Iris (5) ga sin
ønskeliste til nissen

Iris (5) ga sin <BR>ønskeliste til nissen

SKREV ØNSKELISTE: Iris (5) fikk overlevert årets julegaveønskeliste personlig til julenissen. Han på sin side slo fast at hun ligger godt an når det gjelder ønskene siden hun har vært snill i hele år.

Køen var lang foran julenissens «midlertidige kontor» da det ble arrangert «Jul på Veitvet». Ikke så rart, for nissefar tok imot ønskelister i forbindelse med jul.

Skrevet av:

Akers Avis Groruddalen fikk lov til å bli med Iris (5) og mamma Magdalena Cederlöf da lista med ønskene høytidelig skulle overrekkes.

Aller mest ønsker jeg meg «en hund som puster», «Olav Snømann» fra «Frost» og en mekanisk panda. Og så skrev jeg litt til på lista, forklarer Iris til julenissen.

Femåringen satte seg ned på fanget til nissen og slo fast at hun går i Veitvet barnehage.

– Jeg har vært veldig snill i hele år, smiler hun.

Det er noe nissefar lytter og nikker til. Han skal ta med seg lista til Iris og alle de andre listene han får i løpet av dagen tilbake til nisseverkstedet. At lista til Iris ligger godt an siden hun har vært snill, er noe han har stor tro på.

– Det er hyggelig at jeg kan gi ønskelista personlig til nissen. Jeg blir glad hvis ett eller to av ønskene går i oppfyllelse, sier Iris.

Samler inn til tur

Sammen med Marit Yacan og Samra og Sadifa Osmanovic, arrangerer Sangita Shukla Diedrichsen et lite loppemarked på Veitvet skole for å samle inn penger til 9. klasses skoletur med de hvite bussene.

– Vi har vært i skuffer og skap for å finne gamle ting vi kan selge billig. Salget har vært bra, sier Shukla Diedrichsen.

Inne på Relove sitt juleverksted fikk alle som ville lage morsomme julefigurer av single sokker.

– Er det noe folk har til overs og dermed lett å få tak i, er det single sokker, ler Eline Medbøe.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Folkefest med kronprinsparet

Besøker Bjerke bydel:

Folkefest med kronprinsparet

  • Kronprinsparet

På mandag kommer kronprinsparet til Bydel Bjerke. Det hele starter på Kulturhuset Veitvet før det ender opp med folkefest ved Isdammen på Årvoll.

Provokativ feminisme <BR>og nye briller

Provokativ feminisme
og nye briller

  • Pilen

Feminisme er et kontroversielt tema, og veldig mange som identifiserer seg som en feminist får mye tyn for det. For omtrent et år siden i dag fant jeg ut at jeg er feminist.

Teller ned til Stovnergalla

Teller ned til Stovnergalla

  • Stovner bydel

I morgen skal Stovner bydel dele ut sine frivilligpriser i fem kategorier. Randi Flaten er nominert til årets ildsjel - og er veldig spent.

 
Sterkt om overgrep

Foredrag på Vestli skole:

Sterkt om overgrep

  • Foredrag

Det var mange følelser og mye lærdom på Vestli skole da FAU hadde invitert Annett Berntsberg Eck. Hun fortalte sin historie og ga flere gode tips.

Tar barnas helse på alvor

Barnas kosthold og
bevegelse på alvor

  • Barn

Barnehagematen.no leverer varm og hjemmelaget mat som er spiseklar til barnehager, skoler og aktivitetsskoler. Nå har de ansatt en lokalkjent person i Groruddalen som skal passe på at alt går som det skal.

Kunst for vennskap

Kunst for vennskap

  • Barn

Gjennom prosjektet «Skup» har elevene på Furuset skole laget en forestilling om vennskap og kontraster.

 
Fremhever skolen <BR>med festival

Fremhever skolen
med festival

  • Festival

Kuben videregående skole gjentok fjorårets «Kubenfestival» med lokale artister og dansere. Festivalsjefen ser på det som en fin mulighet til å vise fram skolen.

Stovnerkameratene

Stovnerkameratene

Jon Henry Martinsen fra Stovner Frisbeeklubb og Espen Myrbakken fra Rommen SK roser den positive utviklingen i Bydel Stovner. De har begge lang farstid i området, og er nå nominert til idrettsprisen.

Festivalprogrammet tar form

Lindebergfestivalen planlegges

Flere stjerner er
allerede på plakaten

  • Festival

Den folkekjære artisten Benedicte Adrian er blant dem.

 
Vinterlek for bedre språk

Vinteraktiviteter
for bedre språk

  • Barn

Vinteraktiviteter som skilek og aking hjelper elevene på Vestli skole med å få større språkforståelse og fremme den sosiale kommunikasjonsferdigheten.

Lærevillige Ellingsrud-elever <BR>besøkte begravelsesbyrået

Lærte om døden

  • Skole

Å snakke om døden er for mange et tabuemne, men ikke for elevene ved Ellingsrudåsen skole.

Pegah har fått platekontrakt

Pegah har fått platekontrakt

Forrige uke stod hun på scenen i Kulturhuset Veitvet, men fremover blir det nok mange fler sceneopptredener. Pegah Afifi (19) har nemlig sikret seg platekontrakt. Og første singel slippes 26 mai.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!