Indiske rytmer på Veitvet

Indiske rytmer på Veitvet

INDISK FESTIVAL: HSS Norway inviterte til indisk dans på Veitvet senter i helgen, for å samle inn penger til veldedighet.

Gulvet på kulturhuset Veitvet ble ryddet og gjort klart til indisk dans i helgen.

Tekst:

Publisert:

Se bildet større

INDISK DANS: HSS Norway arrangerte indisk dans på Veitvet senter.

Det er HSS Norway som står bak arrangementet. De har tidligere vært i Slemmestad og Fredrikstad, men sist lørdag var første gang de arrangerte indisk dans i Oslo.

Dette er en religiøs festival som heter Dandia. Målet er å samle inn penger til SEWA, som er en veldedighetsorganisasjon. Det som skjer her i dag er at vi skal danse indisk dans, ha en religiøs seremoni og servering av mat, sier Gurudutt Verma.

De ser på Veivet som et passende senter å ha det, og mange har i forkant vist interesse.

– Det er rundt 400 som har meldt at de skal komme, men vi får se hvor mange det blir til slutt. Det er åpent for alle og hyggelig at folk vil komme, sier han.

– Dans er typisk India og det er festivaltid der nå. Det er kjempebra at vi kan ha et slikt arrangement her som så mange ønsker å delta på. Det betyr mye og viser at folk er engasjerte, legger Chetna Shukla til.

Siste nytt i Kultur

Vinteren kom tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.