ANNONSE

Iris (5) ga sin
ønskeliste til nissen

Iris (5) ga sin <BR>ønskeliste til nissen

SKREV ØNSKELISTE: Iris (5) fikk overlevert årets julegaveønskeliste personlig til julenissen. Han på sin side slo fast at hun ligger godt an når det gjelder ønskene siden hun har vært snill i hele år.

Køen var lang foran julenissens «midlertidige kontor» da det ble arrangert «Jul på Veitvet». Ikke så rart, for nissefar tok imot ønskelister i forbindelse med jul.

Tekst:

Publisert:

Se bildet større

GODT BRUKT: Sangita Shukla Diedrichsen (f. v.), Marit Yacan, samt Samra og Sadifa Osmanovic, solgte gammelt, godt og brukt for å samle inn penger til neste års skoletur for 9. klasse på Veitvet.

Akers Avis Groruddalen fikk lov til å bli med Iris (5) og mamma Magdalena Cederlöf da lista med ønskene høytidelig skulle overrekkes.

Aller mest ønsker jeg meg «en hund som puster», «Olav Snømann» fra «Frost» og en mekanisk panda. Og så skrev jeg litt til på lista, forklarer Iris til julenissen.

Femåringen satte seg ned på fanget til nissen og slo fast at hun går i Veitvet barnehage.

– Jeg har vært veldig snill i hele år, smiler hun.

Det er noe nissefar lytter og nikker til. Han skal ta med seg lista til Iris og alle de andre listene han får i løpet av dagen tilbake til nisseverkstedet. At lista til Iris ligger godt an siden hun har vært snill, er noe han har stor tro på.

– Det er hyggelig at jeg kan gi ønskelista personlig til nissen. Jeg blir glad hvis ett eller to av ønskene går i oppfyllelse, sier Iris.

Samler inn til tur

Sammen med Marit Yacan og Samra og Sadifa Osmanovic, arrangerer Sangita Shukla Diedrichsen et lite loppemarked på Veitvet skole for å samle inn penger til 9. klasses skoletur med de hvite bussene.

– Vi har vært i skuffer og skap for å finne gamle ting vi kan selge billig. Salget har vært bra, sier Shukla Diedrichsen.

Inne på Relove sitt juleverksted fikk alle som ville lage morsomme julefigurer av single sokker.

– Er det noe folk har til overs og dermed lett å få tak i, er det single sokker, ler Eline Medbøe.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

St. Hans med Jenny Jenssen

Tradisjonen til Lindeberg omsorgssenter med å feire St. Hansaften med sommerkonsert, er en av de tingene som ble med over til Ellingsrudhjemmet.

ANNONSE
Feiret 25 år og sommerferie

Lillomarka barnehage fyller 25 år i år. Det valgte de å markere på sommeravslutningen i barnehagen.

 
Best på sentret

Årets butikk på Alna senter for 2016 er kåret. Det ble Oslo Dyrebutikk.

Siste skoleavslutning på Gran

I forbindelse med nedleggelsen av Gran skole holdt skolen en stor avslutningskonsert i skolegården nest siste skoledag. Etter sommerferien flytter elevene over til Haugen skole.

Bare ett år igjen

Anna Maria Sørensen (17), Marcus Bratholm Sjølie (17) og Vilde Christine Tunheim (17) kan nå legge to fantastiske år på Natur videregående skole bak seg. Nå er det sommerferie, før de begir seg ut på siste året.

 
ANNONSE