ANNONSE

Hekler og syr fram julestemningen

Hekler og syr fram julestemningen

KLARE FOR MARKED: Bente Gudmundsen, Gerd Jenny Aanerud og Inger Mørken Kløw fra Groruddalen revmatikerforening gleder seg til årets julemarked i Grorud samfunnshus.

Om under to uker er det tid for Groruddalen revmatikerforenings årlige julemarked i Grorud samfunnshus.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.11.2016 kl 15:20

Den aktive revmatikerforeningen har hatt julemarked siden 1998. Det hele startet som loppemarked, men gikk fort over til å handle om jula. Selv om det hovedsakelig handler om å få inn midler til foreningen, er det noe eget med stemningen rundt julemarkedet.

– Det er mye glade folk. Julemarked består av mye nye ting. Det er håndarbeid og mer kvalitet, smiler styremedlem og leder i idégruppa Inger Mørken Kløw.

Julemarkedet er lørdag 19. og søndag 20. november. Nytt i år er putetrekk som de har sydd, dukkeklær og heklede sitteunderlag som legges i lomma og tas med på tur.

– Strikkede bomullskluter og oppvaskkluter er også nytt. Vi har mange fine, gode og praktiske ting. Det går i pynte- og bruksting, sier hun.

God blanding av kunder

Tingene som var nytt i fjor, kjører de også i år.

– Julekort, esker til ha sjokolade i, bokmerker og slike ting. Sånn at det ikke bare blir strikkede sokker, selv om det er veldig populært, sier Mørken Kløw.

– Ellers går det i julekaker. Det er det mange som kommer for å kjøpe. Vi startet med eplesaft for noen år siden, og det har vist seg å være veldig populær. Det samme gjelder syltetøy, sier hun.

Det er god blanding av faste kunder og folk som er ute på tur som kommer innom Grorud samfunnshus når revmatikerforeningen har julemarked.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

St. Hans med Jenny Jenssen

Tradisjonen til Lindeberg omsorgssenter med å feire St. Hansaften med sommerkonsert, er en av de tingene som ble med over til Ellingsrudhjemmet.

ANNONSE
Feiret 25 år og sommerferie

Lillomarka barnehage fyller 25 år i år. Det valgte de å markere på sommeravslutningen i barnehagen.

 
Best på sentret

Årets butikk på Alna senter for 2016 er kåret. Det ble Oslo Dyrebutikk.

Siste skoleavslutning på Gran

I forbindelse med nedleggelsen av Gran skole holdt skolen en stor avslutningskonsert i skolegården nest siste skoledag. Etter sommerferien flytter elevene over til Haugen skole.

Bare ett år igjen

Anna Maria Sørensen (17), Marcus Bratholm Sjølie (17) og Vilde Christine Tunheim (17) kan nå legge to fantastiske år på Natur videregående skole bak seg. Nå er det sommerferie, før de begir seg ut på siste året.

 
ANNONSE