I kveld fortsetter festen

I kveld fortsetter festen

 

Sola skinner og tusenvis av mennesker er ventet til Steinbruddet og GranittRock i kveld.

Tekst:

Publisert:

I går gjorde Bare Egil, Oslo Ess og Bigbang sakene sine godt. I tillegg leverte Don Martin og Gatas Parlament varene på ungdomsscenen.

I kveld er det duket for kanonene Marit Larsen og Bjørn Eidsvåg. I tillegg spiller blant annet El Caco, Envy og Chris Baco.

Det er også mange stander, matboder og tivoli inne på festivalområdet.

Siste nytt i Kultur

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Feiret med pilegrimskake

Det er nå 20 år siden den vestlige pilegrimsleden ble offisielt godkjent – men også 20 år siden jobben med den østlige startet.

 
Matte til lunsj med kunnskapsministeren

Elever på 4. trinn fra Lutvann skole regnet ut hvor mye mel og melk det skal være i scones. Og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen fulgte nøye med.

Suksess med utemarkedet

Mester Grønn på Stovner senter har åpnet opp for utemarked de siste tre årene, noe som har ført til positive tilbakemeldinger og utvidelse.

Færre lekser og mindre regn

Det var mange kreative forslag som kom til ordfører Marianne Borgen (SV) da hun åpnet forslagskassen til Tigerstadsteateret inne på sitt kontor. Nå skal alt sorteres og presenteres for byrådet.