Indiske rytmer på Veitvet

Indiske rytmer på Veitvet

INDISK FESTIVAL: HSS Norway inviterte til indisk dans på Veitvet senter i helgen, for å samle inn penger til veldedighet.

Gulvet på kulturhuset Veitvet ble ryddet og gjort klart til indisk dans i helgen.

Tekst:

Publisert:

Se bildet større

INDISK DANS: HSS Norway arrangerte indisk dans på Veitvet senter.

Det er HSS Norway som står bak arrangementet. De har tidligere vært i Slemmestad og Fredrikstad, men sist lørdag var første gang de arrangerte indisk dans i Oslo.

Dette er en religiøs festival som heter Dandia. Målet er å samle inn penger til SEWA, som er en veldedighetsorganisasjon. Det som skjer her i dag er at vi skal danse indisk dans, ha en religiøs seremoni og servering av mat, sier Gurudutt Verma.

De ser på Veivet som et passende senter å ha det, og mange har i forkant vist interesse.

– Det er rundt 400 som har meldt at de skal komme, men vi får se hvor mange det blir til slutt. Det er åpent for alle og hyggelig at folk vil komme, sier han.

– Dans er typisk India og det er festivaltid der nå. Det er kjempebra at vi kan ha et slikt arrangement her som så mange ønsker å delta på. Det betyr mye og viser at folk er engasjerte, legger Chetna Shukla til.

Siste nytt i Kultur

Underholdt biblioteket <BR>med historie

Anne Fikkan fra Groruddalen historielag og forfatter Marianne Teie møtte opp på Bjerke bibliotek for å formidle to gamle historier. Den ene lokal og den andre familiær.

Klar for kulturfest

Lindeberg kulturens venner er klar for å arrangere årets kulturfestival i pinsehelgen.

 
Ellingsrudåsen imponerer med sirkus – igjen

Elevene på 6. trinn på Ellingsrudåsen skole har de siste to månedene vært i sirkus-verden. Sist tirsdag viste de fram alt fra tryllekunster til akrobatikk og klovneri i forestillingen «Cirkus El Perfecto».

Miljøgaten trenger en motorveitunnel!

Det var et interessant møte i Grorud samfunnshus den 4. mai.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.