«I like to move it»

«I like to move it»

 

«Stella» fikk med seg ungdommen med sine rytmer og sang. Hun var en fryd å få med seg, og det var ikke til å unngå at dansebevegelsene slo seg på.

Tekst:

Publisert:

Det var ikke første gang artisten opptrådte på GranittRock.

- Det var like gøy denne gangen også, smiler «Stella», som holder på å miste buksa siden hun glemte beltet.

Den profilerte artisten har mye å gjøre for tiden. Hun kom nettopp hjem fra en turné i Tyskland. Er nominert til «MTV African Awards» og skal nå på turné til USA. Men når hun skal slappe av drar hun til skogen.

- Det er deilig i skogen. Det er dit jeg drar når jeg vil ha ro, sier hun til Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Kultur

Matte til lunsj med kunnskapsministeren

Elever på 4. trinn fra Lutvann skole regnet ut hvor mye mel og melk det skal være i scones. Og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen fulgte nøye med.

Suksess med utemarkedet

Mester Grønn på Stovner senter har åpnet opp for utemarked de siste tre årene, noe som har ført til positive tilbakemeldinger og utvidelse.

 
Færre lekser og mindre regn

Det var mange kreative forslag som kom til ordfører Marianne Borgen (SV) da hun åpnet forslagskassen til Tigerstadsteateret inne på sitt kontor. Nå skal alt sorteres og presenteres for byrådet.

Åpner sommerkafé <BR>på Stovner

Gjengen fra Haugenstua skal sammen med diakonene i Høybråten, Fossum og Stovner menighet drive kafé utenfor Frivillighetssentralen i hele juli måned.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.