Kakefest på Grorud

Kakefest på Grorud

FESTDAG PÅ SENTRET: Senterleder Jorunn Røed (midten) og hennes to gode hjelpere ønsket velkommen til feståpning på det nye sentret.

Etter en solid ansiktsløfting og innrykk av nye spennende butikker, var det endelig klart for åpningsfest av «nye» Grorud senter.

Tekst:

Publisert:

Se bildet større

- DETTE BLIR BRA: Anne-Karin Moen, Tor Johansen, Liv Johansen og May Sanden gleder seg til å ta i bruk nye Grorud senter.

Se bildet større

FIKK BLOMST: Sten V. Holt fra Akers Avis Groruddalen overrasket senterleder Jorunn Røed med en liten oppmerksomhet.

Se bildet større

KULT MØTE: Da Zein (9) tok turen til åpningen av Grorud senter, møtte han en smurf for første gang.

– Dette må garantert bli bra, sier senterleder Jorunn Røed mens hun smiler fra øre til øre.

Den røde løperen var rullet ut, ballongene blåst opp og kaka sto klar. Allerede før åpningsseremonien sto folk i kakekø fra den ene senterenden til den andre.

– Det er utrolig gledelig å se at folk strømmer til Grorud senter. Jeg er forventningsfull til i dag, morgen og dagene som kommer, sier senterlederen.

Med nye butikker som Princess og Kitch'n, mener hun at sentret er fullkomment.

Nye samlingspunktet

Nå må alle komme til sentret. Vi har det meste man trenger i hverdagen her, og det er de dagene det er mest av, sier Røed.

Kakefesten foregikk utenfor Bakeriets lokaler, som skal bli sentrets samlingspunkt når det er ferdigstilt.

– Det er dette som er torget. Alle skal samles her, sier senterlederen.

Det som også var nytt for åpningsdagen var at CMYK endelig har åpnet dørene til sin nye butikk. Folk fylte raskt opp det trivelige lokalet, og at dette er en etterlengtet butikk på sentret kom tydelig fram.

Populære butikker

I den lange kakekøen sto blant annet marsipankake-entusiast Tor Johansen. Han hadde tatt turen til åpningen sammen med Anne-Karin Moen, Liv Johansen og May Sanden.

– Jeg kom hit for kaka. Den var god, sier Tor Johansen.

Damene hadde derimot gjort seg opp noen flere tanker rundt oppgraderingen av sentret.

– Foreløpig er jeg veldig positiv. CMYK er en populær butikk som jeg har savnet her. Jeg har allerede rukket å kjøpe meg en veske, smiler Liv Johansen.

De ser på oppussingen som viktig og resultatet som vellykket.

Positivt med benker

– Dette var nødvendig. Nå må folk bruke sentret, slik at det blir litt liv her. Selv er jeg en fast bruker av Grorud senter, sier Sanden.

Det er viktig å bruke sitt lokale senter og støtte nærmiljøet, legger Moen til.

De mener alle at utvalget av butikkene har blitt bedre, men det er likevel en annen ting de setter mest pris på.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Åpner sommerkafé <BR>på Stovner

Gjengen fra Haugenstua skal sammen med diakonene i Høybråten, Fossum og Stovner menighet drive kafé utenfor Frivillighetssentralen i hele juli måned.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

 
Kamzy vendte hjem

Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam har selv gått på Rødtvet skole, og skolen var stolte av å kunne ønske henne «velkommen tilbake» på Norges nasjonaldag.

– Flott at så mange stiller opp

Rektor Katrine Sølvberg på Nordtvet skole startet feiringen med noen velvalgte ord før hun tok med seg resten av gjengen ned til sentrum.

17. mai 2017 i Oslo sentrum 

Ammerud skole fikk gå som nummer fire i barnetoget i sentrum i år fordi skolen fyller 50 år. Bydelsdirektør Øystein Eriksen Søreide ble med på den regnfulle turen forbi slottet.