Høybråtens «Farmen»-kjendis

Høybråtens «Farmen»-kjendis

BLE NUMMER TO: Sophie Therese Lindberg (25) fra Høybråten kom på andreplass i fjorårets sesong av «Farmen». Nå er hun tilbake i hverdagen igjen, men «Farmen» kunne hun uten tvil vært med på igjen.

Selv om det er «Farmen kjendis» som ruller over tv-skjermen nå, har Groruddalen sin egen «Farmen»-kjendis. Sophie Therese Lindberg (25) fra Høybråten kom på andreplass i fjorårets sesong av «Farmen».

Skrevet av:

Hun meldte seg på for to år siden uten hell. Men så møtte hun en fra casting-teamet på yoga som ønsket at hun skulle melde seg på igjen. Egentlig ønsket Høybråten-jenta å være med på «71 grader nord», men etter oppfordring fra moren om at dette ikke var noe man takket nei til, sa hun ja til «Farmen».

– Det gikk veldig fort fra møte med produksjonen til jeg var på gården. Jeg rakk egentlig ikke å tenke så mye over hva jeg skulle være med på, sier Lindberg.

– Så nå er «71 grader nord» det neste?

– Det er noe jeg har hatt lyst til lenge, men nå ble det Farmen i stedet. Jeg kan jo ikke bli realitydronning heller, ler hun.

Tok til seg mye kunnskap

Det er opplevelsen i seg selv som var motivasjonen til 25-åringen. Målet var å klare å være til stede i 1916 og få så mye som mulig ut av oppholdet på gården.

– Du setter mer pris på de små tingene, som det å få litt sukker på pannekakene eller om det var fint vær.

– Jeg ønsket å lære så mye som mulig og ta til meg mye kunnskap. Jeg gikk til de som kunne de forskjellige tingene for å lære meg det. Det ga meg mye, i tillegg til at jeg tenkte på finaleuka, sier hun.

Som alt annet Lindberg er med på eller gjør, ønsket hun å gjøre det så bra som mulig.

– Jeg tenker alltid at hvorfor kan ikke jeg få det til.

Som nummer to i «Farmen» 2016, var hun inne på gården i Finnsvika ved Kornsjø i Halden i tre måneder.

Som en opplevelsesferie

– Mange forskjellige personligheter blir satt sammen. Hvordan stilte du deg til det?

Jeg tenkte det ville være krevende, men det gikk fint for min del. Har man en konflikt her hjemme kan man bare dra hjem, mens på «Farmen» må man løse opp i det der og da, sier Lindberg.

På spørsmål om hun kunne blitt med igjen, er svaret klart og tydelig.

– Jeg kunne blitt med igjen i morgen, smiler hun.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

– Det er dette som <BR>skaper lokalsamfunn

Kronprinsparet på turné i Bjerke bydel:

– Det er dette som
skaper lokalsamfunn

 • Kronprinsparet

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit besøkte Bjerke bydel og fikk være med på flere av aktivitetene. Blant annet lærte kronprinsessen å sjonglere av Nysirkus på Veitvet og fikk møte over tusen aktive barn og unge på Isdammen.

Er det sommer, <BR>vår eller påske?

Er det sommer,
vår eller påske?

 • Sommer

Det er ikke lenge siden det snødde, men i helgen kom sommeren så å si over natta. Turen gikk til Steinbruvann for en liten stemningsrapport.

Folkefest med kronprinsparet

I dag blir det bålkos
med kronprinsparet

 • Kronprinsparet

På mandag kommer kronprinsparet til Bydel Bjerke. Det hele starter på Kulturhuset Veitvet før det ender opp med folkefest ved Isdammen på Årvoll.

 
Provokativ feminisme <BR>og nye briller

Provokativ feminisme
og nye briller

 • Pilen

Feminisme er et kontroversielt tema, og veldig mange som identifiserer seg som en feminist får mye tyn for det. For omtrent et år siden i dag fant jeg ut at jeg er feminist.

Teller ned til Stovnergalla

Teller ned til Stovnergalla

 • Stovner bydel

I morgen skal Stovner bydel dele ut sine frivilligpriser i fem kategorier. Randi Flaten er nominert til årets ildsjel - og er veldig spent.

Sterkt om overgrep

Foredrag på Vestli skole:

Sterkt om overgrep

 • Foredrag

Det var mange følelser og mye lærdom på Vestli skole da FAU hadde invitert Annett Berntsberg Eck. Hun fortalte sin historie og ga flere gode tips.

 
Tar barnas helse på alvor

Barnas kosthold og
bevegelse på alvor

 • Barn

Barnehagematen.no leverer varm og hjemmelaget mat som er spiseklar til barnehager, skoler og aktivitetsskoler. Nå har de ansatt en lokalkjent person i Groruddalen som skal passe på at alt går som det skal.

Kunst for vennskap

Kunst for vennskap

 • Barn

Gjennom prosjektet «Skup» har elevene på Furuset skole laget en forestilling om vennskap og kontraster.

Fremhever skolen <BR>med festival

Fremhever skolen
med festival

 • Festival

Kuben videregående skole gjentok fjorårets «Kubenfestival» med lokale artister og dansere. Festivalsjefen ser på det som en fin mulighet til å vise fram skolen.

 
Stovnerkameratene

Stovnerkameratene

Jon Henry Martinsen fra Stovner Frisbeeklubb og Espen Myrbakken fra Rommen SK roser den positive utviklingen i Bydel Stovner. De har begge lang farstid i området, og er nå nominert til idrettsprisen.

Festivalprogrammet tar form

Lindebergfestivalen planlegges

Flere stjerner er
allerede på plakaten

 • Festival

Den folkekjære artisten Benedicte Adrian er blant dem.

Vinterlek for bedre språk

Vinteraktiviteter
for bedre språk

 • Barn

Vinteraktiviteter som skilek og aking hjelper elevene på Vestli skole med å få større språkforståelse og fremme den sosiale kommunikasjonsferdigheten.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!