugen skolekorps.

– Store og små koste seg. Vi har mange flinke foreldre som stiller opp og gjør det mulig å gjennomføre, sier hun.

Under konserten spilte de noen sanger fra sitt repertoar og drilltoppen hadde sin egen avdeling.

– Veteranene spilte sammen med hovedkorpset på siste del, sier Olsen.

Skal på tur

Korpset er fornøyde med konserten de nå har lagt bak seg, men jubileumsfeiringen er ikke over.

– Nå gleder vi oss til jubileumsturen vi skal på i sommer. Da reiser vi til Edinburgh i Skottland. Sist vi var på tur er seks år siden, så det er ikke akkurat hvert år vi reiser til utlandet. Den turen er noe alle ser veldig fram til, smiler styrelederen.

De har ikke vært på noen store stevner i forbindelse med jubileet.

– Mange korps gjør det, men vi er såpass få at vi velger å ikke gjøre det. Likevel er vi veldig fornøyde med hvordan vi har valgt å feire, sier Olsen.

Siste nytt i Kultur

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Kamzy vendte hjem

Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam har selv gått på Rødtvet skole, og skolen var stolte av å kunne ønske henne «velkommen tilbake» på Norges nasjonaldag.

 
– Flott at så mange stiller opp

Rektor Katrine Sølvberg på Nordtvet skole startet feiringen med noen velvalgte ord før hun tok med seg resten av gjengen ned til sentrum.

17. mai 2017 i Oslo sentrum 

Ammerud skole fikk gå som nummer fire i barnetoget i sentrum i år fordi skolen fyller 50 år. Bydelsdirektør Øystein Eriksen Søreide ble med på den regnfulle turen forbi slottet.

Holdt tale sammen

Elevrådsleder Maria Halmø Jahr (15) på Veitvet skole tok med seg venninnen Karen Kate Tejano (16) opp på scenen for å holde tale.