Juleshow på isen

Juleshow på isen

FARGERIKT ISSHOW: Oslo Skøiteklubb (OSK) er klar for et nytt juleshow i Furuset Forum. Det blir nok en gang en kaskade av lys, farger, kostymer og ferdigheter på isen fra klubbens minste utøvere til landslagsløpere.

Tradisjonen tro vil Oslo Skøiteklubb (OSK) også i år innta isen i Furuset Forum med sitt fantastiske juleshow.

Tekst:

Publisert:

Årets juleshow har fått tittelen «Musicals on ice» og som tittelen tilsier vil det bli en dansende historie gjennom kjente musikaler på isen.

– Hensikten med våre juleshow er å vise den store bredden i klubben vår. Publikum vil få oppleve alle fra de minste rekruttene til våre landslagsløpere. Det blir som vanlig et kjempeshow med fantastiske kunstløpsferdigheter på isen og med mange forskjellige numre, sier showtrener og koreograf Susanne L. Torgersen.

Fantastiske kostymer, lyssetting, masse variert musikk og kunstneriske ferdigheter på isen er det som kjennetegner sporten vår, og ikke minst når vi kan ønske velkommen til spesielle oppvisninger og show som dette.

– Vi har i flere år fått bruke Furuset Forum. Det er vi takknemlige for. Dette er et glimrende sted for oss når vi skal presentere oss på denne måten. Nå håper jeg at så mange som mulig tar turen til Furuset Forum. Ingen kommer til å bli skuffet, lover Susanne.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Kamzy vendte hjem

Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam har selv gått på Rødtvet skole, og skolen var stolte av å kunne ønske henne «velkommen tilbake» på Norges nasjonaldag.

 
– Flott at så mange stiller opp

Rektor Katrine Sølvberg på Nordtvet skole startet feiringen med noen velvalgte ord før hun tok med seg resten av gjengen ned til sentrum.

17. mai 2017 i Oslo sentrum 

Ammerud skole fikk gå som nummer fire i barnetoget i sentrum i år fordi skolen fyller 50 år. Bydelsdirektør Øystein Eriksen Søreide ble med på den regnfulle turen forbi slottet.

Holdt tale sammen

Elevrådsleder Maria Halmø Jahr (15) på Veitvet skole tok med seg venninnen Karen Kate Tejano (16) opp på scenen for å holde tale.