ANNONSE

Juleshow på isen

Juleshow på isen

FARGERIKT ISSHOW: Oslo Skøiteklubb (OSK) er klar for et nytt juleshow i Furuset Forum. Det blir nok en gang en kaskade av lys, farger, kostymer og ferdigheter på isen fra klubbens minste utøvere til landslagsløpere.

Tradisjonen tro vil Oslo Skøiteklubb (OSK) også i år innta isen i Furuset Forum med sitt fantastiske juleshow.

Tekst:

Publisert:

Årets juleshow har fått tittelen «Musicals on ice» og som tittelen tilsier vil det bli en dansende historie gjennom kjente musikaler på isen.

– Hensikten med våre juleshow er å vise den store bredden i klubben vår. Publikum vil få oppleve alle fra de minste rekruttene til våre landslagsløpere. Det blir som vanlig et kjempeshow med fantastiske kunstløpsferdigheter på isen og med mange forskjellige numre, sier showtrener og koreograf Susanne L. Torgersen.

Fantastiske kostymer, lyssetting, masse variert musikk og kunstneriske ferdigheter på isen er det som kjennetegner sporten vår, og ikke minst når vi kan ønske velkommen til spesielle oppvisninger og show som dette.

– Vi har i flere år fått bruke Furuset Forum. Det er vi takknemlige for. Dette er et glimrende sted for oss når vi skal presentere oss på denne måten. Nå håper jeg at så mange som mulig tar turen til Furuset Forum. Ingen kommer til å bli skuffet, lover Susanne.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Tyvstartet med kunstutstilling

Elias (12), Selma (11) og Mathumintha (11) tegnet seg til seier da senterleder ga 6. trinn på Linderud skole i oppgave å tegne sentret om 50 år.

ANNONSE
Misbah går ut med 20 seksere

Furuset-jenta Misbah Kiran Mahmood (18) kan ta en velfortjent sommerferie. Hun avslutter tre år på Fyrstikkalleen skole med et mildt sagt solid vitnemål.

 
Saueslipp på sykehjemmet

For tredje året på rad fylles nå innhegningen på Rødtvet sykehjem opp med sauer og høner, til stor begeistring for både beboere og ansatte.

Skamløs motivasjon

Stemningen var god i hallen ved Apalløkka skole da tidligere elev og Skam-skuespiller Ina Svenningdal hadde tatt turen.

Bydelen hyllet de ansatte

Bydel Alna gjorde stas på sine ansatte som har jobbet i Oslo kommune i 25 og 40 år med en jubileumsmarkering.

 
ANNONSE