Akers Avis Groruddalens påskekrim 2017:

Hvem har tatt Stiggas OL-medalje?

Hvem har tatt Stiggas OL-medalje?

FORTVILET: Stigga leter febrilsk etter OL-medaljen i årets påskekrim. Her avhører han Mikael Oguz utenfor Grorud samfunnshus.

I flere år har Akers Avis Groruddalen presentert en påskekrim. Denne gangen er det OL-gutten Stig-André «Stigga» Berge som leter etter sin OL-medalje som har blitt stjålet. Han har fire mistenkte i kikkerten. Finner du ut hvem tyven er?

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.04.2017 kl 09:39

De fire mistenkte denne gangen er Norvald Mo, tidligere leder av Oslo idrettskrets, bydelsdirektør Øystein Eriksen Søreide i Bydel Grorud, idrettsbyråd Rina Mariann Hansen og tae kwondo-mester Mikael Oguz.

«Stigga» drar på medaljejakt, og til slutt finner han ut hvem tyven er. Klarer du det?

Påskekrimmen finner du i vår papirutgave eller i vår eAvis.

Send inn løsningen til redaksjonen@groruddalen.no. Fristen er forlenget grunnet påskeferie og uregelmessigheter med posten.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Vinteren slo tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.