ANNONSE

Hun disker opp på Årvoll gård

Hun disker opp på Årvoll gård

DRIVER KAFEEN: Hilde Lind Grøttland har tilført mye nytt til kafeen på Årvoll gård.

I overgangen fra 2014 til 2015 tok Hilde Lind Grøttland over kafeen på Årvoll gård. Det er noe kulturkonsulent Ellen Thijn er veldig takknemlig for.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.02.2017 kl 10:53

Hilde Lind Grøttland begynte å jobbe på kafeen på Årvoll gård i 2014, men da delte hun kafeen med to andre. Helt siden hun fikk ansvaret alene har kafeen hatt et oppsving.

Jeg er her fra mandag til torsdag hver uke. Det er lettere når jeg driver alene, for nå er jeg her sammenhengende og jeg kan planlegge mer, sier Lind Grøttland.

Hun er utdannet servitør og har mye kokkeerfaring. På kafeen på Årvoll gård har det blitt tilført mye nytt etter hun tok over.

– Jeg er den første som har smørbrød her. Da går det i alt fra roastbiff til eggerøre. Det er eksklusive smørbrød. I tillegg tilbyr jeg catering og har skaffet meg kortterminal, sier Lind Grøttland.

Nye tilbud

Flere av foreningene på gården benytter seg av cateringtilbudet, og er det bursdag stiller driveren seg til disposisjon.

– Alt dette er nye tilbud som ble en del av kafeen i 2015. Jeg har fått mange gode tilbakemeldinger, og nå holder jeg på å lage meg en nettside.

– Jeg trives veldig. Det har vært mye fram og tilbake i karrieren min, men nå føler jeg at jeg endelig er i gang, og det er deilig.

Besøkstallet på kafeen er veldig opp og ned, men det er alltid folk innom.

Det kan være opp til 100 besøkende på de beste dagene, ellers ligger det på rundt 70 som kommer innom. I tillegg er det mange faste kunder, men vi har alltid plass til flere nye, sier hun.

Avgjørende faktorer

Ingen av de som tidligere har jobbet på kafeen har jobbet sammenhengende, og ifølge Thijn er det akkurat det som er avgjørende.

– Hilde er veldig flink, og kafeen har vært mye bedre i 2015 enn i 2014. Det er på grunn av at hun kan yte service, og det er det folk vil ha. I tillegg lager hun mye hjemmelaget, sier kulturkonsulenten.

På Årvoll gård går det bare oppover og de håper det fortsetter slik. De begge ser fram til et nytt år fylt med mye forskjellig som skal skje på gården.

– Det er enormt viktig å ha denne kafeen. Folk som er ute på tur tar en sving innom for ta en kopp kaffe eller en vaffel. Sjarmen med at det er en gård er en viktig faktor, sier Thijn.

Kvalifisert til jobben

Kulturkonsulenten har vært på jakt etter en som er serviceinnstilt og en som er kvalifisert til jobben. Hun har hatt Lind Grøttland i kikkerten lenge.

– Jeg vet hvor flink Hilde er, og at hun har de kvalitetene som trengs for å jobbe på et slikt sted. Vi har mange barnehager innom hver eneste dag, og hun er like hyggelig om det er barn eller gammaldans her, sier Thijn.

De elsker at det er mye liv og røre på Årvoll gård, og mener at det er det som skaper hele gården.

– På sommeren sitter det folk ute på krakkene. Der nyter de omgivelsene og maten. Vi har veldig god plass her, og alle er velkomne, smiler hun.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Best på sentret

Årets butikk på Alna senter for 2016 er kåret. Det ble Oslo Dyrebutikk.

ANNONSE
Siste skoleavslutning på Gran

I forbindelse med nedleggelsen av Gran skole holdt skolen en stor avslutningskonsert i skolegården nest siste skoledag. Etter sommerferien flytter elevene over til Haugen skole.

 
Bare ett år igjen

Anna Maria Sørensen (17), Marcus Bratholm Sjølie (17) og Vilde Christine Tunheim (17) kan nå legge to fantastiske år på Natur videregående skole bak seg. Nå er det sommerferie, før de begir seg ut på siste året.

Vant pris for faglig og <BR>sosialt engasjement

Nikolas Emil Martinsen (19) går ut av Hellerud videregående skole og inn i sommerferien med Rotaryprisen.

Tyvstartet med kunstutstilling

Elias (12), Selma (11) og Mathumintha (11) tegnet seg til seier da senterleder ga 6. trinn på Linderud skole i oppgave å tegne sentret om 50 år.

 
ANNONSE