ANNONSE

Høyt tempo på skøyteisen

Høyt tempo på skøyteisen

FEST PÅ ISEN: Maja (9), Mia (9) og Selma (9) danser på skøyter til musikken.

Youngslunden ble fort fylt opp da foreldrene ved 4. trinn på Bryn barneskole arrangerte skøytedisco.

Tekst:

Publisert:

Se bildet større

FIN SKØYTEIS: Ildsjeler har gjennom hele vinteren jobbet med skøytebanen i Youngslunden.

Se bildet større

INITIATIVTAKERNE: Trioen i arrangemenstkomiteen, Eline, Mona og Sonja, passet på at alle fikk noe varmt å drikke og noe godt å spise.

Rundt 100 personer i alle aldre, størrelser og fasonger fant veien til Youngslunden søndag 12. februar, som viste seg å bli en solfylt februardag.

Store og små koser seg på isen og lar kroppen bevege seg i takt med musikken. Noen danser, andre spiller hockey og enkelte benytter anledningen til å teste skøyteferdighetene for første gang, sier leder Michele A. Bonafede i Fjellhus hageby vel.

De er opptatt av å skape gode og positive møteplasser i nærområdet, og ildsjeler har jobbet med skøytebanen gjennom hele vinteren.

– Isen må vannes, skrapes og børstes for å oppnå gode resultater. Det er bare å rette en stor takk til ivrige foreldre, smiler han.

Samler nærmiljøet

Ved å ha slike arrangementer styrker de samholdet i eget nærmiljø.

– Samtidig bidrar det til å gi dagens unge et avbrekk fra andre populære innendørsleker, sier Bonafede.

Tanken er å ha et årlig vinterarrangement i Youngslunden, og planen var egentlig å ha det før jul i fjor.

– Med mye regn ble ikke det noe av, så da ble det heller skøytedisco nå. Vi spredde ordet og vips var det fullt av glade barn her. Det er til glede for barna, men også for de eldre som kan ta turen ut og se barn som leker på isen med et smil om munnen, sier han.

Fine forhold

Mens damene i arrangementskomiteen sørger for boller med krem, kaffe, kakao og kald drikke til alle, skaper musikken fra høyttaleren mye liv.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

St. Hans med Jenny Jenssen

Tradisjonen til Lindeberg omsorgssenter med å feire St. Hansaften med sommerkonsert, er en av de tingene som ble med over til Ellingsrudhjemmet.

ANNONSE
Feiret 25 år og sommerferie

Lillomarka barnehage fyller 25 år i år. Det valgte de å markere på sommeravslutningen i barnehagen.

 
Best på sentret

Årets butikk på Alna senter for 2016 er kåret. Det ble Oslo Dyrebutikk.

Siste skoleavslutning på Gran

I forbindelse med nedleggelsen av Gran skole holdt skolen en stor avslutningskonsert i skolegården nest siste skoledag. Etter sommerferien flytter elevene over til Haugen skole.

Bare ett år igjen

Anna Maria Sørensen (17), Marcus Bratholm Sjølie (17) og Vilde Christine Tunheim (17) kan nå legge to fantastiske år på Natur videregående skole bak seg. Nå er det sommerferie, før de begir seg ut på siste året.

 
ANNONSE