Iris (5) ga sin
ønskeliste til nissen

Iris (5) ga sin <BR>ønskeliste til nissen

SKREV ØNSKELISTE: Iris (5) fikk overlevert årets julegaveønskeliste personlig til julenissen. Han på sin side slo fast at hun ligger godt an når det gjelder ønskene siden hun har vært snill i hele år.

Køen var lang foran julenissens «midlertidige kontor» da det ble arrangert «Jul på Veitvet». Ikke så rart, for nissefar tok imot ønskelister i forbindelse med jul.

Tekst:

Publisert:

Se bildet større

GODT BRUKT: Sangita Shukla Diedrichsen (f. v.), Marit Yacan, samt Samra og Sadifa Osmanovic, solgte gammelt, godt og brukt for å samle inn penger til neste års skoletur for 9. klasse på Veitvet.

Akers Avis Groruddalen fikk lov til å bli med Iris (5) og mamma Magdalena Cederlöf da lista med ønskene høytidelig skulle overrekkes.

Aller mest ønsker jeg meg «en hund som puster», «Olav Snømann» fra «Frost» og en mekanisk panda. Og så skrev jeg litt til på lista, forklarer Iris til julenissen.

Femåringen satte seg ned på fanget til nissen og slo fast at hun går i Veitvet barnehage.

– Jeg har vært veldig snill i hele år, smiler hun.

Det er noe nissefar lytter og nikker til. Han skal ta med seg lista til Iris og alle de andre listene han får i løpet av dagen tilbake til nisseverkstedet. At lista til Iris ligger godt an siden hun har vært snill, er noe han har stor tro på.

– Det er hyggelig at jeg kan gi ønskelista personlig til nissen. Jeg blir glad hvis ett eller to av ønskene går i oppfyllelse, sier Iris.

Samler inn til tur

Sammen med Marit Yacan og Samra og Sadifa Osmanovic, arrangerer Sangita Shukla Diedrichsen et lite loppemarked på Veitvet skole for å samle inn penger til 9. klasses skoletur med de hvite bussene.

– Vi har vært i skuffer og skap for å finne gamle ting vi kan selge billig. Salget har vært bra, sier Shukla Diedrichsen.

Inne på Relove sitt juleverksted fikk alle som ville lage morsomme julefigurer av single sokker.

– Er det noe folk har til overs og dermed lett å få tak i, er det single sokker, ler Eline Medbøe.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Hverdagshelten inviterte <BR>til fest på hjemmet

Sykehjemsprest Ellen Kolb-Schiager bruker pengene hun mottak sammen med prisen «Groruddalens hverdagshelt 2016» på fest for beboerne og ansatte på Furusethjemmet.

Bygg fordelingskryss <BR>mellom tre tunneler

Debatten rundt den planlagte Manglerudtunnelen med utløp i Breivollveien, som så skal gjøres om til en del av E6, pågår for fullt.

 
Lysere tider for loppemarkedet

For noen år siden endret Lindebergskolenes musikkorps strategi på loppemarkedene sine. Det har vist å lønne seg.

Lader opp med arbeidersanger

For 22. gang inviteres det til allsangkveld kvelden før dagen. I år er det leder Frode Jacobsen i Oslo Arbeiderparti som skal holde kveldens appell.

Dobbelt jubileum <BR>og nytt soloalbum

Finn Kalvik runder 70 og feirer sitt 50-årsjubileum som artist med albumet «Ingen vei hjem» – en vei som startet i Stjerneblokkene på Grorud!