Juleshow på isen

Juleshow på isen

FARGERIKT ISSHOW: Oslo Skøiteklubb (OSK) er klar for et nytt juleshow i Furuset Forum. Det blir nok en gang en kaskade av lys, farger, kostymer og ferdigheter på isen fra klubbens minste utøvere til landslagsløpere.

Tradisjonen tro vil Oslo Skøiteklubb (OSK) også i år innta isen i Furuset Forum med sitt fantastiske juleshow.

Tekst:

Publisert:

Årets juleshow har fått tittelen «Musicals on ice» og som tittelen tilsier vil det bli en dansende historie gjennom kjente musikaler på isen.

– Hensikten med våre juleshow er å vise den store bredden i klubben vår. Publikum vil få oppleve alle fra de minste rekruttene til våre landslagsløpere. Det blir som vanlig et kjempeshow med fantastiske kunstløpsferdigheter på isen og med mange forskjellige numre, sier showtrener og koreograf Susanne L. Torgersen.

Fantastiske kostymer, lyssetting, masse variert musikk og kunstneriske ferdigheter på isen er det som kjennetegner sporten vår, og ikke minst når vi kan ønske velkommen til spesielle oppvisninger og show som dette.

– Vi har i flere år fått bruke Furuset Forum. Det er vi takknemlige for. Dette er et glimrende sted for oss når vi skal presentere oss på denne måten. Nå håper jeg at så mange som mulig tar turen til Furuset Forum. Ingen kommer til å bli skuffet, lover Susanne.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Vinteren slo tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.